Profile cover photo
Profile photo
Nikola Stoyanchev (Никола Стоянчев)
364 followers -
Духовното лечение е пътят към познанието
Духовното лечение е пътят към познанието

364 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has shared content
Доказани ползи от приема на пчелно млечице:

Проявява противовъзпалително имуномодулаторно действие при Базедова болест;
Стимулира растежа на невроглията (вид клетки с изхранващи функции, които поддържат живота и здравето на нервните клетки в човешкия организъм);
Стимулира растежа на прочутите стволови клетки (базови клетки, които могат да се делят и да се превръщат в широка група клетки по сигнал на организма).
Какво е пчелно млечице?

Пчелното млечице е гъста бяла или кремава маса с особен мирис и кисело-сладникав вкус. Това е продукт, който пчелите отделят, за да хранят младите пчели работнички, търтеите и царицата-майка.

Пчелното млечице има висока биологична стойност и богат и колоритен хранителен състав. Млечицето бива обикновено и маточно.

Вторият тип е с по-гъста концентрация и съдържа повече активни вещества. С него се храни царицата-майка, за да поддържа активния си метаболизъм.

https://aloha.bg/pchelno-mlechice.html

Какво трябва да знаем за активните съставки на пчелното млечице?

Пчелното млечице е завършена функционална храна. В състава му влизат комплекс от 18 аминокиселини в структурите на десетки видове протеини, някои от които по функции се явяват физиологично активни ензими, а също и въглехидрати, липиди, витамини (В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Н, PP), минерали и др.

Редица от активните съставки (пептиди, протеини, стероли и др.) са слабо или само частично проучени. 

Пчелното млечице :

* е изключително богат източник на протеини, съдържа всички незаменими аминокиселини, затова е неизменна част от менюто на вегетарианци, вегани, суровоядци

* съдържа важни мастни киселини, захари, стероли, фосфорни съединения

* съдържа ацетилхолин, който е необходим за предаване на нервни съобщения от клетка на клетка. Липсата или недостига на това съединение прави хората податливи към заболяването на Алцхаймер.

* богато е на гама-глобулин, известен с това, че стимулира имунната система и ни помага да се справим с инфекции и вируси.

* високо съдържание на витамини – А, В-комплекс, С, Д и Е. Особено важно е това, че пчелното млечице и богато на В-витамините, в това число B1, B2, B6, B12, биотин (Н), фолиева киселина (В9), както и пантотенова киселина (В5), признат за способността да намалява нивата на стрес.

* доставя ни минерали – калций, мед, желязо, фосфор, калий, силиций и сяра, магнезий, манган и др.

* пчелното млечице съдържа комплексно съединение, което стимулира жлезите с вътрешна секреция и нормализира мъжката и женската полова дейност и действа като естествен хормон.

* съдържа колаген, който е анти-стареещ агент и поддържа кожата гладка и здрава.

* пчелното млечице удължава младостта и подобряване кожата, увеличава енергията, намалява тревожността, сънливостта, премахва лоши настроения, загуба на паметта, подобрява имунната ни система.

За какво се използва и какви здравословни ползи носи пчелното млечице?

В традиционната, холистичната и източната медицина пчелното млечице се ползва с огромно доверие на вещество, притежаващо редица благотворни ефекти върху човешкия организъм като:

подобряване обмяната на веществата;
намаляване на холестерола;
подобряване на апетита;
повишава имуносъпротивителните сили на организма;
подобрява кръвообразуването;
стимулира функциите на жлезите с вътрешна секреция;
придават му се антибиотични и противовирусни свойства;
забавя стареенето и др.
За съжаление до днес западната медицина успява да потвърди научно едва малка част от традиционните възгледи за ефекта на пчелното млечице.

Смята се, че сериозната разлика при ефектите върху клетъчни култури и тези при орален прием се дължат на унищожителното въздействие, което оказват храносмилателните ензими и високата киселинност върху пчелното млечице в процеса на смилане.

Доказани ползи от приема на пчелно млечице:

Проявява противовъзпалително имуномодулаторно действие при Базедова болест;
Стимулира растежа на невроглията (вид клетки с изхранващи функции, които поддържат живота и здравето на нервните клетки в човешкия организъм);
Стимулира растежа на прочутите стволови клетки (базови клетки, които могат да се делят и да се превръщат в широка група клетки по сигнал на организма).

Предположения и недоказани твърдения:

Антивирусно и антибактериално (антибиотично) действие - доказателствените изследвания са на ниво тъканни култури и плъхове, няма официално одобрени изследвания, проведени върху хора, които да потвърждават предполагаемия ефект;

Антиканцерогенен ефект - няма солидни доказателства при хора;

Подпомага заздравяването на рани - при открито нанасяне да, но няма данни за подобен ефект при орален прием;

Снижава холестерола - няма данни за директно снижаване на лошия холестерол (LDL), а само за частично намаляване на нивата на липопротеините с много ниска плътност (друг вид холестеролни молекули - VLDL) след 4-седмичен прием, останалото са предположения.

Пчелно млечице с препоръчва при :

* Симптоми, свързани с менопаузата
* Импотентност
* Безплодие
* Хронична умора
* Кожни нечистоти и бръчки
* Стимулант за имунната система
* Вирусни и бактериални инфекции
* Нарушения при ендокринната система
* Хормонален дисбаланс
* Коронарна артериална болест
* Високите нива на холестерол
* Високо кръвно налягане
* Контрол на теглото
* Счупени или слаби кости
* Изостаналост при растеж
* Инфекции на пикочния мехур
* Заздравяване на рани
* Анемия
* Възпаление
* Чернодробни заболявания
* Рак
* Артрит
* Нарушена памет
* Депресия
* Паника и страх
* Болест на Паркинсон
* Диабет
* Астма
* Слаби или уморени очи
* Атеросклероза
* Язва
* Екзема

Има ли установени странични ефекти и противопоказания за прием на пчелно млечице?

Има редица случаи на алергични реакции при прием на пчелно млечице.

Ако сте алергични към полени и по-специално цветен прашец, отнесете се с голямо внимание при първия прием на пчелния секрет.

Статистиката показва случаи на астматични пристъпи, алергични кризи и дори смъртни случаи вследствие употреба на пчелни продукти при налична алергия.

В комбинация с какво не бива да приемаме пчелно млечице?

Няма открити лекарствени взаимодействия.

Какви дози са нужни и как се приема ?

Няма клинични проучвания, които да навеждат за средна дневна доза. Препоръчваната доза при производителите варира според формата на продукта, т.е. дали говорим за гел, леофилизирана прах или пчелно млечице в течна форма.

В прахообразна форма обикновено се препоръчват дози между 300 мкг и 1000 мкг (микрограма).

В кои спортни и здравословни добавки можем да го срещнем?

Пчелно млечице можете да намерите в самостоятелна форма, в комбинация с имуностимулатори по източна рецепта като жен-шен, в добавки против стареене с вещества като гинко билоба.

Можете да го срещнете в мултивитаминни-мултиминерални формули, а също и в състава на комбинирани пчелни продукти.

Как да консумираме пчелното млечице ?

Когато купуваме пчелно млечице, трябва да обърнем внимание дали е било съхранявано до този момент на хладно и тъмно място. И след като го купим бързо да се приберем и да го сложим в хладилника. От топлината и светлината качествата бързо се влошава. Може да го консумираме по 2 начина – или го разтваряме в мед (10 мл на 1 кг мед) и така приемаме по 1 лъжица на ден или като топнем върха на клечка за зъби в млечицето и си го сложим под езика и така докато се разтвори напълно.

Какво още трябва да знаем за пчелното млечице ?

Пчелното млечице е основната храна за развиващите се ларви в кошера. Пчелите-дойки поглъщат прашец и нектар и отделят пчелно млечице от специални жлези на главите си. То представлява нещо като пчелна кърма. Всички ларви се хранят с млечице в продължение на три дни, но след това огромна част от тях, чиято съдба е да бъдат пчели-работнички, биват „отбити”. Само онези от тях, които ще стават пчели-майки, продължават да се хранят с тази „супер-храна”. Питателната диета, съставена предимно от пчелно млечице, превръща пчелите-майки във високопродуктивни същества, които през своите 5 до 7 години живот ежедневно снасят яйца, надхвърлящи собственото им тегло. За сравнение, стерилните пчели-работнички се хранят с обикновен мед и живеят само 7-8 седмици. Царицата на кошера е с 40% по-едра и 60% по-тежка от работничките, благодарение на пчелното млечице, с което се храни.

За разлика от останалите пчелни продукти, млечицето не се произвежда в големи количества и трудно се събира. Полезните му свойства са познати на човека от древността. В китайската народна медицина е известно като „императорска храна” и се смята, че удължава живота, предотвратява болести и връща младежката жизненост на възрастните. От векове пчелното млечице се използва за омекотяване на кожата, премахване на бръчки, лечение на екземи и дерматит.

Прясното пчелно млечице се състои от около 66% вода, 13% протеини, 15% въглехидрати, 5% мазнини и 1% минерали. В протеиновата част от него откриваме 18 аминокиселини, плюс нуклеиновите киселини (ДНК и РНК), както и уникален протеин, наречен роялизин. Въглехидратите са предимно фруктоза и глюкоза, а мазнините представляват сложна смес от полиненаситени, мононенаситени и наситени мастни киселини, сред които са незаменимите линоленова и алфа-линоленова.

Въпреки че пчелното млечице е балансирана, питателна храна, то обикновено не се приема в количества, надхвърлящи 1-2 грама дневно. Водно- и мастноразтворимите съставки на млечицето съдържат многобройни компоненти в малки количества, които все още не са идентифицирани изцяло. Смята се, че те са специалните хранителни вещества, които превръщат обикновените ларви в пчели-майки и удължават живота им.

• Пчелното млечице съдържа витамини А, С, D, Е и К. Богато е и на витамини от В комплекса (В1, В2, В3, В9 и РР). То е особено богато на пантотенова киселина (витамин В5), която е особено важна за човешкия организъм, и по-специално за синтеза и обмена на протеини, мазнини, въглехидрати и няколко хормона. Недостигът й може да причини умора, главоболие, горни дихателни инфекции, чувствителност към инсулина, безсъние, гадене и нервни разстройства.
• В пчелното млечице откриваме много естествени хормони, сред които е и тестостерона.
• От 2 до 6,4% от теглото на прясното млечице се състои от мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина (HDА).
• Съдържа активни ензими и малки количества флавоноиди и фитостероли от прашеца, от който се синтезира. В естествения му състав откриваме и мощния антиоксидант р-хидроксибензоат (по-познат като метилпарабен), чиято синтетична форма се използва като консервиращ агент в козметичните продукти.
• В състава на пчелното млечице влизат и всички осем основни аминокиселини, плюс десет второстепенни. 
• В него откриваме още минералите калций, мед, желязо, фосфор, калий, силиций и сяра, а също и лецитин, колаген, гама глобулин и ацетилхолин. Последният играе важна роля за функционирането на целия организъм, тъй като провокира отделянето на адреналин.

Благодарение на богатия си състав, пчелното млечице подобрява обмяната на веществата, което обяснява високите нива на енергия и бързото възстановяване след умора при употребата му. Редовният прием може да повиши работоспособността, да намалява отпадналостта и умората, да увеличава масата на тялото, да ускори растежа и да подобри апетита и съня. Смята се също така, че създава бодрост, настроение и прилив на сили, стимулира кръвообразуването и забавя процесите на стареене. Този високохранителен и лесно усвоим от организма здравословен коктейл помага за възстановяване на клетките, въздейства благоприятно върху кожата и повишава имунната защита. Подходящо е за намаляване на стреса и напрежението преди менструация. Научни изследвания доказват, че приемането на пчелно млечице понижава нивата на лошия холестерол в организма. 

Всички тези благотворни въздействия върху човешкото тяло се дължат на богатството от полезни съставки в пчелното млечице. Ето как науката обяснява действието на някои от тях.

Хидрокси мастните киселини, към които спада HAD, са „хигроскопични”, което означава, че поемат вода и се свързват с нея. Така тази характерна за млечицето мастна киселина доставя вода в клетките на кожата и я задържа в тях, а знаем, че за младия и жизнен вид на кожата хидратацията е особено важна. Киселината HDA има също и антибиотични свойства и успешно атакува някои бактерии. 

Пчелното млечице съдържа и други късоверижни наситени мастни киселини, които обуславят неговите антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства. Протеинът роялизин дори в ниски концентрации е доказано по-ефективен от фармацевтични антибиотици срещу 18 вида грам-положителни бактерии. Твърде вероятно е той да е част от системата, която защитава пчелите от бактериални нашествия.

Пчелното млечице се употребява успешно и при язви, тъй като пантотеновата киселина, фитостеролите, биофлавоноидите, късоверижните мастни киселини и ензимите имат благоприятно въздействие върху тези състояния. По(-)подобен начин може да се смята, че хормоните, ацетилхолина и отново пантотеновата киселина в състава му допринасят за репутацията му на еликсир на младостта.
Photo
Add a comment...

Post has shared content
За общо укрепване на организма

Усилена доза: 30 г пчелен прашец дневно, средна доза - 20 г и поддържаща доза -10 г приети сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.
Пчелният прашец смесен с мед се взема по 2 чаени лъжички сутрин и вечер.
Цветния прашец е удивителен продукт, предоставян ни щедро от природата и събиран за нас от пчеличките. Той съдържа в себе си всичко необходимо за живота – богатство от витамини, микроелементи, ензими, аминокиселини, растителни хормони и още много други. https://aloha.bg/cveten-prashec.html

Прашецът съдържа всички незаменими за човека аминокиселини, както и следните въглехидрати:  глюкоза, фруктоза, захароза, рибоза и т.н. Огромно е съдържанието на минерални вещества: калций, магнезий, желязо, фосфор, хлор и др. Богатството на витамини е също трудно изброимо: провитамин A, С, В1, В2, В3, В6, Р, Н, Е, фолиева и пантотенова киселина; над 50 ензима, които служат като биокатализатори в множество от процесите в организма. Пчелният прашец е особено богат на рутиноподобни вещества (витамин Р), които стабилизират и усилват действието на витамин С, като заздравяват стените на кръвоносните съдове. В 1 кг.пчелен прашец се съдържат толкова дневни дози витамин Р, колкото могат да предпазят няколко десетки души от кръвоизлив в мозъка. В прашеца се съдържа анервин, който подпомага нормалната дейност на нервната система. Консумиран системно пчелният прашец спомага за нормализиране дейността на храносмилателните органи, възбужда перисталтиката на червата, подобрява чернодробните функции и стимулира кръвообращението. Освен като общобиостимулиращо и тонизиращо средство за здравите организми, прашецът се използва и при възстановителния период след боледуване, при нервно изтощение, отпадналост, анемия, колити, хипертрофия на простатната жлеза, атеросклероза, стенокардия, жлъчно-чернодробни заболявания, забавено развитие при деца и юноши др.

* съдържа всичките незаменими аминокиселини, по протеиново съдържание превъзхожда всички животински продукти (месо, млечни, яйца), както по количество така и по качество (съдържа от 5 до 7 пъти повече аминокиселини от колкото в кое да е месо или животински продукт на база едно и също количество, и протеините в цветния прашец са много по-лесно усвоими от организма ни, отколкото животинските протеини. Така например 2 супени лъжици цветен прашец се равняват по протеиново съдържание на 140 грамова свинска пържолка, но без всички съпътстващи я лоши мазнини, химикали и животински хормони.
* богат е на следните витамини – C, B1, B2, B3, B5, B6, Е, Фолиева киселина, H (Биотин)
* един от малкото растителни източници на витамин В12
* съдържа редица микроелементи – фосфор, калий, калций, натрий, магнезий, мед, желязо
* богат е на лецитин, който нормализира обмяната на веществата и така регулира по естествен начин теглото
* съдържа селен, който се бори със свободните радикали, подмладява организма, повишава имунитета, оказва благотворно въздействие върху сърдечно-съдови проблеми и инфекциозни заболявания
* богат е на ферменти, необходими за нормалното протичане на дейността в клетките (ферментите са биологични катализатори, участващи в обмяната на веществата и регулират най-важните биохимични процеси в организма)
* богат източник на ензими и коензими, необходими за добрата работа на нашата храносмилателна система
* активира процеса на отделяне на инсулин, затова се препоръчва да се приема от хора болни от диабет
* изключително полезен за атлети, спортисти, хора, възстановяващи се след прекарана болест
* високо съдържание на желязо, затова е подходящо да се приема от хора, болни от анемия
* понижава нивото на холестерола в кръвта
* стимулира имунната и ендокринната система
* усилва половата активност и мъжката потентност
* намалява увеличената простата
* грижи се за редовността на менструалния цикъл и намалява менструалните болки
* подмладява и удължава живота – биоактивизира развитието на всички клетки, предотвратява преждевременното стареене на клетките, подобрява притока на кръв към клетките на кожата и така я подмладява и бръчките са изгладени

Как да приемаме цветен прашец ?
Взимаме 1 супена лъжица цветен прашец и разтваряме в 1/3 чаша вода. Може да приготвим от вечерта разтвора или да смесим на сутринта като го изчакаме 15-20 мин да се разтвори добре. Ако така ни е трудно да го приемаме може да го разтворим в малко прясно изстискан сок /от грейпфрут например/ или някои предпочитат така – в кисело мляко от вечерта с малко мед.

Кога да приемаме цветен прашец ?
Най-добре е сутрин на гладно. Или през деня, но на гладно. Така организма ни най-добре извлича полезните вещества.

Как да избираме и да съхраняваме цветен прашец ?

След изваждането на цветния прашец от кошера той трябва да бъде поставен на тъмно място. Слънчевата светлина бързо понижава полезните му свойства. За съжаление цветния прашец навсякъде се продава в прозрачни опаковки, изложени на сергии на пряка слънчева светлина. Трябва да избираме такъв прашец, който да е изсушаван в специални фурни на не повече от 42 градуса, защото всички ферменти и ензими умират на по-висока температура. Много от продавачите на цветен прашец не съобразяват това. Също така най-добре е да купуваме такъв прашец, който е изкаран скоро от кошерите. С течение на времето той бързо губи качествата си, а след 1 година полезните му свойства намаляват значително. След като веднъж сме закупили, добре е да го съхраняваме в хладилника на 4-5 градуса или на тъмно прохладно място в стъклен буркан.
Цветния прашец изключително добре се съхранява в мед. Към 1 кг мед добавяме 100 грама цветен прашец. Разбъркваме с неметална лъжица и оставяме така за около 2 седмици. Добре е или да обръщаме буркана всеки ден /ако е добре затворен/ или през ден-два да го разбъркваме, докато цветния прашец напълно се разтвори. Медът е най-добрия консерватор и така най-добре се запазват полезните качества на цветния прашец. Ако към това добавим 10 гр пчелно млечице се получава супер стимулатор за целия организъм. Но не прекалявайте с дозата. От такава смес си взимайте по 1-2 лъжици на ден, но не повече. На деца може да давате по 1 чаена лъжичка на ден.

Рецепти с цветен прашец

За общо укрепване на организма

Усилена доза: 30 г пчелен прашец дневно, средна доза - 20 г и поддържаща доза -10 г приети сутрин и вечер, 30 минути преди хранене.

Пчелният прашец смесен с мед се взема по 2 чаени лъжички сутрин и вечер.

При полова слабост

100 г пчелен прашец се разбърква добре с 500 г мед. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Добре е заедно с приемането на пчелния прашец под езика да се сложи и пчелно млечице с големина на бобено зърно.

При невроза

Всяка сутрин 1 час преди закуска да се взема по 1 чаена лъжичка цветен прашец.

Срещу пърхот

В корените на добре измитата коса се втрива смес от цветен прашец и пчелно млечице. След 1 час косата се изплаква с вода, в която е разтворен 1 чаена лъжичка цветен прашец.
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Прополисът съдържа над 300 ценни биологични съединения
Прополисът съдържа над 300 ценни биологични съединения
https://aloha.bg/propolis.html

Стандартният начин в индустрията за обработване и извличане на прополис за производство на тинктури и концентрати обикновено се извършва, чрез промиване с висока степен на концентрация на етанол. Чрез този метод, обаче, до 40% от неразтворимите вещества биват безвъзвратно загубени. Ето защо, други препарати от прополис (например различни прополис концентрати) съдържат само част от общия размер на биоактивните агенти, които Майката Природа е създала. В прополис продукти, които се правят чрез вода или масло, до 80% от биоактивните съединения биват изгубени. При Bee Pure е различно.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Какви са ползите от Вашето духовно лечение?

Непосредствената полза е, че човек се освобождава от болестите си и от някои душевни терзания, от неудачите си. Да се помогне по духовен път означава да се подходи изцяло, по цялата човешка проблематика и да последват решения на тези проблеми. Защото същността на който и да е проблем винаги е неговият Създател. Затова и в началото Господ казваше така: че болестта е това, което съм.
Add a comment...

Post has shared content
Прощавайки на другите, прощаваме на себе си
Add a comment...

За всеки, който е за първи път при мен да кажа за какво става дума: вижте колко много хора сте тука в залата, всеки си е много специфичен, всеки има своя различен проблем. Вижте колко хора сте събрани, но центърът за лечение е един. Сякаш един знае всичко за всеки и може да помогне, извършвайки една безкрайно сложна, необозримо сложна работа вътре, комплицирана в нашето вътрешно материално и духовно пространство и всичко това да доведе до изцеление, до оздравяване. Очевидно става въпрос за нещо друго: духовното лечение, духовната дарба за изцеление всъщност е проява на Създателя в човека. На този, който в един и същи миг е същност на човека и човешката проблематика и явявайки се такъв – същност на  човека и човешката проблематика, въобще на всичко, което е, може да последва мигновено изцеление. Мигновено. Но вашето съзнание това трябва да го допусне.
Вие имахте болка (говори с жена, която не можеше да си   вдига ръката по-високо от нивото на гърдите), усетихте как тя веднага си отиде, после почувствахте Силата на вдига ръката. Аз поисках ръката да се вдигне и тя се вдигна. Това, което всъщност чрез мен е поискано е изцеление за всеки един от вас – да оздравявате. А кой ще извърши работата отвътре, кой ще пренапише вашата история? Защото фактически, за да оздравее човек, трябва да бъде променен неговия генетичен запис. Затова чрез академичната медицина може да се помогне влияейки върху симптомите и симптоматиката на болестите, да се почувства човека по-добре (може би за сметка на нещо друго).

Но фактически с ръка на сърцето, който и да е медик трябва да отговори положително на въпроса: Може ли човек да оздравее изцяло чрез прилагане само на химически способи за лечение? Това няма как да стане, защото ние все още не можем, не знаем  как да пренапишем нашата генетична история, това което е вътре в нас като ДНК запис. Там пише кога и как да се появи една болест, колко да трае,  кога да си отиде – всичко е записано.
 
Лечението по духовен  път е благоволение на Създателя, който е същност на човека и човешката проблематика да промени, това което Той Е.
 
Лечението по духовен път е лечение от този, който е същност на човека. Той се явява ръката, която е написала какви да сме и какво да се случи и тя си е там и във всеки момент мигновено може да промени, това, което самият творец е създал. Истината е проста и аз друго не мога да ви дам освен самата истина. Когато истината заживее в вас, когато много ясно разбереш, че ти и Творецът сте едно и също нещо, т.е. ти, който и да си, независимо колко си учен и колко много знаеш, имаш за същност цялата сила на света. В тебе са възможностите да си здрав, успешен човек. Всякакъв човек да си. А  (поради това) от там си и болнав – ето такъв какъвто си. Каква е причината? Причината е, че е нарушен естествения диалог между твореца и сътвореното. Защото колкото  и много да знаем, има хора, които са атеисти, които не вярват в Бога – няма значение. Вярата е дарба.
Add a comment...

Лечителят Никола Стоянчев на 7 юни, събота във Варна

Лечебните сесии ще бъдат проведени в малък Арт салон на радио „Варна”, гр Варна, бул. "Приморски" 22 Начало 14 ч. 

Поради ограничения брой места в залата, предварителното записване е задължително.

За записване и информация, тел: 0887 21 76 48 и 0878 47 67 96 – Мерал Мехмед
Add a comment...

Post has attachment
“Имам една молба към вас – записвайте си това, което ви се случва. Пишете какво сте усетили тук, това което сте усетили вкъщи, защото всичко това, което ние ще почувстваме от гледна точка на науката е чудо, чудо което никъде не се изучава и ние нямаме усещането, че духовните факти са реалност. А когато всички заедно заговорим за тия неща, за това изцеление, за тази конкретна работа, която сме започнали, за да сме добре, да сме здрави – можем да ги задържим в общественото съзнание, за да разберат хората, че какъвто и да е проблема, то той е духовен.”
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded