Profile cover photo
Profile photo
Niesje Wolters van Bemmel (Suzan Wolters)
48 followers -
Organisatiebureau poppen en berenbeurzen
Organisatiebureau poppen en berenbeurzen

48 followers
About
Posts

Post has attachment
The Big Event 21 - 22 October 2017 in the Netherlands for more information visit: www.niesjewolters.nl and www.dollshouseevent.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
's Werelds grootste poppen, teddyberen, poppenhuizen en miniaturenbeurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017. Twee grote beurzen naast elkaar voor één entreeprijs! Kijk voor alle details betreffende de poppenhuizen en miniaturenbeurs op http://www.poppenhuisbeurs.com en voor de grootste poppen en berenbeurs op : http://www.niesjewolters.nl 
Add a comment...

Post has attachment
,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie''

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus 2018 vindt de 32e editie van de grootste poppen en berenbeurzen in België in het historische Belfort van Brugge plaats. 
Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren.
Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,'' verklaart beursorganisator Suzan Wolters. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.'' Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke en oude poppen en teddyberen.
Een pop of teddybeer die in de loop der tijd beschadigd is, een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, de aanwezige poppendokter weet daar wel raad mee.  
Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van!
Locatie: Hallen van het Belfort, Markt 7, 8000 Brugge Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11:00 tot 16:00 uur. Entreeprijs € 10,-  65+ € 8,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene).  
Organisatie:Niesje Wolters van Bemmel   Voor meer informatie: http://www.niesjewolters.nl info@niesjewolters.nl telefoon: 0031 (0)6 300 99 458         
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded