Profile

Cover photo
Nik Ainaa
Worked at Blogger
Attended Sekolah Membina Semangat Diri
Lives in Malaysia
1,128 followers|8,535,533 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Pinned

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
come join us!
Kelab Blogger OHSEM!
Semua blogger Malaysia tidak kira jantina, bangsa dan agama. Jom join Kelab Blogger OHSEM!
View community
3
Ros Li's profile photo
Ros Li
 
Assalamualaikum……sedikit perkongsian
Tone Excel
Mula2 guna simkad Tone excel sebab tertarik
…….Top up RM30 ( dapat kredit rm30 utk call + free 1.5GB internet sebulan ). Kemudian beritahu kawan….dia nak join. Tak sangka jadi sumber income ke 2. Alhamdulillah
www.youtube.com/watch?v=rEWR7WxAxDc

Kalau tuan2/puan2 berminat boleh call/pm/wsp 01135043272 atau buat pendaftaran sendiri melalui link dibawah. IDP1157582
http://hasil100fb.com/1157582
 ·  Translate
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
Persiapan Degree Di UIA
Setelah 1 tahun setengah berada di Pusat Asasi UIA Petaling Jaya, akhirnya hari selasa akan datang ini Ainaa akan daftar kemasukan degree di UIA Gombak. Rezeki dapat sambung belajar di uia selepas SPM yang tak dijangka kan. Alhamdulillah, syukur sangat-sang...
 ·  Translate
Ijazah sarjana muda, iium gombak malaysia,
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
reality show running man, kang gary, running man, korea
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
cara untuk merawat ulser dengan berkesan,petua menghilangkan ulser, punca berlaku ulser dalam mulut
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
cara untuk lupakan cinta lama, cara untuk move on dengan berkesan, tips selepas putus cinta
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
Ijazah sarjana muda, iium gombak malaysia,
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
hadiah di hari jumaat, swarovski, jam tangan, surprise
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
Kang Gary Kembali Sertai Running Man
BERITA GEMBIRA untuk peminat Running Man yang masih bersedih dengan kes baru-baru ini, Kang Gary membuat keputusan untuk kembali bersama Running Man memandangkan reality show korea ini akan berakhir tak lama lagi. Dari perikan koreaboo , Kang Gary membuat k...
 ·  Translate
reality show running man, kang gary, running man, korea
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
Cara-Cara Untuk Menghilangkan Ulser Mulut
Aduhai sakitnya ulser dalam mulut ni. Tiga empat hari ini tiba-tiba je panas selepas hujan lebat berminggu-minggu membuatkan tekak rasa kering dan mula lah timbul ulser di dalam mulut. Kalau ada ulser di bahagian gusi dan lidah pun kita dah rasa sakit dan m...
 ·  Translate
cara untuk merawat ulser dengan berkesan,petua menghilangkan ulser, punca berlaku ulser dalam mulut
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
*UPDATE: episod 4 drama sayang papa saya tak
 ·  Translate
drama adaptasi novel sayang papa saya tak, astro ria, hisyam hamid, emma maembong, tonton online
1
Add a comment...

Nik Ainaa

Shared publicly  - 
 
korea, artis korea, lee dong wook in blonde hair
1
Add a comment...
Story
Tagline
Biar Mimpi Menjadi Kenyataan
Introduction
Build Your Self Confidence ! Nobody will believe in you unless you believe in yourself !

- YOU HAVE TO BELIEVE YOURSELF WHEN NOBODY ELSE WILL - Sugar Ray Robinson
Education
  • Sekolah Membina Semangat Diri
    -Terletaknya dalam diri kita - Belajar berpandukan SYARI'AH, IMAN, AKAL - Setiap kali menghadapi ujian pasti USAHA berada di depan sekali dan diikuti BERDOA, TAWAKKAL. - Dapat result, KITA SEMUA PASTI SUDAH BERADA DI LANDASAN YANG BENAR!!
Links
YouTube
Other profiles
Contributor to
Work
Employment
  • Blogger
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia