Profile cover photo
Profile photo
NK Software
38 followers
38 followers
About
Posts

Post has attachment
Още един проект, с който можем да се похвалим - сайтът на аниматорите от BVS ENTERTAINMENT! Научете повече, какво направихме за тях и не пропускайте да ги ангажирате, ако имате нужда от хотелска анимация или супер яко настроение за фирменото ви парти!

#BVS #Анимация #ХотелскаАнимация #Уебдизайн #Бургас #България
Add a comment...

Post has attachment
Представяме ви още един проект от ‪#‎web‬ порфолиото ни! Това е сайтът на Туристически комплекс "Акве калиде"! Изумително място, което ви гарантира уникално интерактивно изживяване и връщане назад във времето. Ние ви гарантираме почти същото и със сайта, който направихме - подчертахме автентичността и историята, използвайки едни от най-смелите и авангардни уеб тенденции към този момент.

#Уебдизайн #АкваКалиде #Бургас #България #портфолио
Add a comment...

Post has attachment
Ако сами се грижите за присъствието на бизнеса ви в социалните мрежи, задължително надникнете тук! Годината е 2016-та и по-добре запретнете ръкави... или просто ни се доверете, за да свършим нещата вместо вас и то както трябва. 

#Social #СоциалниМрежи #Уебдизайн #Бургас #Facebook
Add a comment...

Post has attachment
Още един сайт на онлайн магазин, който можете да откриете в порфолиото ни - този на Балкан Юг! Ако искате да направим подобен проект и за вас, използвайте познатите контакти, а ние ще ви предложим най-доброто решение, съобразено единствено с вашите нужди и цели на бизнеса ви!

#БалканЮг #Клиент #Уебсайтове #Дизайн #Бургас #България
Add a comment...

Post has attachment
Още един мащабен проект, който завършихме съвсем скоро и е време с гордост да го представим в портофолиото на NK Software! Това е новият сайт на Capella Play Sofia! Не пропускайте да научите повече за задачата, пред която бяхме изправени!

#CapellaPlay #ДетскиЦентър #Уебдизайн #Бургас #България
Add a comment...

Post has attachment
Още нещо интересно от портфолиото ни! Представяме ви сайта на Клиника по естетична, клинична дерматология и венерология - Mirabel Clinic. Отзивчив, модерен и пълен с куп полезна информация! Научете повече за проекта, посетете сайта и не се колебайте да потърсете д-р Драголов и екипа му!

#website  #уебсайтове #дизайн #Мирабел
Add a comment...

Post has attachment
Портфолиото расте! Защото имаме интересни клиенти, с уникални идеи и предизвикателни проекти, на които да създадем блестящо уеб представяне... Запознайте се с Residence Park на Atlantis Bulgaria Holding и се замислете, дали не искате да живеете на подобно място, при това на крайно изкушаваща цена?
Add a comment...

Post has attachment
Един стар материал, за който напомняме! 7 тенденции в оптимизацията за търсачки, които тотално ще доминират през 2016-та и задължително трябва да се съобразявате с тях, ако държите Google да хареса сайта ви! С две думи - наблегнете на видео съдържанието, социалните мрежи, мобилната интеграция и оптимизирането на сайта си за мобилни устройства. Останалите важни неща са в статията от Forbes! А за класиране в търсачките и качествено присъствие в интернет може да погледнете и нашето виждане тук - http://www.nksoftware.net/bg/services/emarketing/
Add a comment...

Post has attachment
Супер интересени резултати, свързани с промените в потребителското търсене и Google SERP (страницата с резултати на търсачката). Какво виждаха потребителите през 2005-та и какво виждат днес? Как търсим и кое привлича вниманието ни най-много? Как се доверяваме на резултатите... и още куп любопитни факти, описани подробно в тази статия!

#уебдизайн #оптимизация #итернетмаркетинг #маркетинг #SEO #Бургас   
Add a comment...

Post has attachment
Определено не ни е по възможностите да правим фигури от пясък, но направихме красив и функционален уебсайт за бургаския Пясъчен фестивал! В сайта на най-пясъчното събитие в България, ще откриете много информация, снимки и видео за отминалите издания, както и новини за всичко предстоящо. Повече за проекта, тук - http://www.nksoftware.net/bg/portfolio/view/63/

#burgas #пясъченфестивал #фестивал #burgas #уебдизайн #софтуер
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded