Profile cover photo
Profile photo
Nikola Pervan
97 followers
97 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Omiljeni predmeti u osnovnoj su mi bili Tehnička kultura i Informatika. Uz samo financijsko ulaganje u opremanje učionica i sustav, najvažniji faktor su mentori i podrška škole. Uvijek se rado prisjetim prof. Kožnjaka s kojim sam bio na državnom natjecanju, a kasnije u srednjoj školi profesora Kos-a koji su podržali moje radove. To me usmjerilo kasnije u životu, a kako je od toga prošlo 10-15 godina, ne želim niti pomišljati da je školstvo ostalo na toj istoj razini i da kaskamo za ostalima. Idemo dalje punom parom.. Moramo, jer to nam je budućnost!

Post has attachment
"Vaš proizvod smrdi! S vama više ne želim surađivati!" ;)

Post has attachment
Moj posljednji web projekt! :)

Adecco Group, sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj, vodeći je svjetski pružatelj usluga na području ljudskih resursa. S oko 31 000 zaposlenih u punom radnom vremenu i oko 5 100 poslovnica u preko 60 zemalja i područja svijeta, grupa Adecco nudi širok spektar usluga..

Post has attachment

Post has attachment
Facebook je napokon za Hrvatsku omogućio targetiranje po gradovima direktno iz sučelja za oglašavanje! Onima koji svakodnevno kreiraju oglase i upravljaju njima ova vijest je uljepšala dan.

Post has attachment
Određena pravila i dalje vrijede, no internet tražilice su se razvile u svojim mogućnostima pretrage te je samim time algoritam za pretragu evoluirao i konstantno se unaprijeđuje. To je jedan od razloga zašto se optimizacija mora konstantno provoditi, a učinci optimizacije na poziciju Vaše interent stranice neprekidno pratiti.

Post has attachment
Kvalitetan i dalekosežan organic reach je postao sve teži cilj, otkako Facebook želi da plaćamo sadržaj koji objavljujemo. U posljednje vrijeme, sve se svodi na to da ukoliko želimo zainteresirati korisnika za ono što nudimo, trebamo platiti određenu količinu novca kako bismo taj sadržaj ili uslugu istaknuli. Nakon toga, moramo plaćati i da taj isti fan ostane vjeran korisnik. #Veryresponsivetomessages

Post has attachment
Check out our new website! http://xplorerlife.com/ Xplorer Sports Fit for Life promotes healthy living. It aims to improve the quality of life through education about regular physical activity, a balanced diet and a positive attitude towards different types of exercise, be it outdoors or indoors. Active and healthy living The best way to keep in shape is regular physical activity. Exercise offers the best opportunity to maintain the health of your mind and body.

Post has attachment
Moja Pseci.net ekipa!
Photo
Wait while more posts are being loaded