Shared publicly  - 
 
Google+ växer så det knakar i USA. Och det vore ju bara konstigt om vi inte skulle börja se samma tillväxt här också snart. Men det är ett faktum, att ännu så länge så är det väldigt svårt att få folk intresserade vare sig för +1-knappar eller att aktivera sig ordentligt på G+. De som är svårast att övertyga är förstås de där som förut sade Blocket istället för webben och som nu tror att webben och Facebook är synonymer.
3
1
Nikke Lindqvist's profile photoLasse Vorrsjö's profile photoUrban Persson's profile photoPatricia Mellin's profile photo
7 comments
 
Jag ogillar verkligen Blocket, så himla dyrt för en så enkel tjänst som även erbjuds gratis i andra länder, I UK finns exempelvis gumtree.co.uk
Egentligen skulle man starta ett eget öppet projekt som motpol.
Alla åsikter är mina egna.
Translate
 
+1 knappen använder jag nästan bara inne på g+ och på youtube. Några få gånger på externa sidor. Använder och andra sidan aldrig gillaknappen utanför fb och där bara hos mina vänner :)
Translate
 
Hur stort är Google+ jämfört med twitter i Sverige. I min bekantskapskrets vet jag knappt någon som använder twitter heller. Det verkar vara samma scenario med G+, skitstort i USA, inte så mycket i Sverige.
Translate
Translate
 
Inte för en oinloggad användare, eller för en användare som inte känner den som har plusettat. Men de har stor betydelse om den som söker är inloggad i Google och känner någon som har klickat på en sådan.
Translate
 
Hoppas att google+ växer här i sverige..tyvärr dominerar FB överallt här..verkar så att internet=FB..synd
Translate
 
+Lasse Vorrsjö jag har iaf mycket större och intressantare flöde här, inte så konstigt kanske har ju 10x fler följare :-)
Translate
Add a comment...