Profile cover photo
Profile photo
Netmarketing
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
3+1 módszer a sikeres álláshirdetésekhez Facebook-on

Utóbbi időben egyre több megkeresést kapunk különböző cégektől azzal, hogy szeretnének megfelelő munkaerőt felvenni. Ezért kifaggattam jelenlegi ügyfeleinket, és megkérdeztem eddigi tapasztalataikról, problémáikról a témában. Ennek eredményeképp ebben a cikkemben összeszedtem 3+1 módszert, amivel sikeresen tudunk munkaerőt toborozni cégünkhöz.
Add a comment...

Post has attachment
Milyen munkaerőt érhetünk el Facebook-on?

Előző cikkemben arról írtam Nektek, hogy milyen módszerek vannak álláshirdetések készítésére Facebook-on. Most megmutatom Nektek, hogy milyen jellegű munkaerőt tudunk elérni Facebook-on.

Add a comment...

Post has attachment
Itt a vége az AdWords-nek?

Az elmúlt napokban több hír is felrebbent, mely szerint vége az AdWordsnek, de aggodalomra semmi ok. Természetesen nem arról van szó, hogy megszűnne a Google hirdetési rendszere, hanem arról, hogy egy alapos ráncfelvarrást fog kapni. Lassan 2 évtizedes használat után a Google úgy döntött, hogy visszavonultatja az AdWords rendszerét, és megreformálja a hirdetéskezelési felületeit. A már mindenki számára jól ismert AdWords nevet is nyugdíjazzák, helyette a Google Ads név kerül használatba.
Add a comment...

Post has attachment
Előadásaink a Corvinuson

Egy kis összefoglaló egyetemi élményeinkből.
Add a comment...

Post has attachment
Élményeink a Startup Safary-n

Április végén került megrendezésre a Startup Safary, melynek keretein belül nekünk is lehetőségünk volt 2 előadást tartani az érdeklődő közönségnek. A Safary nem egy átlagos konferencia, hanem egy olyan rendezvény volt, ahol egy 2 napos, gigantikus startup fesztivált csináltak a szervezők Budapestből. Reggelik, irodatúrák, workshopok, hackathonok, meetupok, képzések és szakmai előadások vezethették be az érdeklődőket startup ökoszisztémába 2018 Áprlilis 19-20 között.
Add a comment...

Post has attachment
Mikor használjunk Keresési és mikor Display kampányokat?

A mindenre kiterjedő választ megelőzően lássuk, mi is a különbség a két hálózat között!
Add a comment...

Post has attachment
Az employer branding szerepe a vállalati életben

A munkáltatói márkaépítés, más néven Employer Branding a HR szakma marketinggel történő összekapcsolása. Mint már korábban is írtunk róla, a rendelkezésre álló munkaerő, ezen belül is a képzett és tehetséges munkavállalók számának folyamatos csökkenése miatt vállalkozásunk külső megítélése folyamatos alakuláson megy keresztül.
Add a comment...

Post has attachment
Employer branding: a jó álláshirdetés

Az új év szellemében úgy döntöttünk, mi is újítani fogunk, és mindenki számára elérhetővé tettük Employer Branding képzéseinket és szolgáltatásainkat. Ennek keretén belül új cikksorozatba kezdtünk, mely a téma köré fog csoportosulni. Ma az álláshirdetéseket vesszük górcső alá munkáltatói márkaépítés szempontjából.
Add a comment...

Post has attachment
Google AdWords hirdetések: Keresési hálózat vs Display hálózat

Amikor azon törjük a fejünket, hogy a Google AdWords melyik hálózatát használjuk céljaink megvalósítása érdekében, az egyik legfontosabb kérdés az, hogy a megtérüléssel kapcsolatos elvárásainkat milyen időtávba soroljuk. Azaz relatíve gyorsan szeretnénk pénzt látni a hirdetéseinkből vagy a viszonylag lassabb, de várhatóan nagyobb megtérülést választjuk?
Add a comment...

Post has attachment
Mire tudjuk használni a Twittert?

Magyarországon jelenleg nem a legelterjedtebb közösségi média portál, azonban nemzetközi tekintetben kiemelkedő szerepet tölt be. Helyesen használva a Twitter kiváló mód ötleteink és véleményeink megosztására, hírességek mindennapi életének követésére, vagy egy közös ügy támogatásának kifejezésére.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded