Profile

Cover photo
Nicolas Severyns, tolk en vertaler Russisch-Nederlands
Reinaertstraat 131, 9000 Gent, België
0487 43 88 97
19 followers
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Maar een klein percentage Russen spreekt Engels (amper 5,5 %, bron: wikipedia) en zoekopdrachten worden voornamelijk in de moedertaal ingevoerd. De kans dat een Rus op een Engelstalige website belandt, is dus miniem. Uw website in het Russisch vertalen is een kleine investering met een grote ...
1
Add a comment...
 
De Russische post heeft een serie postzegels uitgebracht, gewijd aan de aanstaande Olympische Winterspelen in Sotsji. Gephotoshopte seventies-kitsch. Sommige mensen leren het toch nooit...
1
Add a comment...
Have them in circles
19 people
Tolken Select Nederland BV's profile photo
Metamorfose Vertalingen BV's profile photo
Vertaalbureau Thijssen Translations's profile photo
111Russia - Fanshare Fantausch Facebook Twitter G+'s profile photo
BM Coaches Ltd's profile photo
Elena Rusiana's profile photo
Hamid Behnam's profile photo
Express to Russia's profile photo
LearnRussian's profile photo
 
Transcriptie zorgt vaak voor problemen bij vertalingen van en in het Russisch. Vooral bij het vertalen van officiële documenten is de schrijfwijze van eigennamen gevaarlijk terrein.

Voor het Russisch en het Nederlands bestaan vaste transcriptieregels. Toch ontstaan er vaak misverstanden en lopen mensen op verschillende documenten met meerdere verschillende versies van hun naam rond. Dat is te wijten aan de verschillende transcriptiesystemen die worden gebruikt.

Lees verder:

http://www.nicolasseveryns.be/transcriptie-russisch-nederlands/
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Vanaf nu ben ik beëdigd als tolk en vertaler in Gent (voor Russisch, Frans en Engels). Concreet betekent dat een snellere service. Vanaf nu is mijn handtekening terug op de volgende dag gelegaliseerd.

Dat was mijn grootste probleem sinds mijn verhuis uit Kortrijk
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
L'insertion professionnelle des jeunes diplômés... Une expression employée par les universités, les administrations et les centres de recherche pour
1
Add a comment...
Story
Ik ben Nicolas Severyns, beëdigd tolk en vertaler in Gent. Ik vertaal van het Russisch, Frans en Engels in het Nederlands (en ook van het Nederlands in het Russisch).

Mijn specialiteit is Russisch, en meer bepaald tolk Russisch-Nederlands. Ik heb een vijftiental jaar in Rusland gewoond en gewerkt als vertaler en tolk.
Hours
Monday9:00 am–6:00 pm
Tuesday9:00 am–6:00 pm
Wednesday9:00 am–6:00 pm
Thursday9:00 am–6:00 pm
Friday9:00 am–6:00 pm
Contact info
Phone
0487 43 88 97
Email
Address
Reinaertstraat 131, 9000 Gent, België
Google+ URL