Profile

Cover photo
Nikos Deja Vu
Attended Polytechnic University of New York
Lives in Greece
1,826 followers|897,962 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
ΜΙΑ ΦΑΤΣΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ (φιλικότατη)
Αν έχετε στη φατσολίστα σας κόσμο που δεν γνωριζετε προσωπικά, που σας παρουσιάζονται πολιτικά (σήμερα) σαν "Χ" και εσεις θέλετε να είστε σιγουροι πως ο/η/οι "Χ" ήταν πάντα "Χ" και όχι "Ψ" και "Ω" στο παρελθόν, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά στις αναρτησεις τους και στα στάτους τους των προηγούμενων ετών, και σε 15-20 λεπτά θα ξέρετε σχεδον τα πάντα, αν όχι όλα!
Εγώ το κάνω συχνά, γιατί έχει μεγάλη πλάκα, εκτός απο τις τυχόν έκπληξεις, η ανακάλυψη παλιών αμαρτιών η ανδραγαθημάτων, κόσμου που δεν γνωρίζω προσωπικά, και άν όντως αυτά που λέει σήμερα ο "Χ" τα έλεγε και πριν, πχ το 2013, ή πρίν πχ το 2011, ή πρέσβευε και στο παρελθόν πολιτικές ιδέες συμβατές με αυτές που πρεσβεύει σήμερα.
ΕΚΤΟΣ.αν το contact ειναι φρέσκο (έτη 2015-2014), ή έχει κάνει αποκρυψη το φατσοπαρελθόν του, και αυτό ειναι ύποπτο, με το φατσοάππ "αποκρυψη προηγούμενων ετών" η κατι τέτοιο (στα ελληνικά). Θα το καταλάβετε όταν διαπιστώσετε "χαμένους" μήνες ή και χρόνια μέσα απο το year log του, πάντα σε σχέση με την ημερομηνία εγγραφής του/της/των στο φατσοβιβλίο.
Οχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί τους τελευταίους μήνες έχουμε γεμισει εδώ, στο ελληνικό πάντα, φατσοβιβλίο απο "αριστερούς" "κομμουνιστές" και "αναρχικούς" και εγώ προσωπικά τό έχω ψιλοπάθει το πολιτικο-πολιτισμικό σόκ!
Κάντε το αυτό, και θα με θυμάστε για καιρό :p
Δεκτα και τα "ευχαριστώ" απο δευτέρα ως παρασκευή, ώρες γραφείου!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
Για να σας γλυτώσω απο τον ίσως χαμένο χρόνο, δεν χρειάζεται να ψάχνεστε με τα κόντακτς που τα έχουν όλα public, όλα λέμε, δηλαδή που μπορείς να τα δεις ΟΛΑ και έξω απο το φατσοβιβλίο, πχ απο google ή yahoo ή MSN. Πάντα εννοω να ψάχνεστε με contacts επιπέδου "friends" ή "friends of friends' γιατί οι εκπλήξεις ή οι επιβεβαιώσεις σας περιμένουν εκεί :)
Good luck ;)
 ·  Translate
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΜΑΙΟΥ:
"...Η τελική έφοδος των Οθωμανών έγινε το πρωί της 29ης Μαΐου 1453. Κατά χιλιάδες οι στρατιώτες του Μωάμεθ εφόρμησαν στη σχεδόν ανυπεράσπιστη πόλη και.." [more]
 ·  Translate
Άλωση Κωνσταντινούπολης (Fall of Constantinople)  29 Μαίου 1453Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατ' όνομα υπήρχε τις παραμονές της Άλωσης. Ήταν περιορισμένη, κυρίως, στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες σκό...
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Ο Μαξέντιος, έχοντας βεβαιότητα ότι θα νικήσει τον Κωνσταντίνο, κατασκεύασε κάτω από την παλαιά γέφυρα του Τίβερη ποταμού Μουλβία άλλη, χαμηλότερη και εύθραυστη. Με την πανουργία του αυτή έλπιζε πως ο Κωνσταντίνος, σαν θα νικόταν και θα προσπαθούσε να διαφύγει, θα περνούσε απ' αυτή τη δόλια γέφυρα με το στράτευμά του. Αλλ' ο Θεός οικονόμησε πολύ διαφορετικά τα πράγματα! Πραγματικά, όταν συγκροτήθηκε η τελική μάχη στους Κόκκινους Βράχους (28 Οκτωβρίου 312), νίκησε.....
 ·  Translate
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Στις 13 Δεκεμβρίου 1916 ο Γερμανός πρεσβευτής Kuhlmann ενημερώνει τον αρχικαγκελάριο Holweg στο Βερολίνο:
 «Οι πρόξενοι Σαμψούντας (Bergfeld) kαι Κερασούντας(Schede) αναφέρουν για μεγάλες μετατοπίσεις ελληνικών παραλιακών πληθυσμών (…)  Μέχρι τώρα εκτελέστηκαν 60.000 Ελληνες υπο του τουρκικού στρατού (...)  Εφαρμόζονται σκληρά αντίποινα (...)
 Αιχμαλώτους δεν κρατούν οι τούρκοι) (...)  Αμεσα όσοι αιχμαλωτίζονται εκτελούνται (...)  Πέντε πόλεις πυρπολήθηκαν (...)»
 ·  Translate
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Η μαύρη κρουαζιέρα του Πάσχα του 1968
Ολοι οι πρωταγωνιστές της μαύρης τρομοκρατίας στην Ιταλία της δεκαετίας του '70 «συνέπεσαν» σε μια κρουαζιέρα στην Ελλάδα, το Πάσχα του 1968. Οχι μόνο για να προσκυνήσουν τη χούντα, αλλά και να εκπαιδευτούν στις τεχνικές υπονόμευσης της δημοκρατίας απ' τους πρώτους «διδάξαντες». Μία από τις πιο σκοτεινές πλευρές της δικτατορίας του 1967 παραμένει η σχέση του καθεστώτος με ακροδεξιά κινήματα άλλων χωρών και ειδικότερα η απόπειρα αποσταθεροποίησης του κοινοβουλευτισμού στην Ιταλία. Ο πιθανότερος λόγος που έχει μείνει μέχρι σήμερα σκοτεινή αυτή η υπόθεση είναι ότι σχετίζεται με τη δράση των δυτικών μυστικών....[more]
 ·  Translate
Ολοι οι πρωταγωνιστές της μαύρης τρομοκρατίας στην Ιταλία της δεκαετίας του '70«συνέπεσαν» σε μια κρουαζιέρα στην Ελλάδα, το Πάσχα του 1968. Οχι μόνο για να προσκυνήσουν τη χούντα, αλλά και να εκπαιδευτούν στις τεχνικές υπονό...
2

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Εκπομπή-αφιέρωμα στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, η οποία περιλαμβάνει συνέντευξη που παραχώρησε, με κάθε μυστικότητα, ο Α. ΠΑΠΑΓΟΥΛΗΣ στον Ιταλό δημοσιογράφο SILVANO AGOSTI λίγες μέρες μετά την αμνήστευση που απένειμε το καθεστώς των συνταγματαρχών στους πολιτικούς κρατουμένους στις 21/8/1973. To πολύτιμο αυτό ντοκουμέντο παραχωρήθηκε από τον S. AGOSTI στην ΕΡΤ. Πριν την προβολή του παρατίθενται χρονολογικά τα γεγονότα-σταθμοί της αντιδικτατορικής δράσης του μεγάλου αγωνιστή, όπως η λιποταξία του από το στράτευμα μετά την επιβολή της χούντας, η ίδρυση της οργάνωσης Ελληνική Αντίσταση και η στήριξη της ένοπλης πάλης κατά του απριλιανού καθεστώτος. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας κατά του δικτάτορα ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τον Αύγουστο του 1968, που οδήγησε στη σύλληψη και καταδίκη του δις εις θάνατον από το Έκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών, καθώς και στον «εντοιχισμό του» για τεσσεράμισι χρόνια στις στρατιωτικές φυλακές Μπογιατίου. Έπεται αναφορά στην εκλογή του ως βουλευτή με την Ένωση Κέντρου το 1974 και, τέλος, στον μυστηριώδη θάνατό του σε τροχαίο, την Πρωτομαγιά του 1976.
Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στον S. AGOSTI μετά την αμνήστευσή του τον Αύγουστο του 1973, στην οποία αφηγείται την περιπέτεια της φυλάκισής του και τις άθλιες συνθήκες εγκλεισμού του, δίνοντας λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια που υπέστη και τις μεθόδους βασανισμού που χρησιμοποιούσε η χούντα. Εκτός από τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, μιλά η μητέρα του ΑΘΗΝΑ, ο συναγωνιστής του ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΩΤΑΣ, ο δεσμοφύλακας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΚΗΣ, που τον συνέτρεξε στην απόδρασή του από τις φυλακές το 1969, και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ, που αμνηστεύτηκε επίσης το 1973. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται πλάνο από την Πολυκλινική Αθηνών όπου μεταφέρθηκε, θύμα των βασανιστηρίων του ΕΑΤ-ΕΣΑ, ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, στο οποίο μιλά η γυναίκα του ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
 ·  Translate
2
Have him in circles
1,826 people
Kssrz the Best's profile photo
The Mixed's profile photo
Martyn Di Marcello's profile photo
Marat Vyazincev's profile photo
Άκης Μανολάκης's profile photo
Vel Ma's profile photo
elena komporozou's profile photo
Tippy Dowell's profile photo
RockGreece's profile photo

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Υπάρχει μια μειοψηφία στην Ελλάδα, που αυτοαποκαλείται "αριστερή", "αναρχική", "κομμουνιστικη" "εξωκοινοβουλευτική" κλπ, κλπ, του αποδεδειγμένου 6,6% όλοι όλοι και όλοι μαζί, μέσα και έξω απο τη βουλή..

Που αντί να πράττει και να πρεσβεύει εναλλακτικές και ρεαλιστικές -- ρεαλιστικές λέμε όχι ουτοπικές -- προτάσεις και τακτικές, με απειλές, άναρθρες κραυγές, βρισιές, φοβέρες και αναθεματισμούς και βία προσπαθεί να επιβάλλει την άποψη της και να περάσει τις γραμμές της, και στη κυβέρνηση, αλλά και στο υπόλοιπο 93.4% της χώρας.

Με εμμονή σε πρακτικές απόλυτης απομόνωσης, με γελοίες θεωρίες περί νεομπολσεβικισμού, αναρχοκομμούνας, και με ότι άλλο θεωρούταν αβανγκουάρντια τους προηγούμενους αιώνες, με τέτοια προπαγανδιστική μανία, πού μπροστά της οι αντίστοιχες χιτλερικο-σταλινικές προπαγάνδες μοιάζουν σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου σε εκδρομή..

Αυτή η μειοψηφία του 6,6% θεωρεί ότι μπορεί να ξεσαλώσει σήμερα,

Εκμεταλλεύεται στο μάξιμουμ, το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας,
αυτό, που ενώ οι ίδιοι το χρησιμοποιούν κατά κόρο, μάλιστα περνώντας πολλές φορές στα όρια της απόλυτης ποινικής παρανομίας, και χρησιμοποιώντας προς όφελός τους, μέχρι και την τελευταία δημοκρατική ανοχή, οι ίδιοι στη πραγματικότητα θελουν να το ανατρέψουν και να επιβάλλουν ένα μονοκομματικό τριτοκοσμικό καθεστώς.

Χούντα δηλαδή, κάτι σαν τύπου βόρειας Κορέας, του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" κι όποιος δεν συμφωνεί ..χάνεται απο προσώπου γής (κυριολεκτικά).

ΟΜΩΣ, αυτή η μειοψηφία  ξεχνάει τη σημαντική λεπτομέρεια του 6,6% (!!!).

Ξεχνάει ότι είμαστε στην Ελλάδα του 2015 και στην Ευρώπη,

Ξεχνάει ότι λενινιστικες ή άλλες, ταξικές τάχα, επαναστάσεις δεν γίνονται σε προηγμένες κοινωνίες.

Ξεχνάει ότι λαικές αφυπνισεις δεν γίνονται με παλιομοδίτικες προπαγανδιστικές αερολογίες και "μια ζωή στην απ' εξω" και στο βάθος του πολιτικο-εκλογικου περιθωρίου, με πρόσχημα την "κοινωνική άρνηση", ούτε με συνθηματα και πρακτικές που ανήκουν σε άλλες σκοτεινές εποχές άλλων χωρών, και που απέτυχαν παταγωδώς.

Ξεχνάει εσκεμμένα την σημερινή τεχνολογία, και την κοινωνία της πληροφορίας, με ότι κι αν σημαίνει αυτό πολιτικο-οικονομικά...

Αλλα κυρίως ξεχνάει ότι δεν υπήρξαν ποτέ ΠΡΟΒΑΤΑ (πολίτες) στην Ελλάδα, με όσες προπαγάνδες και άλλες "επενδύσεις" έχουν κάνει κι αυτοί και άλλοι στην εξομείωση του πολίτη σε πρόβατο σαν πρακτική (φοβερό έ?!?)

Ξεχνάει επίσης, αυτή η μειοψηφία, ότι ΣΗΜΕΡΑ με τέτοιες τακτικές που εφαρμοζει,  οραματίζεται, και εφαρμόζει, δεν διαφέρει σε τίποτα απο τους φασίστες στα μάτια του απλού, μέσου πολίτη,

Ξεχνάει (όλοι ξεχνούν) ότι ο Ελληνας (και ο πλσνήτης όλος) πάντα ψήφιζε και ψηφίζει με βάση το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του, ή όποιο νομιζει σαν συμφέρον του εκείνη τη χρονική στιγμή, και τίποτε άλλο.

Καλώς ή κακώς έτσι είναι..
Κι όποιος της μειοψηφίας του 6,6% και όχι μόνο, νομίζει ότι δεν ειναι έτσι, προφανώς ζεί σε άλλο πλανήτη, άλλου γαλαξία..
 ·  Translate
2

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
"..Ο Παππάς στέλνει λίγες ημέρες μετά την ΄ανταρσία΄ επιστολή και προς τον τότε βασιλιά, στη Ρώμη. Το ύφος (ανεξάρτητα από τα περί πειθαρχίας και σεβασμού που αναφέρει) είναι έντονο και επιθετικό. Για την εποχή, εκφράσεις προς το βασιλιά όπως «… έχει υποχρέωση…» και πιο κάτω «… τούτο αποτελεί αξίωση …» ήταν αδιανόητες και μάλιστα όταν προερχόντουσαν από αξιωματικό, έστω αν αποστολέας και παραλήπτης ήταν χωρίς αρμοδιότητες. Αυτό το κείμενο δεν είναι γραμμένο από ΄βασιλόφρονα΄. Μόνον κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα έγραφε ένα...."
 ·  Translate
2

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
19 Μαίου. Ημέρα μνήμης της γενοκτονάς του αρχαίου ποντιακού Ελληνισμού.

Δέν ξεχνώ, όμως θα πώ και κάποιες αλήθειες, θα γίνω ίσως κακός, αλλά Πόντιος είμαι, δεν έχω μάθει να τα κρατώ μέσα μου.

1) Αυτήν την ιερή μέρα μνήμης, της 19ης Μαίου, επιχειρούν να την καπελώσουν οι πασίγνωστοι για την πατριδοκαπηλία τους και με ανελέητη προπαγάνδα, ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες και άλλες φασιστικές συμμορίες, τα τελευταία 6 χρόνια,.

2) Αυτήν την ιερή μέρα μνήμης, της 19ης Μαίου, επιχειρούν συντεταγμένα και συστηματικά, τα τελευταία 3 χρόνια να την καπελώσουν και οι τάχα αριστεροί, αλλά και οι σημερινοί νεομπολσεβίκοι,
Ναί. αυτοί, που υποστήριξαν, στήν Ελλάδα, κάποιες άλλες γενοκτονίες, αυτές του Στάλιν, παραμυθιάζοντας διαρκώς τα μέλη των κομμάτων τους και των οργανώσεων τους ότι οι Πόντιοι και οι άλλοι Ελληνες της πρώην ΕΣΣΔ, ετοίμαζαν, τάχα, αντεπανάσταση και ανατροπή του μπολσεβικισμού, ότι ήταν ..προδότες και ότι τελικά καλά έπραξε ο σύντροφος Γ.Γ. του ΚΚΣΕ Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν που ξεπάστρεψε δεκάδες χιλιάδες απο αυτούς, μεταξύ 1937 και 1939 και όσοι απέμειναν τους έστειλε αργότερα σε εξορίες και σε γκουλάγκ, μεταξύ 1942-1949, μέχρι να πεθάνουν..
Αυτοί οι ίδιοι, που μέσα σε μιά νύχτα, τέλη του 1944, βάφτισαν τους Βούλγαρους εισβολείς (της τριπλής κατοχής της Ελλάδας), απο φασίστες κατακτητές σε ..σύντροφους αντιφασίστες...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ και αυτούς τους ..original Ελληνες της Ελλάδας!
Αυτούς που μεχρι το 1922 μιλούσαν ..νεάντερνταλ και ζούσαν σε σπηλιες και τρώγλες (και μη νομίσετε ότι υπερβάλλω τώρα).
Αυτούς, που μεταξύ άλλων πολιτιστικών θαυμάτων, είδαν και γνώρισαν τα μαχαιροπήρουνα και τις τουαλέτες, ναι τις τουαλέτες, για πρώτη φορά, οταν οι Πόντιοι, οι Σμυρνιοί, οι Καππαδόκες και οι άλλοι Ελληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας εγκαταστάθηκαν στις περιοχές τους, αλλά που ποτέ δεν παρέμειναν εκεί (φαίνεται ότι κάτι κατάλαβαν οι ..απαίσιοι "πρόσφυγες")..
Ποιοί είναι αυτοί οι ..original? Μα η ..άρια "φυλή" του χάμου (χάμω η χαμέ).
Αυτοί που ακόμη και σήμερα χλευάζουν την Ελληνορθόδοξη Ποντιακή πίστη και βρίζουν τους πατριάρχες της Κωνσταντινούπολης, αυτοί, απο τους οποίους συντελέστηκαν (και συντελούνται) όλες οι προδοσίες και όλες οι εμφύλιες διαμάχες, εναντίον του (απανταχού) Ελληνισμού. Τό έχουν στο ..άριο αίμα τους φαίνεται..  
Αυτοί οι "'έλληνες" που ενώ εμείς οι "πρόσφυγες" τους φέραμε πολιτισμό και έγιναν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ποτέ δεν είπαν ένα καλό λόγο, αλλά με διαρκή διαστρέβλωση της νεότερης ιστορίας, αποφεύγουν, 93 χρόνια τώρα, να ζητήσουν μια συγγνώμη, απο τους πολύ πρόσφατα βαπτισμένους σαν  αδελφούς τους, Πόντιους και Μικρασιάτες, για όλα τα κακα που τους προξένησαν, όλα αυτά τα χρόνια..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...
Nikos Deja Vu​
nttp://n1999k.blogspot.com
 ·  Translate
2

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
"Άφαντη" η ιστορία των Ποντίων ..  Η ιστορία της καταστροφής, το χρονικό της συγκλονιστικής γενοκτονίας, έχει φτάσει στις μέρες μας μόνο με τον λυγμό των ξεριζωμένων. Κι όλοι στηρίζουν το αίτημα που τόσο έχει βραδύνει: να αναγνωριστεί η γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού.  Δεν είναι συναισθήματα εκδίκησης που υπαγορεύουν την πρόταση αυτή, αλλά η ανάγκη απονομής Δικαιοσύνης στα θύματα, μα και στην ανθρωπότητα ολόκληρη. Και πριν απ'όλα, η προστασία του ανθρώπινου γένους.. Είναι ανάγκη να πάψει πια το φρικτό έγκλημα της γενοκτονίας να αποτελεί εύκολη λύση των διεθνών προβλημάτων.   19 Μαϊου – Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.......
 ·  Translate
H Ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού με λόγια απλάΑπό το μύθο στην Ιστορία Η αφετηρία της ιστορίας του Ποντιακού Ελληνισμού βυθίζεται μέσα στην ομίχλη του θρύλου της Αργοναυτικής εκστρατείας, και ο θρύλος αυτός έχει την αρχή τ...
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Η 11η μέρα» είναι μια ελληνοαμερικανικής παραγωγής ταινία ντοκιμαντέρ του 2005, με θέμα τη Μάχη της Κρήτης κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, και περιλαμβάνει μαρτυρίες επιζώντων της περιόδου και γεγονότων.
The 11th Day: Crete 1941 is a 2005 documentary film featuring eyewitness accounts from survivors of the Battle for Crete during World War II.
 ·  Translate
1

Nikos Deja Vu

Shared publicly  - 
 
Παγωμένη Ομορφιά (Photography)
 ·  Translate
1
People
Have him in circles
1,826 people
Kssrz the Best's profile photo
The Mixed's profile photo
Martyn Di Marcello's profile photo
Marat Vyazincev's profile photo
Άκης Μανολάκης's profile photo
Vel Ma's profile photo
elena komporozou's profile photo
Tippy Dowell's profile photo
RockGreece's profile photo
Education
  • Polytechnic University of New York
    1990
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
If I'm free it's because I'm always running
Introduction
Google my name :)
Bragging rights
Activist
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Greece
Previously
Thessaloniki - Chicago - Bruxelles - Vienna - Bucharest - Belgrade - Zagreb - Austin - La Valletta - Athens - Minsk - Bratislava - Ohio - Miami - New York -
Nikos Deja Vu's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Nikos Deja Vu - 25 Μαίου 1973 - Η 'Ανταρσία' του Αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ - ...
n1999k.blogspot.com

Η 'Ανταρσία' του Αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑΗ ΄ανταρσία΄ του Α/Τ ΒΕΛΟΣ αποτελεί τμήμα και μάλιστα το δυναμικό μέρος του αποκαλούμενου

Nikos Deja Vu - Αλέκος Παναγούλης - Alexandros Panagoulis - ΑΦΙΕΡΩΜΑ - T...
n1999k.blogspot.com

Αλέκος Παναγούλης ΑΦΙΕΡΩΜΑ Alexandros Panagoulis My TRIBUTEΠρωτομαγιά 1976 Εκείνη η Πρωτομαγιά ειναι ανεξίτηλα σφραγισμένη απο το τραγικό γε

Nikos Deja Vu - Europe: Are we at war with Islam?
n1999k.blogspot.com

Europe Are we at war with Islam? An article by Mark Lex Eros Published: Dec 3, 2008 4:08 PMComprehending Cultural IncompatibilityExamining I

Nikos Deja Vu - Alvin Lee - Time And Space
n1999k.blogspot.com

Time and SpaceAs you sit there in the country, do you ever think of me ? As I travel 'cross the ocean, always searchin' to be free Will I cr

Nikos Deja Vu - Oriana Fallaci and A Man (Alekos Panagoulis)
n1999k.blogspot.com

Oriana Fallaci and A Man (Click to translate this Article in your language)It was a bright and pleasant Greece’s summer afternoon of Septemb

Nikos Deja Vu - Rouketopolemos: An amazing Easter Tradition - Chios Isla...
n1999k.blogspot.com

Greek Orthodox Easter A Tradition EventO Rouketopolemos The Rocket War Rouketopolemos (Greek Ρουκετοπόλεμος, literally Rocket-War) is the na

Nikos Deja Vu - Ενας Ελληνας στο Νησί του Πάσχα - A Greek at the Easter ...
n1999k.blogspot.com

Nikos Deja Vu - Νησί του Πάσχα (Και ο Έλληνας που το κατέκτησε)Τα μοάι, τα γιγάντια αγάλματα που στέκουν αγέρωχα στο Νησί του Πάσχα, είναι α

Nikos Deja Vu - March 25 1821 : The Hellenic Revolution [Memorandum]
n1999k.blogspot.com

Hellenic Revolution Memorandum 25 March 1821 The "Freedom, or Death" Flag March 25 is both a national (revolution against the Ottoman Empire

Nikos Deja Vu - The Hellenic Revolution (1821-1829)
n1999k.blogspot.com

March 25, 1821The Hellenic Revolution (1821 - 1829)The OutbreakIn April 1820, the Philiki Eteria had at last found a leader in Alexandros Yp

Nikos Deja Vu - Children in Wartime Photography
n1999k.blogspot.com

Nikos Deja Vu - Children in Wartime Photography Nikos Deja Vu n1999k.blogspot.com

Nikos Deja Vu
n1999k.blogspot.com

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣAltiero Spinelli: To Μανιφέστο του Βεντοτένεwikipedia.org/wiki/Altiero_Spinelli

Nikos Deja Vu - How the Greeks manfully resisted and rolled back the Tur...
n1999k.blogspot.com

How the Greeks manfully resisted and rolled back the Turkish Jihadi onslaught on GreeceThe Jihad against the Greeks (1450 - 1853)Greece was

Nikos Deja Vu - Saint Basil of Caesarea - Vasileios The Great (The Greek...
n1999k.blogspot.com

Basil of Caesarea Βασίλειος ο Μέγας - Αγιος Βασίλειος Vasileios The Great - Saint Basil Saint Basil of Caesarea, also called Basil the Great

Nikos Deja Vu - Crhistmas Cards (2013-2014)
n1999k.blogspot.com

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ MARY CHRISTMASNikos Deja Vu n1999k.blogspot.com

Nikos Deja Vu - Faster - A Farewell to MotoGP 500 (Short Film)
n1999k.blogspot.com

Nikos Deja Vu - Faster - A Farewell to MotoGP 500 (Short Film)

Nikos Deja Vu - ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ)
n1999k.blogspot.com

ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΨΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.Α Π Ε Ρ Γ Ι Α ☆ Γ

Nikos Deja Vu - Substantia (2007 1st Prize Winner, Animation Festival Ca...
n1999k.blogspot.com

Substantia“We had to create fluids, fire, freezing and melting ice, energy fields and a growing plant.” Mayec Rancel & Jose Angel Soto met a