Profile cover photo
Profile photo
Nooriah Abdullah
679 followers
679 followers
About
Posts

Post has attachment
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya Dua tiga hari lepas kaknoor buat somtam bodo-bodo je pun, nama saja ala Thai haha Tapi takde kacang panjang dan kantan, sebab sayangkan taugeh jadi letak saja taugeh Memasak ni kan senang!! boleh buat ikut kreati...
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
Somtam Betik Ala Thai Sukar Ditolak
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Udang Goreng Tiga Daun
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua nya Kesibukan yang melampau membuatkan kaknoor stop sekejab untuk berblogging dua tiga hari ni Petang ni Alhamdulillah ada ruang masa boleh lah berjumpa rakan-rakan alam maya disini. Resepi yang sudah selalu j...
Udang Goreng Tiga Daun
Udang Goreng Tiga Daun
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA Hari ni mood berpasta lah pulak Dah dua tiga hari dok tengok pasta tu tapi dek kerana sibuk pendamkan dulu lah Pagi ni ada sedikit waktu terluang, jadi berpesta pasta lah pepagi ni Dah study resepi dari pinterest orang pu...
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
Carbonara Pasta Alahai Sedapnyaaa..
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mee Rebus Maktok Noor
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semuanya Salam hari ni minggu dan selamat beristirehat di hari cuti ni  Apa menu hari ni? Hari cuti ada ke yang rajin memasak?  Ini menu kaknoor dan anak-anak hari jumaat. Hari jumaat memang hari berkumpul anak cucu...
Mee Rebus Maktok Noor
Mee Rebus Maktok Noor
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salmon Sos Lemon & Sedikit Kebaikan Dan Khasiat Salmon
Assalamualaikum dan salam kamis untuk semua nya. Alhamdulillah jumpa lagi hari ni dengan menu Salmon Lemon ni Lama jugak tak makan Salmon, ada sorang anak kaknoor yang fav sangat dengan salmon ni Nak buat pun tak lah susah sangat jom tengok resepi dulu.. Ka...
Add a comment...

Post has attachment
Rice Crispies atau Bepang Nasik
Assalamualaikumdan selamat petang semuanya. Dah minum petang ke ni? Apa agak nya peneman sang kopi dan teh kalian ya Kaknoor dengan rice crispies atau bepang ni je Timbul idea nak buat bepang ni adalah kerana lebihan nasi biru, ingatkan bila di goreng nasi ...
Rice Crispies atau Bepang Nasik
Rice Crispies atau Bepang Nasik
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Biryani, Acar Buah & Green Curry // White Curry Memikat Selera
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua yang masih sudi singgah di blog kaknoor ya, semoga semua nya sihat walafiat hendaknya disamping keluarga tersayang, kerana keluarga kita adalah segala nya, susah senang kita hanya keluarga yang peduli, bukan c...
Add a comment...

Post has attachment
Sotong Goreng Rangup Mudah Dengan Bestari
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua yang sudi kesini sama ada bloggers atau tidak. Semalam kaknoor pergi kesatu kelas memasak kat Brunei ni, masa kat mendaftar tu ada sorang mungkin jugak peminat blog kaknoor, sebab kata nya dia selalu baca blog...
Add a comment...

Post has attachment
Ikan Tongkol Masak Cuka Kegemaran Orang Utara
Assalamualaikum dan salam jumaat pada sudi singgah di blog kaknoor Alhamdulillah bersiaran lagi hari ini walaupun agak sibuk Menu apa agak nya adik-adik bloggers hari ni ya Hari ni kaknoor nak kongsikan resepi yang dah selalu jugak kaknoor kongsi sebab masa...
Add a comment...

Post has attachment
Popia Udang
Popia Udang
dapurkaknoor.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded