Profile cover photo
Profile photo
netSEO
2 followers
2 followers
About
netSEO's posts

Post is pinned.Post has attachment
Cu noi puteti porni o afacere online de la zero, fara cunostinte in acest domeniu. Vom dezvolta impreuna o platforma web si va vom invata tot ceea ce aveti nevoie in sustinerea unei afaceri online de succes.

Promovare SEO
http://goo.gl/DAUT5C

Optimizare SEO
http://goo.gl/C59S5k
Photo

Post has attachment
Public
Imbunatatirea ratei de conversie
Nu ai petrecut o buna perioada timp, efort pentru a creşte nivelul de vizitatorilor şi eforturile de imbunatatire in cautarile organice, dar nu aţi văzut o creştere proporţională a vânzărilor? Odata ce va creste numarul de vizitatori de calitate , cat si o crestere organica pentru cuvinte bine targhetate, obligatoriu trebuie sa creasca si conversiile.

Scopul de optimizare a ratei de conversieeste de a afla de ce vizitatorii dvs. nu fac conversie pe site, cat si a imbunatati/repara acest lucru.

www.netseo.ro
Detalii: http://goo.gl/qpnr5T
Photo

Post has attachment
Public
Oferim Servicii SEO si Realizare Website intr-un mod profesionist!
NetSEO va poate ajuta cu serviciile noastre de Web Design, Realizarea de site-uri de prezentare, Magazin online, Optimizare site, Campanie CPC Google Adwords, Facebook Ads si YouTube Advertise.

Pentru ca fiecare afacere e diferita, vrem si putem sa va oferim servicii seo cu rezultate unice care sa va diferentieze de ceilalti si sa va pozitioneze ca unica solutie in perceptia clientilor dvs. si doar contactandu-ne veti primi o oferta personalizata.

www.netseo.ro
Detalii: http://goo.gl/yLtk8V
Photo

Post has attachment
Public
Optimizare site
Ai un site web sau doresti sa iti faci unul fie el de prezentare sau magazin online (ecommerce) trebuie sa te gandesti la o structura a lui din punct de vedere SEO, Marketing PPC cat si pentru clientii tai.

Aceasta structura SEO, optimizare site, te va ajuta la o indexare mai buna in motoarele de cautare, o pozitie in prima pagina Google, pentru o mai buna prezentare a produselor tale pentru a obtine cat mai multe Conversii, Lead-uri, cat si pentru promovarea mult mai exacta prin campanii de promovare PPC (Google Adwords, Facebook Ads, Promovare Youtube, s.a.m.d.)

Daca ai deja un site si nu esti multumit de indexarea lui in Google, pentru anumite cautari, acest lucru poate fi cauzat de o structura neadecvata a site-ului, lipsa paginilor, lipsa structurii lui.

Contacteaza-ne pentru o analiza gratuita a structurii site-ului tau!
www.netseo.ro
Detalii: http://goo.gl/PToDMu

Post has attachment
Public
Platforma magazin online
Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart Professional. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele in magazinul dvs., să gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare şi multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

www.netseo.ro
Detalii: http://goo.gl/ZbpLtw

Post has attachment
Magazin online complet pe o platforma optimizata
www.netseo.ro
Photo

Post has attachment
Aveti un site si doriti sa faceti schimbari, sa-l optimizati sau alte servicii?
Echipa noastra va poate ajuta cu serviciile noastre de Web Design, Realizare sitede prezentare, Magazin online, Optimizare site, Campanie CPC Google Adwords, Facebook Ads si YouTube Advertise.

www.ntseo.ro
Detalii: http://goo.gl/V9bDDm
Photo

Post has attachment
Responsive Web Design
www.netseo.ro
Photo

Post has attachment
Site de prezentare
Aveti nevoie de un site de prezentare sau doriti doar cateva pagini pentru a fi prezent in spatiu virtual?

Chiar daca doriti un site cu doar cateva pagini, unul din specialistii nostri SEO va vor crea o structura perfect adaptata pentru afacerea Dvs. cat si o structura usor indexabila de catre motoarele de cautare.

Va costa mai putin sa dezvoltati site-ul cu o agentie SEO, pornind de la zero, decat sa aduceti modificari ulterioare unui site existent.

Contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata.

www.netseo.ro
Detalii:  http://goo.gl/2rm0wk
Photo

Post has shared content
Promovare PPC
Ai o afacere de succes sau doar vrei sa incepi una!?

Noi te putem ajuta in ambele cazuri, sa-ti cresti numarul de clienti cat si venituri, sau sa pornesti o afacere profitabila inca din primele zile.

Acest lucru este posibil prin :
- campanii de promovare CPC (Cost Per Click) in care platesti doar daca cineva da clic pe reclama ta si intra pe site.
- email marketing (newsletter)
- SEO publicare de comunicate de presa si advertoriale.

www.netseo.ro
Detalii: http://goo.gl/CGmHuS
Wait while more posts are being loaded