Profile cover photo
Profile photo
Nik Ainaa
1,157 followers -
Biar Mimpi Menjadi Kenyataan
Biar Mimpi Menjadi Kenyataan

1,157 followers
About
Nik's posts

Post is pinned.Post has attachment
Public
come join us!

Post has attachment
Sudah jadi kebiasaannya kan apabila tamat sahaja SPM dan bila result pun dah diumumkan, adik-adik memang akan sibuk mencari universiti mana yang terbaik dan kursus apa yang sesuai dengan adik-adik. Entry ini khusus untuk adik-adik lepasan sekolah menengah yang ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat universiti. Yang ada adik atau anak lepasan SPM pun boleh baca entry ini sebagai rujukan.

Post has attachment
Asasi Sains Kemanusiaan Di UIA
Assalamualaikum! Entry ini khusus untuk adik-adik lepasan sekolah menengah yang ingin melanjutkan pelajaran ke peringkat universiti. Yang ada adik atau anak lepasan SPM pun boleh baca entry ini sebagai rujukan. Sudah jadi kebiasaannya kan apabila tamat saha...

Post has attachment

Post has attachment
Syahirah Korean Secret
Wanita dan penjagaan muka memang tak boleh dipisahkan. Walau simple macam mana pun seseorang itu, dia tetap akan ambil tahu serba sedikit tentang penjagaan muka. Ada juga yang betul-betul jaga dan mementingkan penjagaan muka yang betul supaya kekal awet mud...

Post has attachment

Post has attachment
Cara Miliki Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia
Sedar tak sedar, hari ini adalah ramadhan yang ke-19 umat Islam menunaikan rukun Islam yang ketiga ini. Semoga kita dikurniakan barakah di bulan yang suci ini dan diterima ibadah yang dilaksanakan. Ramadhan ke-19 bermakna kita masih ada 10 ramadhan lagi dan...

Post has attachment

Post has attachment
Bila Dapat Satu Juta!
Assalamualaikum sahabat Muslim dan hai semua. Hampir tiga bulan Ainaa tak update blog tapi hari ini gagahkan diri di pagi-pagi hari ni untuk mengadap laptop dan karang entry ni. Malas sebenarnya tapi itulah... ada perkara yang mendorong nak update blog. Kal...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded