Profile cover photo
Profile photo
Nikola Todoroski
55 followers -
stand up comedian from Macedonia
stand up comedian from Macedonia

55 followers
About
Nikola's posts

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
ЖРТВА ПРЕД СОБРАНИЕ, ЖРТВИ НАСЕКАДЕ, ПРАТЕНИЦИ НА ТЕРЕТАНА, НАЈДОБРО ЗДРАВСТВО ВО УНИВЕРЗУМОТ : МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ
https://youtu.be/A-7EpPLB0rI

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
ОД ТУТУНСКА ПАРИТЕ ТУТУН, БАНАНИ ВО СОБРАНИЕ, ИГРА НА ТРОНОВИ, ЛЕПА БРЕНА, ФУДБАЛ-ФК Кит Го Пехчево Брегалница Голак, ЏОКСИ : МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ
https://youtu.be/5gZAnlU3rFU

Post has attachment
За јазикот 

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
телефонската сметка на Груевски, пратеници џабе пратени, кој стигна ни ги дупи ушите : МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ
https://youtu.be/8PIbQobmQ_4

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
реплика сам со себе, палмите се исушија, Цеца, Коста из Струмице, : МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ

https://youtu.be/j0Fv5norDrI

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
баба за премиер, секси гаќички, хан проколнат, плати со поезија, : МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ

Post has attachment
SUBSCRIBE !!!

ОВА Е КАНАЛОТ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КОМЕДИЈА

Post has attachment
SUBSCRIBE !!!
ПОМОГНЕТЕ МОЈОТ КАНАЛ ЗА КОМЕДИЈА ДА ГО НАПРАВАМ ВАШ :)

Post has attachment
#комичарот во оваа епизода зборува за:
запросување на протест, ујп, деца во кадар, македонски пратеници: МИНИСТЕРСТВО ЗА КОМЕДИЈА СО НИКОЛА ТОДОРОСКИ

https://youtu.be/je085V0oIvo
Wait while more posts are being loaded