Profile cover photo
Profile photo
Nina Mirza
182 followers -
find me at https://www.ninamirza.com
find me at https://www.ninamirza.com

182 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Apa yang korang tahu tentang Logo HALAL JAKIM?
Korang tau tak ada Logo HALAL kat luar negara yang diiktiraf oleh Bahagian Hab Halal, JAKIM ??

Nahh .... Nina kongsikan tuk korang, pasni korang nak travel mana-mana hingga hujung donia pun korang lebih yakin tanpa was-was!

#NinaMIrza #KBBA9 #JAKIM #HALAL #SemakSebelumSebar #YakiniHALALMalaysia
Add a comment...

Post has attachment
No more gadget untuk anak! Boleh ker..??
Sebenarnya boleh jer . . .
Eilhan pun boleh tentu anak korang pun boleh . . .

#NinaMirza #KBBA9 #ArayyanKids
#ParentingBlogger #NoMoreGadget
Add a comment...

Post has attachment
#Majalah3 citer pasal Farm In The City
Ok.. Memang best ! Kalau korang tak tau nak gi mana cuti sekolah ni, bagus bawak anak² ke sini.
Recommended

#NinaMirza #KBBA9 #FarmInTheCity
Add a comment...

Post has attachment
Acecehhh .... Sapa suka laksa?
Terliur tak? nampak sedap kann.... Kuahnya pekat, isi ikannya banyak, dan lagi ... Kepedasannya sedang elok. Selamba Nina hirup-hirup kuah sampai licin pinggan tuuu...!!
Ahaa.... Kat mana, kat mana ...??

#NinaMirza #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #LaksaSedap #AliaCorner #MalaysianFood
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah … Sedar tak sedar rupa-rupanya hujung tahun ni umur Nina masuk 4 series! Oh my oh my…!! Macam tak percaya jer. Nak suka ker, nak teriak nangis ni?!? Hurmm… Confius lak tetiba. Yelah, rasa macam baru jer celebrate sweet 17 gitu. Korang tengok muka Nina masih sweet 17th kannn..??Hahaaa… Ok Perasan tak sudah . Sila Abaikan

Tapi kann... Usia gini mulah risau bab kedutan halus mula ada kat sekitar muka ni, lebih risau munculnya nanti jeragat laaa, pigmentasi laaa, warna tidak sekata laaa. Haishh … Apa lagi eh? Camner ni ....

Baru-baru ni, Nina try SAFI RANIA GOLD BEETOX TECHNOLOGY. Tapi kann.... Nak citer ngan korang, SAFI ni kann...

#NinaMirza #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari #SafiRaniaGold #SafiRaniaGoldBeetoxTechnology #BeetoxTechnology #BeautyBlogger #LifeStyleBlogger
Add a comment...

Post has attachment
Jom breakfast!
Nina nak share ngan korang, setiap pagi Nina makan 2 biji gula-gula ni.
Oopss...!! Ok tipu... Hehe
.
Ni bukan sekadar gula-gula biasa tau!
.
Banyakkk manfaat dan kebaikkannya
Berkesan lak tuu. .


.
#NinaMirza #Mamteen #milkbooster
#ibuhamilkekalremaja #ParentingBlogger #blogger #nakhamil #tambahsusu #susuIbu
#nakcantik #flawless #BeautyBlogger #KBBA9 #KelabBloggerBenAshaari
#igers #igersmy #OppoA77 #supplements #morning #breakfast #monday
Add a comment...

Post has attachment
Pisang ohh Pisang..
Tak tau apa nak bikin dengan Pisang Tanduk?
Nah .... Nina kongsikan Resipi Lepat Pisang Tanduk.
Resipi ni Nina pakai sukatan cawan, kot korang nak try ngan pisang lain pun boleh...

#NinaMirza #KBBA9 #FoodBlogger #LepatPisang #BloggerMasakan
Add a comment...

Post has attachment
Korang...
Sediakan tisu sambil baca entri Nina. Tisu bukan lap ayaq mata tapi >>>>>
Tuk lap Ayaq liuq korang. Kot kot banjir terliuq sambil baca . Hahaha . . .

#NinaMirza #KBBA9 #CheeseBanjir
Add a comment...

Post has attachment
Korang...
Sedap giler weyyy kuih Nona Manis ni.
Nah ... Nina share resepi Kuih Nona Manis sedap tuk korang. Manalah tau, kot kerajinan setinggi KLCC nanti boleh lah korang cuba buat sendiri. Puashati dapat makan banyak-banyakkk....!! hehe...

#ResipiNonaManis #NinaMirza #FoodBlogger #KBBA9
Add a comment...

Post has attachment
Semua orang impikan dapur yang cantik, kemas tersusun rapi. Beruntung nya kalau dapat sentuhan pakar hias dalaman / interior deisgner gitu.
Hadoi ... Bikin jatuh cinta laaa ngan design dapur depa ni! Cantik weyy...!!
Korang tengok sendiri >>>> eh! JANGAN tengok nanti tergoda aiyoooo tak tahu....
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded