Profile cover photo
Profile photo
nollaE Oy
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Tänä jouluna voisit antaa vain yhden lahjan, ekologisen ja hyödyllisen. Yhteistyökumppanille kiitokseksi tai läheisellesi vaikka kimppalahjana. Tai miksei itsellekin, jos remontti on ajankohtaista!

Anna lahjakortti omakotitalon simulointiin ja optimointiin. Käytännössä lahjakortilla saa energiaremonttiin sellasiet työkalut, joiden avulla saaja säästää satoja ellei tuhansia. Kysy lisää info@nollae.fi

Post has attachment
Mitä, jos talon lämmittäisikin hyödyntämällä ilmaista energiaa? Lue vierailijapostauksemme Joutsentalon blogista - näinkin voisi tehdä!

http://joutsentalo.fi/vierailijablogi-nollae-nikolas-salomaa-lammitysjarjestelma-2020/

Post has attachment
Energiatehokkuus on monen osatekijän summa. Lue Nikolaksen blogikirjoitus siitä, miksi takaisinmaksuaika on pelkkä ajatusvirhe.

Post has attachment
Huikean erityinen projekti! Nelihenkinen perhe rakennuttaa Joutsenmerkityn omakotitalon, ekan Suomessa. Perheen isä kertoo, mikä innosti pioneeriksi. Ps. Seuraa projektin omaa blogia www.joutsentalo.fi

Post has attachment
Suunnittelemme energiaremonttisi optimoidusti - eli laskemme euron tarkkuudella, miten säästät moninkertaisesti. Tässä blogissa kerromme, miten se käy.

Post has attachment
Uusin blogi. Joutsenmerkitty talo on tuttu juttu muissa Pohjoismaissa, nyt myös Suomessa. Olemme mukana Suomen ensimmäisen Joutsenmerkityn omakotitalon rakentamisessa. Siitä lisää myöhemmin.

http://www.nollae.fi/2016/06/15/joutsenmerkityissa-nollaenergiataloissa-on-paras-sisailma/

Post has attachment
LVI-suunnittelijalle töitä uudenlaisesta näkökulmasta. Lue lisää ja ota yhteyttä!
Wait while more posts are being loaded