Profile cover photo
Profile photo
Net Engineer, web i publicitat
224 followers -
Diseño web en Manresa
Diseño web en Manresa

224 followers
About
Net Engineer, web i publicitat's interests
View all
Net Engineer, web i publicitat's posts

Post has attachment
Us presentem la nova #cartaDeVendes de #CastelPack de #BossesIsotèrmiques. Les bosses isotèrmiques de Castel Pack mantenen la temperatura durant 4 hores mantenint la cadena del fred o la calor. Podreu veure-hi també el #vídeo demostratiu que hem fet per poder ensenyar les seves característiques així com alguns dels productes que s'hi poden transportar. Esperem que us agradi!
#NetEngineer #ProjectesWeb #Vídeo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Ja podeu consultar al nostre blog un post a on parlem de la autoria de les imatges y del seu ús a la xarxa. Conscients de que és un tema en el que podem tenir els nostres dubtes, hem volgut aclarir una mica la situació en que es troba l'autoria de les fotografies alhora de fer-les servir per acompanyar les nostres publicacions a Internet. Esperem que us sigui d'ajuda.


Post has attachment
Nova retolació per la façana de la clínica #veterinària #Veter7 de #Manresa. El #disse ha estat pensat per #NetEngineer.... Us agrada?
Photo

Post has attachment
Ja podeu visitar el nostre nou projecte www.artesaniasyantiguedades.com Es tracta d'una botiga online on un grup de restauradors i artistes de la pintura i de la fusta venen les seves obres úniques i originals. Animeu-vos a visitar el web i qui sap, potser a adquirir alguna de les peces ;)
#NetEngineer #Artesanies #Antiguitats #Mobles #Decoració

Post has attachment
Factors importants per #posicionar una web:
En aquest post del nostre bloc podem veure una llista de punts importants per posicionar bé la nostra pàgina web. Veurem com hem de posar #etiquetes #Meta i html en el nostre codi, detallem eines per fer un bon manteniment #SEO i parlem del #Backlinking, la tècnica per crear enllaços externs de qualitat.


Post has attachment

Post has attachment
Ja podeu consultar al nostre blog el post on parlem de "L'ús dels diferents dispositius per consultar Internet "
Esperem que us agradi!

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded