Shared publicly  - 
 
Att bli blockad av Alex Schulman

Jag har verkligen aldrig haft särskilt mycket till övers för Alex Schulman. Inte sedan mobbingsajten 1000 apor, då han styrde sin armé av kommentatorer än hit och än dit och alltid efter sin personliga agenda. Att han var en av huvudmotståndarna i projektet som utgör min medverkan i dokumentären Du är googlad var kanske till och med en av mina personliga drivkrafter. Ändå har jag försökt att inte låtsas om honom alls under arbetet, men när han idag bloggade om +Johan Ripås igen, och påstod att han inte tänkt på Johan på flera år, så kände jag att han gick lite över styr. Det finns ju bevis på vad han har skrivit på Twitter under året. Kanske var det lite dumt, men man är ju inte mer än människa och jag har så svårt att sitta på händerna. Att han dessutom blockade mig på Twitter är ju bara otroligt galet. Det underlättar inte direkt för debatten om projektet, som ju otvivelaktigt kommer att rulla vidare fram till och efter torsdag.
Translate
5
2
emma marie andersson's profile photoMattias Eriksson (Snaggen)'s profile photoNikke Lindqvist's profile photoSonja Catani's profile photo
21 comments
 
hihihi, tänkte nästan säga att det är en bedrift, men så vill jag påminna mig att det är en vanlig reaktion från Schulman. En merit, däremot, kanske? Själv blev jag driven med på ap-siten, jättefin satirteckning där jag stod på alla fyra och fick smisk av en spikklubba. Jag skrev till dom och bad att få bilden så jag kunde skriva ut, men fick aldrig något svar. Gränsen mellan renodlad mobbing och satir gjorde lite tydlig för mig då.
Translate
 
Såvitt jag förstått är den där Schulman totalt galen, så varför bry sig? Och vem fan är Johan Ripås?
Translate
 
Fast om nu mr Schulman känner att Ripås har behandlat honom som skit, så kan jag ju förstå att han tycker det är kul att hans bloginlägg om dette är en nagel i ögat. Tycker inte detta blogginlägg var så mobbing-aktigt i sin karaktär, förvånansvärt uppriktigt för att vara Schulman.
Translate
 
+Göran Jartin En SVT-journalist. Kolla hans sajt på http://johanripas.se så får du länkar till hans övriga ställen på webben. Kolla också på Dokument Inifrån-dokumentären Du är googlad på torsdag kväll. (20.00 i svt2)
Translate
 
Aha! Jag kollar nästan aldrig på TV, men Schulmans tryne har jag ju råkat på ibland på Aftonbladet.se. Har förstått att han njuter av att förnedra folk, så honom får man väl säga vad som helst om :)
Translate
 
Haha, det försvagar inte min fördom om twitter som en sandlåda för media- och PR-folk..:)
Translate
 
Jag är fan sämst på att hitta torrents. Har ju inte några minnen av dokumentären som Alex Schulman så flitigt påminner om och vill se den. Och jag vill ju inte sätta någon i klistret genom att be dem länka till Torrents från Google+ heller... Knepigt det här ;)
Translate
 
vet inte ens vad dokumentären heter - men skulle G+ lägga sig i om jag postade en länk till en torrent?!
Translate
 
tror iofs att jag redan lyckats göra det nån gång, men absolut, det kommer jag göra.
Translate
 
Jag tror ju att Alex Schulman skulle bli jätteglad om vi med gemenamma krafter blåste liv i den gamla dokumentären igen och gav den lite skjuts på sociala medier +Nikke Lindqvist ;) Så +emma marie andersson i det här läget är alla medel tillåtna ;)
Translate
 
Som han skrev. Det går inte att jämföra er +Nikke Lindqvist . Han bryr sig inte om att efterlämnar snygga spår, eller att ett varumärke ska förbli användbart. Medans du har mer förnuft. Dessutom bryr han sig enbart om att bara få en ynka position.. Ngt Som 40% ändå missar när de letar igenom Googles sökresultat. Av dina 10 så kommer iaf 8 att ses när man snabbt läser igenom sökresultatet.
Translate
 
+emma marie andersson Dokumentären heter Knarkfesten och gjordes av Johan Ripås under Dokument Inifråns paraply. En SVT-dokumentär alltså. Och vill du inte posta här så har du ju min e-postadress :)
Translate
 
nä, kan inte hitta - Charlie Sheen verkar ha rätt kul i alla fall.
Translate
Translate
 
En liten sido obserbvation.... +Nikke Lindqvist talar ju om att SEO handlar om att skapa en naturlig närvaro på nätet, men att tänka på hur man framställer denna... typ. Samtidigt så kan man inte länka till de artiklar och dokumentärer som det diskuteras, för att det givetvis inte skulle vikta sökningarna i den riktning man själv önskar... känns ju inte så naturligt. Detta drar ju åt hållet som det +Unni Drougge skrev om i sin artikel om SEO.
Sen förstår jag ju Nikke, som i just detta fall affärsrelationer med den ena parten... men det var som sagt bara en liten off-topic observation.
Translate
 
Men sedan en liten observation ang +Alex Schulman , är ju att han är för feg för att kunna ta en debatt eller konfrontation. Någon gång i Morgon med Adam och Gry, hade de lyckats (utan Alex vetskap) få till en konfrontation med någon som Alex hoppat på... och maken till undanglidning och krypande längs väggarna får man ju leta efter. För om man snackar skit om någon och sticker ut hakan för att provocera så måste man ju ändå kunna stå för det.
Så att han blockade +Nikke Lindqvist är ju föga förvånande, då han knappast kan vinna genom bättre argumentation i den debatten...
Translate
 
Du har helt rätt Mattias. Men Johan Ripås-projektet är fan inget vanligt projekt på något som helst sätt. För det första skulle man ju aldrig någonsin över huvud taget yppa att man gör en Google-städning i ett vanligt projekt. Men när det nu är ute så måste man ju på något sätt börja styra omkring länkkraften. Nu när det plötsligt finns så mycket att välja på menar jag.
Det fantastiska just nu är att innehållet på förstasidan nästan helt har bytts ut och att inte en enda träff är densamma som när vi inledde projektet. Inte ens Wikipedia-sidan är kvar efter den senaste omskyfllingen!
Translate
 
Nikke dokumentären hette nog Knarkfeber - inte Knarkfesten!
Add a comment...