Profile cover photo
Profile photo
Nina Mirza
251 followers -
find me at https://www.ninamirza.com
find me at https://www.ninamirza.com

251 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Sakitnya kepala ni...!! Aku ni ada migraine kot.
Apa itu migraine?

#NinaMirza #KBBA9 #migraine #sakitkepala #infokesihatan
Add a comment...

Post has attachment
Tercari-cari kat mana ada aktiviti bagus tuk anak-anak cuti sekolah ni??
Pernah tahu pasal STEM Academy?
Buat yang tak tahu, apa kata korang ambik tahu apa aktiviti menarik yang ada kat sini....


#NinaMirza #KBBA9 #STEMAcademyMalaysia
#schoolHoliday #ParentingBlogger #ParentKidWorkshop
Add a comment...

Post has attachment
Cuti Sekolah bercuti kat mana best?
Tak lama jer lagi cuti sekolah bermula. Ke mana korang bawak anak-anak melancong?

Hurmm… Ikutkan dah bulan November ni memang dah kira lambat dah kalau korang nak booking mana-mana, yelah dah tahap last minute mana nak ada pakej best iyer tak? Ok tipu

Tak caya korang pi laaaa terjah usha pakej apa yang di tawarkan Traveloka tuk Kuching Tour Packages. Confirm hati korang berbunga -bunga... 🌸🌸
.
#NinaMirza #KuchingTourPackages #Traveloka #KBBA9
Add a comment...

Post has attachment
Mana lebih baik, TASKA ke RUMAH PENGASUH?
Kisah benar setelah lebih 10 tahun terbongkar...
Add a comment...

Post has attachment
Anak susah makan sayur?
Risau anak atau kita sendiri tak cukup vitamin khasiat sayur?
Senang jer..... Minum lah Chlorophyll Surya.
Sedap ada rasa laici dan peach!
Add a comment...

Post has attachment
Kisah benar..
Dup dappp getaran jantung ni usah cakap laa..
Ngeri weyhh...
Korang baca lah Geng yang tulis eh type kisah pengalaman dia.. Biasa² kan ayat aku tu eh. Hehe...
Apa pun moga sharing kisah ni bantu korang yang mungkin boleh terjadi kat korang kerr kannnn?

#NinaMirza #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari
#AutopassCard #Singapore
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Alamak....!! Pakai mask lebih masa BAHAYA??
Add a comment...

Post has attachment
Hari ni masak menu palinggggggg sonang! Sapa sama macam kita suka menu gini?
Sep! Love sikit kat komen ♥♥
.
.
.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded