Profile cover photo
Profile photo
Neyra Shazeyra
5,476 followers
5,476 followers
About
Posts

Post has attachment
Pengalaman berharga di Malaysia Social Media Week 2018
Sebagai individu yang tersangatlah aktif di laman media sosial blog, twitter, facebook dan juga instagram, sudah semestinya Ney tak akan terlepas dari menghadiri Malaysia Social Media Week setiap tahun anjuran Social Media Chambers. Tahun ni, MSMW2018 diada...
Add a comment...

Post has attachment
Nikmati San Francisco Coffee di Pulau Pinang
Dulu bila nak rasa suasana ala-ala San Francisco, selalu minum kopi di San Francisco Coffee (SF Coffee) tapi kena pergi Kuala Lumpur atau Selangor area je la ada. Pulang ke Pulau Pinang, menggagau cari SF Coffee. Kadang-kadang sampai teringat-ingat aroma ko...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Inapirasi: dengan modal RM800, kini rezeki berganda
Dulu hidup Wan Azmira susah, ye lah kan bila baru habis belajar, nak mulakan fasa baru tu memang susah sikit nak survive. Lebih-lebih lagi datang ke kotaraya besar seperti Kuala Lumpur untuk mencari kerja yang bagus, dan pendapatan yang stabil ni bukan satu...
Add a comment...

Post has attachment
How to decorate a condo apartment
The continued proliferation of condominiums of late (and of condos for sale ) is an impending sign of change. The shift in the property market from landed single-family homes towards high-rise (or low-rise) condominiums is becoming an attractive option to b...
Add a comment...

Post has attachment
Muzium Ilusi kini di Kuala Lumpur!
Selalu bila Ney travel ke Penang atau Melaka, lokasi utama yang Ney akan melawat semestinya muzium-muzium interaktif dan unik yang ada! Nampaknya lepas ni tak perlu travel jauh lagi sebab kini di Kuala Lumpur pun dah ada Muzium Ilusi yang baru dibuka. Wah, ...
Add a comment...

Post has attachment
Rezeki raya untuk memilki rumah impian keluarga
Salam Syawal ke 6. Amacam? Best tak raya korang semua? Ney dari hari raya pertama hingga ketiga sibuk melayan tetamu berkunjung ke rumah. Tradisi kunjung mengunjung ziarah sanak saudara dan sahabat handai ni memang wajib setiap kali hari raya. Tu belum lagi...
Add a comment...

Post has attachment
Nikmati Citarasa Berbeza Di MITEC
Kali pertama jejak kaki ke sini, Ney terpegun tengok design bangunan ni. Cantik! Dan tidak sangka, di Pusat Dagangan dan Pameran Antarabangsa Malaysia (MITEC) juga ada Bufet Ramadan disediakan. Sajian istimewa bertemakan ‘Citarasa Berbeza’ menghidangkan mas...
Add a comment...

Post has attachment
Lawak Kampus dan Boboiboy Galaxy Bergabung!
Apa? Lawak Kampus dan Boboiboy Galaxy bergabung? Takkan komik kelakar gila tu nak jadi serius pulak main lawan-lawan bertarung dengan orang jahat? Apa dah jadi? Hah, ya buat julung-julung kalinya di Malaysia, komik tempatan Lawak Kampus bergabung dengan ani...
Add a comment...

Post has attachment
Majlis Pelancaran Aplikasi NIMPMOS di Malaysia
Tahukah apa itu Nimpmos? Nimpmos Sdn Bhd adalah salah satu platform blockchain e- commerce dari Malaysia, dan sekarang dah available untuk korang muat turun di iOs atau Android tau. Aplikasi Nimpmos ni memang antara yang terhangat sekarang! Aplikasi ini seb...
Add a comment...

Post has attachment
(Giveaway) Menangi Voucher Berbuka Puasa Bufet Ramadan di The Everly Putrajaya
Ingat tak Ney cerita pasal berbuka puasa makan sedap di The Everly Putrajaya? 4 Chef bergabung menggunakan 4 Rencah  dan pelbagai signature hidangan masing-masing dipertengahkan yang bakal menambat selera korang! Hah siapa teringin nak makan kat situ? Ney b...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded