Profile cover photo
Profile photo
NewConference
Professioneel telefonisch vergaderen en webinars. NewConference biedt een real time control panel voor het beheer van uw teleconference.
Professioneel telefonisch vergaderen en webinars. NewConference biedt een real time control panel voor het beheer van uw teleconference.
About
Posts

Post has attachment
Web-Phone: telefonisch vergaderen zonder belkosten

NewConference introduceert web-Phone. Maak van uw PC of tablet een telefoon en neem zonder telefoniekosten deel aan telefonische vergaderingen.
Lees er alles over op www.newconference.com/webphone-nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Neem uw vergadering op

Met newConference kunt u uw vergadering heel eenvoudig opnemen. Een opname kan b.v. handig zijn bij het maken van notulen. U kunt de opname op twee manieren starten:
1) door bij het inbellen de optie “Start een opgenomen vergadering” in het gesproken menu te kiezen of
2) door tijdens de vergadering als voorzitter in te loggen op de website van newConference en “Start opname” in het control panel aan te vinken.

Na afloop van de vergadering kunt u de opname als mp3-bestand downloaden, wederom nadat u bent ingelogd als voorzitter.

Het opnemen en downloaden van vergadering is bij newConference geheel gratis. Lees hier meer: https://www.newconference.com/nl/neem-uw-conference-call-eenvoudig-en-gratis-op.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NewConference op uw mobiel: App of Web?

Wist u dat de website van newConference primair is ontworpen voor gebruik op een mobiele telefoon? “Mobile first” noemen web-bouwers dat. Dit betekent dat een website er eerst goed moet uitzien op en goed bediend moet kunnen worden met een mobiele telefoon. Voor bredere schermen zoals tablets en desktops wordt de lay-out vervolgens aangepast.

NewConference geeft de voorkeur aan een goede mobiele website boven een speciale app. Apps moeten worden geïnstalleerd en voortdurend worden geüpdatet. Niet handig voor de gebruiker.
De mobiele ervaring van newConference is zodanig dat een app overbodig is.
Zo start u met groot gemak een Dial-out-vergadering vanaf uw mobiele telefoon. Als u bent ingelogd kiest u “Dial-out” in het hamburgermenu (de drie horizontale streepjes). U selecteert de deelnemers met wie u wilt vergaderen en klikt op “Dial-out”. Vergeet niet ook uzelf te selecteren.
Eenmaal in de vergadering ziet u het Control Panel op uw smartphone en kunt u uw vergadering besturen: opname starten, microfoons uit- of inschakelen etc.
Kijk zelf rond op https://www.newconference.com/nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Laat u bellen met Call-me

NewConference biedt de mogelijkheid aan de deelnemers van een teleconferecence om zich te laten bellen door newConference. Dit kan met de zogenaamde Call-me service. Dit werkt heel eenvoudig via een web browser waar de deelnemer zijn telefoonnummer en de vergadercode kan invoeren. Met een druk op de Call-me-knop belt newConference direct naar het opgegeven telefoonnummer en plaatst de deelnemer in de vergadering. Zonder tussenkomst van een operator.

De deelnemer heeft voor dit gesprek geen enkele kosten. Die worden in rekening gebracht bij de organisator van de teleconference. Het gebruik van Call-me is daarom alleen mogelijk als deze dit heeft geactiveerd.

Omdat de website van NewTelco zich aanpast aan mobiele devices en tablets werkt Call-me ook vlekkeloos met die apparaten.

Overigens kan Call-me ook worden aangeroepen met alleen een telefoon.

Lees hier alles over Call-me: https://www.newconference.com/nl/teruggebeld-worden-voor-deelname-aan-uw-conference-call.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Inbelnummers

Regelmatig krijgen wij vragen over inbelnummers en vergadercodes: "Welk nummer belt mijn deelnemer in België?" en "Welke vergadercode moet de deelnemer in het buitenland gebruiken?".
Het antwoord op deze vragen is eenvoudig: alle lokale inbelnummers zijn te vinden op https://www.newconference.com/nl/local
In deze tabel wordt voor veel landen een primair en een alternatief inbelnummer gegeven. Beide nummers kunnen worden gebruikt. De twee nummers per land worden via een ander telecompad afgehandeld. Dus mocht u een probleem ondervinden met het ene nummer dan kunt u het andere nummer gebruiken. Dubbele zekerheid dus.
De telefoonnummers worden in nationaal formaat (dus zonder landcode) weergegeven maar u kunt de weergave omschakelen naar internationaal formaat door op de link "Internationaal formaat" te klikken.
De vergadercode is voor iedereen gelijk ongeacht van welk inbelnummer gebruik gemaakt wordt. En ook de voorzitter kan met zijn pincode gebruik maken van elk inbelnummer.
Photo
Add a comment...

Wat is het verschil tussen een inbel- en een uitbelvergadering.

Deze vraag komt geregeld voorbij. Bij een inbelvergadering (Dial-in) belt iedereen zelf in naar één van de (meestal lokale) inbelnummers van de teleconference service provider. Bij een uitbelvergadering (Dial-out)....

To Dial-in out: https://www.facebook.com/NewTelco-311965985839347/
Add a comment...

Post has attachment
Bestuur uw conference call met het Control Panel

Bij een telefonische vergadering is het belangrijk om overzicht te hebben en houden over de deelnemers: wie zijn aanwezig? De betere teleconference providers bieden een real time Control Panel waarop tijdens de vergadering is te zien wie is ingebeld.
Het Control Panel dient echter niet alleen als monitor maar kan ook worden ingezet als actieve besturing van de conference call. Zo kunnen bijvoorbeeld microfoons worden uit- of ingeschakeld en kan het de geluidsopname worden gestart. Ook handig is dat vanuit het Control Panel ook nieuwe deelnemers kunnen worden gebeld en in de vergadering geplaatst worden. Eenvoudigweg door het telefoonnummer van de deelnemer in te voeren en op de Call-me-knop te drukken.

NewConference biedt een makkelijk te bedienen Control Panel met alle benodigde functies voor maximale monitoring en controle van de teleconference. Allemaal zonder extra kosten natuurlijk.

Lees alles over het Control Panel of probeer het gewoon een keer uit op https://www.newconference.com/nl
Photo
Add a comment...

Telefonisch vergaderen en handsfree bellen: pas op voor echo!

Het gebruik van een handsfree telefoontoestel tijdens een conference call is heel comfortabel. Toch is het oppassen geblazen want het echo-monster ligt op de loer. Het geluid uit de luidspreker van uw telefoon kan via de microfoon terug in de teleconference gestuurd worden. Het gevolg: echo. Hoe groter de afstand tussen u en uw gesprekspartners, hoe groter het risico hierop. Dus als er gesprekpartners zijn in b.v. Europa en in Azië dan is het risico op echo groter. Een kwalitatief goed telefoontoestel helpt enorm om echo te onderdrukken.

Ook de kwaliteit van uw teleconference provider speelt een rol. Een goede provider past geavanceerdere echo-onderdrukking toe in haar conferencing bridges. NewConference is hiervan een goed voorbeeld: https://www.newconference.com/nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded