Profile cover photo
Profile photo
NoGravity Club
Discover the Adventure
Discover the Adventure
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
De la 1 august 2018 NoGravity se concentrează exclusiv servicii Outdoors pentru copii, tineri, adulți și familie. Menționăm că de la această dată sala noastră de aventură și escaladă din șos. Berceni nr. 8 va fi preluată de o terță parte.

O atenție deosebită o vom acorda clienților corporativi pentru care vom implementa experiențe Outdoor personalizate.

Rămâneți alături de noi pe rețele noastre sociale sau, și mai bine, abonați-vă la Newsletter-ul nostru pentru a afla primii noutățile noastre.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selecții video din tabăra de geo-științe „Explorează cu noi Munții Almăjului 2017” organizată de NoGravity Club pentru olimpicii naționali la Științele Pământului.
Add a comment...

Post has attachment
Un articol dedicat taberei de geo-științe pentru olimpici organizată și finanțată de NoGravity Club, publicat de Itsy Bitsy:

„La finalul taberei, concluzia principala a organizatorilor a fost ca, desi stapanesc foarte bine teoria, liceenii au nevoie de mult mai multa activitate practica, mai ales cei pasionati de geo-stiinte, un domeniu in care activitatea pe teren este esentiala. Ca urmare, NoGravity Club ne asigura ca proiectul va fi repetat, astfel incat sa se poata bucura de el cat mai multi liceeni pasionati de stiintele naturii.

„Tot ce se investeste acum in elitele noastre scolare este, in general, pentru export”, a mentionat Alex Codreanu, directorul NoGravity Club si inginer geofizician, intr-un articol. „Este necesar ca acest proiect sa devina o traditie. Liceenii pasionati de geo-stiinte au nevoie ca de aer de o mostra a viitoarei lor cariere pentru a-si putea alege informat viitorul.”
Add a comment...

Post has attachment
NoGravity Club recompensează elevii cu cele mai bune rezultate la Olimpiada Interdisciplinară Științele Pământului în anul 2017.

Premianții etapei naționale, alături de toți elevii bucureșteni care obținut mențiuni speciale la această olimpiadă, sunt invitați să participe gratuit la Tabăra de Științele Naturii organizate de NoGravity Club în perioada 3-10 august în satul Bigăr, județul Caraș-Severin.

Punctul forte al taberei este Laboratorul de Teren Dilcher-Popa, unde activitatea practică va fi completată de discuții teoretice menite să fixeze cunoștințele participanților.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.
Add a comment...

Post has attachment
Știați ca iarna în sala NoGravity Club temperatura aerului variază intre 18 și 20 de grade Celsius?
Add a comment...

Post has attachment
Retrospectiva activității NoGravity Club în 2016 și câteva din planurile noastre din 2017 într-un scurt material video de 2 minute.
Add a comment...

Post has attachment
Duminică, 22 mai, între orele 10:30 și 15:00, NoGravity Club organizează un maraton al educației non-formale, al aventurii și al escaladei la NoGravity Club.

Copiii între 5 și 12 ani sunt invitați să participe la 5 ateliere de câte 30 de minute, cu tematici diverse și extrem de interesante:

- Mecatronică și Robotică „Active Bricks”
- Paleontologie „Exploratorii de Fosile”
- Obținerea Uleiurilor din Plante „Alchimiștii Plantelor”
- Echipament și Educație Montană „NoGravity Explorer”
- Cursuri de Engleză „English Through Games”.

Taxa de participare este de 85 lei / copil și nu include accesul în sala de aventură NoGravity. Toți copii care doresc să participe la activitățile noastre de aventură și escaladă sunt rugați să aducă pantofi sport de schimb.

Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment vă rog să sunați la telefon 031 100 8888 sau să ne trimiteți un email la adresa contact@nogravity.ro.

După confirmarea înscrierii, plata se face înainte de începerea programului, la sediul NoGravity Club sau prin transfer bancar. Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 72 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.

Partenerii acestui eveniment sunt: Active Bricks, Tainic LIGHT, Facultatea de Geologie și Geofizică, Britanica Learning Centre și Decathlon Berceni.

Pagina de Facebook a acestui eveniment o puteți găsi aici.

#NoGravityClub #NoGravityExplorer #ActiveBricks #ExploratoriiDeFosile #AlchimistiiPlantelor #EnglishThroughGames #BritanicaLearningCentre #TainicLIGHT #DecathlonBerceni
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded