Profile cover photo
Profile photo
Nettosten.dk - brænde, træpiller & ildfast materiale
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Træpiller i store mængder – det kan betale sig at købe et træk af gangen

Træpiller som brændsel bliver mere og mere populært i hele landet. Det er nemt, billigt, og så er der mulighed for at holde et miljøvenligt varmeforbrug, hvis man skifter træ- eller oliefyret ud med det moderne træpillefyr, der fås som brændeovn eller stokerfyr, hvis du har et større behov. I denne artikel vil du blive gjort bekendt med de klare fordele, der er, hvis du køber dine træpiller i større mængder.

Spar penge på varmeregningen
Den første og mest markante fordel ved at købe træpiller i træk i stedet for pallevis er, at man derved kan opnå større besparelser og dermed mindske varmeregningen. Det kan muligvis fremstå voldsomt at købe et helt træk træpiller, men selv hvis du ikke har behov for denne mængde, er det uden tvivl muligt at gå sammen med andre lokale forbrugere, der også har behov for træpiller.

Dette er da også gængs praksis i det virkelige liv, hvor lokale borgere går sammen om at købe større mængder af træpiller, således at de sparer penge på varmeregningen. Faktisk tjener flere forbrugere penge ved denne løsning, da de ved at købe stort kan sælge disse træpiller videre med fortjeneste – og har man lavet lokale aftaler på forhånd, behøver man ikke engang at skulle stille store opbevaringslokaler til rådighed, da træpillerne kan aftales at skulle afhentes straks.

Støt det danske arbejdsmarked
En anden fordel, som måske nærmere relaterer til dine indkøbsvaner, er, at man bør købe sine træpiller af danske leverandører. Derved støtter man det danske erhvervsliv, og man bidrager i samme omfang til vækst i både statskassen og hos leverandøren. Denne fordel er måske svær at sammenligne med den ovenstående vedrørende besparelse på varmeregningen, men det er alligevel værd at have in mente, da det reelt er penge, som til sidst ender i vores fælles velfærdskasse.

Levering til døren
Ved at købe et helt læs træpiller af gangen får man leveret det hele til døren. Det er således nemt for slutforbrugeren, og du skal reelt ikke gøre anden end at anvise, hvor piller skal stå. Hos mange af landets leverandører er der forhandlet aftaler hjem hos producenterne, således at man gennem den danske leverandør kan bestille og få leveret træpiller til favorable priser, og afhængigt af leverandørens vilkår skal man enten selv læsse pillerne af lastbilen, ellers gør chaufføren også dette. Det bliver derfor ikke lettere at håndtere brændsel, og selv hvis du bor i byen, kan du få leveret et træk træpiller til carporten, uden at gøre noget selv.

http://nettosten.dk/shop/traepiller-6mm-8mm-hele-traek-12c1.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er træpiller?

Træpilleovne og fyr erstatter i disse år i stor stil de traditionelle og forurenende oliefyr. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad træpiller er, og hvorfor de er et attraktivt alternativ til andre opvarmningsformer. Du kan læse mere om træpiller på Nettosten.dk.

Definition:

Træpiller består af sammenpressede træfibre, som indsamles og presses i lange cylinderformede stænger, der herefter grundet den skrøbelige struktur knækker i mindre stykker – heraf piller. Alle træsorter kan benyttes til fremstilling af træpiller, og den smuld og de spåner, der benyttes til fremstilling af disse træpiller, stammer normalvis fra andre dele af træindustrien, hvor smuld og spåner er et naturligt spildprodukt.

Som brændsel er træpiller anerkendt som CO2-neutral biobrændsel.

Produktion:

Den første fase i træpilleproduktionen består af tørring af træsmuld og –spåner, idet man ved sammenpresning af dette ønsker et lavt vandindhold. Er vandindholdet får stort, risikere man, at træpillerne mister både energiindhold og stabilitet, og det kan være svært at skabe pilleformen, hvis ikke man har fået tørret træmaterialerne tilstrækkeligt.

Efter tørringsprocessen formales de indsamlede råvarer (spåner og smuld) i slagmøller, hvorfor de mindske, uønskede træpartikler frasorteres, og hvorved det alene er de energiholdige spåner, der bliver sendt videre til presning. I forbindelse med findeling af smuld og spåner justeres vandprocenten yderligere, såfremt vandindholdets skulle være blevet for lavt.

Når træmaterialerne har det rette vandindhold, og de uønskede partikler er sorteret fra, presses pillerne i lange cylinderformede stænger – ofte med diameteren 8 mm eller 6 mm. I denne proces opstår der i presseapparatet en høj friktionsvarme, og denne varme frigiver den naturlige lignin fra træspånerne, som i pillen virker som bindemiddel, således at pillerne hænger sammen.

Til sidst i produktionsprocessen sendes træpillerne til afkøling, hvorefter de sigtes – ofte mere end en gang – således at det sidste smuld frasorteres, og det færdige produkt alene består af energiholdige piller. Disse piller sendes således til pakning, hvorved de enten tappes på sække eller direkte sælges videre i løst.

Pillekvalitet:

Der er flere måder at vurdere en pilleproduktions kvalitet på, men i forhold til træåillernes anvendelsesformål er det vigtigst at kigge på råvaremateriale, renhed af disse, vandindhold, presningsgrad samt smuldprocent. Disse parametre har indflydelse på, hvordan fungere som brændsel, og en ringe kvalitet medfører lavere brændværdi samt højere askeprocent, hvilket begge er forhold, man helst vil undgå – og dette ved enhver forbruger af træpiller.

For at være forsikret om træpillernes kvalitet kan det være relevant at undersøge, hvem der har foretaget målingerne af de pågældende træpiller. I dag er der ingen fælles standard for kvalitetssikring af træpiller, og derfor bør man i stedet forholde sig kritisk til de angivne kriterier, men i stedet holde øje med de producenter, som overlader sådanne målinger til anerkendte institutioner, hvis agenda både er objektiv og retvisende.
Add a comment...

Post has attachment
Se de billige priser på 8 mm træpiller
Add a comment...

Post has attachment

Södra træpiller – 6 mm og 8 mm


I denne kategori finder du vores brede udvalg af Södra træpiller – 6 mm og 8 mm. Södra Skogsägarna er en anerkendt svensk producent af træpiller beliggende i Växjö i den svenske provins Småland. Som forhandler af billige træpiller er vores valg af leverandør faldet på Södra fra Sverige, der modsat mange andre træpilleproducenter ikke ”beriger” deres træpiller med diverse kemikalier, hvilket sikrer et mere rent naturprodukt. Dette betyder også, at Södra træpiller både er en god investering for din varmeregning og naturen.

Nettosten.dk værner vi om kvalitet – også når det gælder træpiller. Södra træpiller er kendt for en exceptionel høj brændværdi samt et imponerende energiindhold, der er to af de vigtigste egenskaber i relation til træpiller. Energiindholdet pr. kg. er ca. 4,8 kWh, mens askeindholdet blot er imponerende 0,3 %, uanset om du vælger 6 eller 8 mm træpiller. Træpillerne har desuden et særdeles lavt fugtindhold (mindre end 8 %), hvilket er afgørende for optimal afbrænding, den høje brændværdi og en minimal rengøring.

6 mm træpiller bruges ofte i mindre stokerfyr og træpilleovne. Træpilleovne erstatter i disse år i stor stil de klassiske brændeovne, hvilket skyldes de markante fordele ved en træpilleovn. Du opnår blandt andet en bedre varmeudnyttelse og derigennem en lavere varmeregning. På de nyere modeller kan du endvidere indstille en timer, så din træpilleovn tænder og slukker på bestemte tidspunkter, så varmespildet mindskes. 8 mm træpiller bruges ofte i stokerfyr. Stokerfyr anvendes typisk uden for forsyningsområder og er et billigt alternativ til andre opvarmningsformer. Vi sælger både 6mm og 8 mm træpiller her på siden.

Du kan læse mere fordelene ved en træpilleovn på denne side.

Billige træpiller – høj, skandinavisk kvalitet


Priserne på træpiller kan virke som en uoverskuelig jungle, og i mange tilfælde risikerer man at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man vælger billige træpiller. Her på Nettosten.dk mener vi dog, at lave priser og høj kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Vores indkøbsaftale med vores engrosforhandler betyder, at vi kan presse prisen på 6 og 8 mm træpiller helt i bund – til fordel for dig.

Til trods for vores skarpe på priser på træpiller får du stadigvæk nogle af markedets bedste træpiller. Södra fokuserer på og investerer løbende i genetablering af de svenske skovarealer, de fælder for at kunne producere deres anerkendte træpiller. Du kan derfor med god samvittighed købe træpiller her på siden. Træpillerne er nemlig tillige CO2 –neutrale, hvilket betyder, at træerne, der benyttes til at producere træpiller, i sin levetid optager den CO2, der senere hen udledes, når træet afbrændes; altså et slags ”mini økosystem”.

Er du bevidst om vores allesammens ansvar over for miljøet, er Södra træpiller uden tvivl et oplagt valg af træpiller. Vores kvalitetstræpiller sikrer dig de bedste forudsætninger for at opvarme dit hjem uden dårlig samvittighed – skandinavisk kvalitet til spiselige priser.

Træpiller – hele træk


Har du plads til og brug for 33 paller med træpiller? Så har vi et rigtig godt tilbud til dig. Vi forhandler nemlig hele træk træpiller til særdeles favorable priser, hvorfor du kan spare flere tusind kroner ved at købe stort ind til de kommende år eller måske naboer/bekendte, der ligeledes bruger træpiller til opvarmning. Ønsker du at købe et helt træk træpiller, får du GRATIS fragt til din adresse, da vi kun skal levere ét sted. Tilmed får du en endnu skarpere pris pr. palle, end hvis du køber pallerne stykvis.

Træpiller til hele Danmark – billig fragt


Hos Nettosten.dk får du ikke kun billige træpiller – vores fragtpriser er også presset helt i bund. Vi leverer både direkte hjem til dig, men du er naturligvis også velkommen til selv at afhente træpillerne på vores lager i Odder. Leveringsomkostningerne ved bestilling af træpiller er den samme, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Bor du i Midtjylland, herunder Malling, Horsens eller Odder, og er du på udkig efter billige træpiller, kan du med fordel kigge forbi vores lager og spare fragten. Du må selvfølgelig også hellere end gerne afhente dine træpiller i Odder, hvis du kommer længere væk fra. Kontakt os på telefonnummer 23 47 11 96 eller mailadresse kontakt@nettosten.dk for at aftale afhentning.Køb billige træpiller fra Nettosten.dk – høj kvalitet, lave priser og lynhurtig fragt

http://nettosten.dk/shop/traepiller-6mm-8mm-hele-traek-12c1.html
Add a comment...

Post has attachment
Så fik vi vores produkter hjem, efter laaaang ventetid. Se mere på nettosten.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så er de første paller sendt afsted. Er du den næste kunde?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded