Profile cover photo
Profile photo
Nonix Webdesign
24 followers -
Domeinnaam vastleggen, Website maken en onderhouden, de hosting. Teksten schrijven, foto's maken.
Domeinnaam vastleggen, Website maken en onderhouden, de hosting. Teksten schrijven, foto's maken.

24 followers
About
Posts

Post has attachment
Bezig met het bijwerken van CarleaseSupport website, geschikt maken voor mobiel, koppelen met sociale netwerken. Na zes jaar was het daar ook wel eens tijd voor... http://www.carleasesupport.nl
CarleaseSupport
CarleaseSupport
carleasesupport.nl
Add a comment...

Post has attachment
Taxi De Schans in Winsum staat in principe dag en nacht voor u klaar. Ze halen u zo snel mogelijk op vanaf de plaats waar u zich bevindt en brengen u veilig en vlot daar waar u naartoe wilt. http://www.taxideschans.nl/
Taxi De Schans Winsum
Taxi De Schans Winsum
taxideschans.nl
Add a comment...

Kwoot van vandaag: "Als het de inhoud van het bericht goed is, wat maakt het dan uit op welk scherm mensen het op zien?"
Add a comment...

Kwoot van vandaag: "Niemand is ooit beroemd geworden door te voorspellen dat alles vrijwel hetzelfde zou blijven."
Add a comment...

Waarom wilt u deze e-mailcampagne doen?
Als het antwoord op deze vraag is, "Omdat ik geld wil verdienen", stop en ga opnieuw nadenken ...
Waarom wilt u deze e-mailcampagne doen?
"Omdat dit is een geweldig aanbod is dat ik met mijn publiek wil delen"
Dat is het juiste antwoord. Omdat dit is een geweldig aanbod is dat ik met mijn publiek wil delen. Concentreren alleen op geld verdienen met uw e-maillijst zal er voor zorgen dat veel mensen zich afmelden of de mail ongelezen verwijderen.
Het juiste evenwicht vinden betekent hier het doen van aanbiedingen die uw lezers zullen waarderen, die uniek zijn (niet iets wat ze ergens anders ook kunnen krijgen met dezelfde korting) en tenslotte voldoende inkomsten genereren. Hoe beter het aanbod, hoe beter de respons en hoe meer inkomsten u zou moeten krijgen.
Add a comment...

Een website moet altijd operationeel zijn.
Haal nooit je website off-line bij de lancering van een website redesign.
Een tekst als: 'Onze nieuwe site zal over een paar dagen on-line zijn, kom nog eens terug!', kan echt niet.
Eerst de nieuwe site voorbereiden, dan pas de oude verwijderen en de nieuwe operationeel maken, de site off-line halen of de 'oude' site niet meer bijwerken is onprofessioneel en zal een heel slechte indruk maken op je (potentiele) klanten.
Add a comment...

E-mailmarketing.
Het probleem is, als u probeert om uw publiek iets te verkopen, ze zeer snel van u kunnen vervreemden.
De sleutel is, het verkopen van het juiste ding aan de juiste mensen.
Uw strategie moet een positieve ervaring voor uw publiek vormen.
Laat u niet verleiden tot het alleen maar aanbieding van uw eigen producten.
Bij te vaak herhalen van die boodschap zal uw publiek krimpen en uit uw e-maillijst verdwijnen.
Add a comment...

Post has attachment
Wat willen bezoekers?
Geloof het of niet, sommige website-eigenaren kijken naar de titel van dit artikel en denken: 'Lekker belangrijk!'
Maar de meeste weten dondersgoed dat ze moeten weten wat bezoekers willen! Als ze dat niet doen, is hun website niet belangrijk voor hun activiteiten!
Het fundamentele probleem is dat de meeste website-eigenaren van mening zijn dat wanneer een bezoeker van de website is echt geïnteresseerd is in hun producten en diensten, dat ze gewoon een e-mail zullen sturem om meer informatie te vragen.
Het zou niemand moeten verbazen (maar dat doet het wel) dat de bezoekers zeer terughoudend zijn om via e-mail meer informatie aan te vragen.
De redenen is simpel. Een e-mail sturen voelt als een impliciete verplichting om zaken te doen.
Wat bezoekers liever hebben; anoniem blijven en toch antwoord krijgen op hun vragen. Vervolgens kiezen ze er voor om contact op te nemen op het moment van hun keuze.
J. Conrad Levison somt in beknopte termen op waarin de bezoekers geïnteresseerd zijn:
- Actuele informatie
- Een manier om snel en gemakkelijk te communiceren
- Een probleem op te lossen of een doel te bereiken
Wat nog belangrijker is, het succes of falen van een website zal afhangen, niet van wat de eigenaar wil, maar wat bezoeker van de website wil (of verwacht) te zien op de site.
Zie ook http://www.bezoekers-op-uw-website.nl
Bezoekers op uw website
Bezoekers op uw website
bezoekers-op-uw-website.nl
Add a comment...

Waarom is social media (tot nu toe) niet 'het grote succes' voor marketing?
Een rapport van Search Engine Watch toont aan dat de inzet van social media hooguit 2% meer omzet opleveren.
Het is slechts de zoveelste 'organische marketing' tactiek, die over het algemeen onzekere, meestal teleurstellende, resultaten geeft. De social media omgevingen zijn rommelig en ongeorganiseerd vergeleken met gerichte zoekopdrachten bij een zoekmachine. Zolang mensen vertrouwen op zoekmachines en advertenties als ze echt iets nodig hebben, dan zijn Google en Bing de top spelers. Erger nog, de toekomst zal nog rommeliger worden.
Het lijkt erop dat voor de meeste mensen, de sociale media er alleen zijn voor persoonlijk gebabbel, roddel, elkaar advies geven, kijken naar foto's, 'zijn we niet schattig?', pronken, etc. Voor volwassenen, wordt dat al snel erg vermoeiend, ondanks enkele aangename uitwisselingen die meestal persoonlijk blijven. Wie wil er nu dat een bedrijf ons stoort in onze gesprekken?
Add a comment...

Multitasken slecht voor de concentratie
Om een supertasker te worden moet je stoppen met chronische multitasking, daardoor kun je een feedback loop ontwikkelen die je cognitieve controle verbetert.
Counterintuitively, het blijkt dat degenen die het meest multitasken het minst in staat zijn om dat goed te doen. Uit een studie van de Stanford University blijkt dat in vergelijking met degenen die zelden multitasken, zware multitaskers een slechter geheugen hebben, meer moeite hebben met het schakelen tussen taken, en slechter zijn in het filteren van irrelevante informatie.
Het is de donkere kant van de plasticiteit van het brein: Net zoals sommige mensen hun concentratievermogen aanscherpen door middel van video-spellen te spelen, kunnen anderen zich onbedoeld trainen in het zich gemakkelijk laten afleiden door het voortdurend verschuiven hun aandacht.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded