Profile

Cover photo
Niels Thimmer
Attended Roskilde University
616 followers|29,412 views
AboutPostsPhotosYouTube+1'sReviews

Stream

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Ejer du hjemmesider, hvor du tjener penge på Google Adsense, så læs dette indlæg om, hvordan du får en meget højere indtjening.
 ·  Translate
 
Google Adsense + Opinodo? See the monetization you are missing out on as a publisher
More that double your earnings pr RPM running Google Adsense and Opinodo Surveys on your site. In this case study we go into depth with the numbers.
View original post
1
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
If you know the right person we have a very interesting proposition. 
PermissionForge.lt provides a full scale platform for recuiting permissions for various industries. Because of imminent growth and client requests, we are looking for a co-founder that are willing to dedicate him or herself full time as one of the keys persons of the company.
2
1
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Er der nogen, der har gode ideer til hvordan startups i Danmark får bedre muligheder for at leve og vokse? Det kunne være cases og erfaringer fra andre lande, hvor man har har skabt løsninger, som vi kunne lære af i Danmark. Hjælp endelig - og del gerne, hvis du vil støtte kampen for at forbedre infrastrukturen for startup-virksomheder. 
 ·  Translate
2
1
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Hvem betaler for velfærden? Det spørgsmål har DR sat sig for at opklare, men jeg er ikke imponeret over fremstillingen. Og ikke mindst hvad DR's hensigt er. Vi får at vide, at selskabsskatten udgør 5,6 procent af den samlede skat. Og at de fleste selskaber kun bidrager med ganske lidt i selskabsskat. Det er jo isoleret set korrekt. Men denne fremstilling tager bare slet ikke hensyn til, hvad værdikæden er i forhold til at generere de 871 milliarder (som dog ikke udgør hele skatten - den er langt større idet at der er et betragteligt højere forbrug i den offentlige sektor end de 871 milliarder. Dette er jo også skat, der bare ikke er opkrævet endnu.). Mine anker over for DR's opgørelse er mange, men her er nogle af dem: 

1) 1 % af virksomhederne står for 2/3 af selskabsskatten. Er alle de små og mellemstore virksomheder så værdiløse i i forhold til at betale for velfærden? Nej, selvfølgelig ikke. Det understreger jo i sig selv, at selskabsskat ikke kan bruges som et selvstændigt, isoleret parameter for at måle virksomheders værdi for samfundet. 

2) I den personlige indkomstskat tæller offentlige ansattes skat og personer på overførsels skat også med. Det er i det mindste en diskussion værd om penge fra det offentlige, der så igen for en del bliver beskattet tilbage til det offentlige, kan betegnes som 'betaling for vælfærden'. Jeg er med på at skat af offentligt ansattes indkomst er en fin idé af tekniske årsager - såsom at disse ansatte kan få deres retmæssige fradrag m.v. Men det er altså penge, der ryger ud af kassen og så tilbage igen. 

3) I ethvert kapitalistisk samfund som det danske begynder 100 % af værdikæden til betaling for velfærden hos virksomhederne. Alt kan med andre ord direkte og især indirekte føres tilbage til virksomhedernes aktivitet. Det er ikke det samme som at lønmodtagernes arbejde er værdiløst i forhold til betaling for velfærden. Men værdikæden begynder altså i virksomhedernes initiativ. Alternativet (det eneste) er, at lønmodtagerne selv organiserer arbejdet, produkterne, værdiskabelsen og dermed indtager toppen af værdikæden. Dette er endnu ikke bevist som en effektiv måde til at skabe værdi og en endnu værre måde til at skabe innovation i forhold til at møde menneskers behov i form af produkter og ydelser. 

Med andre ord mener jeg, at DR med sin gennemgang af selskabernes selskabsskat er ude i et forsøg på at simplificere værdiskabelse. Det skaber en skadelig holdning til virksomheder - særligt de små og mellemstore virksomheder, som hundredtusinder af danskere er økonomisk helt afhængige af. Og som gennem løn, moms og afgifter i den grad er med til at betale for velfærden. 

En sådan negativ holdning til virksomheder kan bane vel for en forståelse i samfundet for, at virksomheder har det for godt og skal have ringere vilkår. Og resultatet? Tja, det kan jo være at de virksomheder, der kan og som har eksportvirksomhed og trækker udenlandsk kapital til Danmark, betaler 'havelågeskatten' som sin sidste betaling til velfærdsfesten i Danmark og begynder sin forretning et andet sted. 

Og hvad skal vi så gøre, DR? 
 ·  Translate
Se om det er virksomheder eller lønmodtagere, der betaler mest til statskassen i 2012.
15
3
Niels Thimmer's profile photoLennart Øster's profile photo
17 comments
 
Korrekt +Niels Thimmer, bort set fra bank og stat. Dem kommer du ikke uden om når du ejer ApS og Holding

Eneste årsag til at jeg bliver som ApS er overskudsdeling og fordi det koster for meget arbejde at gøre det
 ·  Translate
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Så er der kun 809.600 danskere mellem 16-64 på kontanthjælp, førtidspension m.v.
 ·  Translate
Antallet af danskere på kontanthjælp, førtidspension og støttet beskæftigelse er faldet med 24.000 på ét år. Siden 2010 er 43.800 kommet væk fra støtten.
2
Niels Klintø's profile photoMartin Dyrhøj's profile photo
2 comments
 
Positiv at tallet er faldende, men hold nu op, hvor er det mange mennesker, der fortsat er på overførselsindkomst!
 ·  Translate
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
1 års bryllupsdag - fejret på Jægersborggade NU! 
 ·  Translate
7
Martin Bengaard's profile photoJimi Hove's profile photoNiels Thimmer's profile photo
5 comments
 
Ja +Jimi Hove - Manfreds og Vin kan klart anbefales. Det er jo en billigere udgave af Michelin-restauranten Relæ, der ligger lige overfor. Stilen er, at man sidder i en "bar", hvor man kigger direkte ind i køkkenet. Vi valgte begge 7-retters-menuen + fuld vinmenu og kom samlet af med omkring de 1.000 kroner.  Jeg vil mene, at det er et af byens bedste tilbud i forhold til kvaliteten. Er man vininteresseret er det også lidt af et slaraffenland. Man skal blot have det ok med at sidde tæt for selv en søndag aften var stedet temmelig pakket. 
 ·  Translate
Add a comment...
Have him in circles
616 people
Frank Borg's profile photo
Anders Skaarup Christiansen's profile photo
Hafiz Muhammad Sohaib Roomi's profile photo
Søren Klelund Borg's profile photo
John Hannover's profile photo
Spørge Jørgen's profile photo
Hani Hina's profile photo
Planday's profile photo
Mike Shinn's profile photo

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Nogle gange er der historier, der bare ikke kommer bag på mig. Som denne om advokater. Jeg er selv blevet udsat for vanvittige regninger fra advokater i mit firma - for arbejde der ikke var bestilt. Hvis jeg ville klage, kunne jeg bare gå til Advokatsamfundet, var advokatens svar. Her kan man læse, at man ikke kan klage med mindre at man har dokumentation for at man ikke har bestilt arbejdet. Jeg har decideret mistet troen på, at der findes en god advokat. Som er sine 2-4.000 kroner i timen værd, som en standardadvokat tager. http://finans.dk/live/erhverv/ECE7150358/Topadvokater-f%C3%A5r-nedsat-rekordh%C3%B8j-regning/
 ·  Translate
4
Jesper Nerløe's profile photoNiels Thimmer's profile photo
2 comments
 
Ja, +Jesper Nerløe. Generelt oplever jeg at, der er en verdensfjern retfærdiggørelse blandt advokater til at tage værdier til sig selv. Advokater er jo noget, man bruger til krig, forsvar mod krig - eller forberedelse på en af delene. Det svarer jo lidt til at man har nogle krigsherrer løbende rundt i det civile samfund, der truer med at brænde ens hus eller smadre ruderne i ens butik hvis man ikke betaler beskyttelsespenge. 
 ·  Translate
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Tag og lyt til +Mikael Rieck s interview med +Andreas Rasmussen. Yderst interessant at høre om +Nodes rejse fra startup til succes.  
 ·  Translate
 
Så er der godt nyt til ørerne. Jeg har interviewet Andreas Rasmussen som er en af stifterne af +Nodes 

http://www.antphilosophy.com/ant011/

Virkelig inspirerende historie! #podcast  
 ·  Translate
3 comments on original post
5
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Godt nytår til alle både fra far og søn! 
 ·  Translate
8
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Én ud af 13 amerikanere er iværksættere på den ene eller anden måde. I Europa skal man være heldig, hvis der blot er halvt så mange. Mit bud på en forklaring er, at iværksætteri ikke er noget, man bliver socialt belønnet for at stræbe efter. I skolen og på videregående uddannelser bliver vi indoktrineret til ikke engang at have det eget initiativ på radaren for fremtidsmuligheder. I hvert fald ikke der, hvor jeg gik. Enhver der har været i USA må næsten have følt den entreprenante skaberånd der siver mod én, når man taler med folk. Mit lille råd til unge danske studerende på SU: Brug støttekronerne som erhvervsstøtte og opbyg din egen virksomhed. Når du er færdig med uddannelsen og skulle du have lyst til at tage et lønmodtagerjob, så tror jeg at de fleste ville foretrække én, der har vist at han/hun er villig til at bygge noget selv med sine bare næver. Fremfor endnu en akademiker.  
 ·  Translate
 
Today's #Dailychart shows how entrepreneurship differs wildly among countries. America is an engine of innovation, as attested by the upcoming public listing of Twitter, which aims to fetch a cool $1 billion. How do other countries rank in terms of entrepreneurship? Sadly, not so well http://econ.st/1f62ZQG
15 comments on original post
3
Mikael Rieck's profile photoNiels Thimmer's profile photoMorten Vadskær's profile photo
4 comments
 
Åh jamen vi er helt enige, +Niels Thimmer, men påpeger bare at sammenligningen ikke er helt fair, da amerikanere i højere grad bruger freelancere som fastansatte. Noget vi ikke kan i Danmark, da det er ulovlig (skatteregler), hvis en freelancer burde være ansat i stedet.

Anyway... Ja - lad os proppe mere fokus på iværksætteri. Men jeg forstår heller ikke, at man f.eks. lærer at strikke i folkeskolen, men ikke lærer at lappe en cykel, hænge en hylde op i hhv. gipsvæg og murstensvæg, samle en stikkontakt, rense et tændrør, sætte et trådløst netværk op etc. Ting som man rent faktisk får brug for.
 ·  Translate
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Er egentlig fuld af beundring over for de slagteritillidsmænd, der tilbød at lade tusinder af slagterimedarbejdere gå betragtelig ned i løn for at kunne sikre lån til svineavlere, der vil udvide produktionen. Midt i al krævermentalitet er der en ø af visionær økonomisk tænkning fra en presset lønmodtagergruppe, som nu mere end nogen sinde fortjener vores støtte og sympati. 
 ·  Translate
13
Add a comment...

Niels Thimmer

Shared publicly  - 
 
Sjov lille video fra " vores egen verden" ... Danmarks største dagblad +Metroxpress. Super at relanceringen af avisen virkelig har rykket i forhold til at få flere yngre læsere - og at læserne er blevet signifikant mere tilfredse med indholdet. 
 ·  Translate
3
Martin Bengaard's profile photoNiels Thimmer's profile photoVictor Duhn's profile photo
11 comments
 
Det er da et spænede job at have 
 ·  Translate
Add a comment...
People
Have him in circles
616 people
Frank Borg's profile photo
Anders Skaarup Christiansen's profile photo
Hafiz Muhammad Sohaib Roomi's profile photo
Søren Klelund Borg's profile photo
John Hannover's profile photo
Spørge Jørgen's profile photo
Hani Hina's profile photo
Planday's profile photo
Mike Shinn's profile photo
Education
  • Roskilde University
    Journalistik, 2004 - 2005
  • Roskilde University
    Business, 2003 - 2008
Links
Contributor to
Story
Tagline
Online Entrepreneur
Basic Information
Gender
Male
Niels Thimmer's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Permission Forge
plus.google.com

We build Permission Forge because we love e-mails

Co-founder wanted for Permission Forge | Permission Forge
permissionforge.lt

PermissionForge.lt provides a full scale platform for recuiting permissions for various industries. Because of imminent growth and client re

Opråb til dig: Hvordan forbedrer vi infrastrukturen for startups i Danmark?
trendsonline.dk

Hvad er de største hovedpiner ved at være startup i Danmark? Og hvad kunne løsningerne være? Trendsonline.dk har et nyt projekt på

A hva'?! EU vil forbyde danske lakridspiber
www.mx.dk

EU er på vej med forbud mod slik, der ligner tobak. Det kan gå ud over lakridspiber og chokoladecigaretter.

Lego faces getting angrier, study finds
www.guardian.co.uk

Scientist raises concerns about impact on child development, saying toymaker's themes are increasingly based on conflict

Metroxpress
plus.google.com

Danmarks største avis

MX.dk - Ikke for sarte øjne: Muslimsk tv-værtinde tog slør af - Global
www.mx.dk

I et interview tog tv-værtinde sløret af i protest mod muslimsk gjestlig.

Social Media News and Web Tips – Mashable – The Social Media Guide
plus.google.com

Social Media news blog covering cool new websites and social networks: Facebook, Google, Twitter, MySpace and YouTube. The latest web techno

Kick off: Brady og Manning vs. NFL | MetroNFL.dk
www.metronfl.dk

NFL-stjernernes retssag mod ligaen starter i dag. Spillerne vil tilbage på banen med det samme, men ligaen ønsker at fastholde arbejdsstoppe

Online Markedsføring - Der er kun plads til én på førstepladsen
www.webjuice.dk

To af Danmark stærkeste profiler går sammen i team webjuice. Vi samler Søgemaskineoptimering, Konverteringsoptimering, Annonceoptimering og

Her kan du købe e-bøger billigt | Shopblogger
www.shopblogger.dk

Er du på udkig efter billige e-bøger, kan du på Billige e-bøger få en ebog for 39,- og tre fås for 100,-.

Medieverden.dk
plus.google.com

Online medier og online markedsføring for professionelle

Her kan du få ure fra Woody billigst | Shopblogger
www.shopblogger.dk

De populære og elegante træure fra Woody kan du få billigst i Shopbloggers´s netbutik Shopblogger.dk/shop

Fantastisk service, hjemlig hygge og praktisk rabatkort så man ikke behøver at tage penge med. Ejeren husker næsten alle de nogen lunde regelmæssige kunders navne. Dertil kommer dejlig formiddagssol og en god, simpel morgenmad.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
1 review
Map
Map
Map