Profile cover photo
Profile photo
Туристически услуги Неда Травел Варна
3 followers -
Най-истинско е споделеното щастие! Пътувай с приятели!
Най-истинско е споделеното щастие! Пътувай с приятели!

3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Великденски празници в Москва
със самолет от София

10 – 17.04.2017 г.
8 дни / 7 нощувки
Пакетна цена за един човек в двойна стая – 2050 лева
* Цената е калкулирана при група от 15 човека
Цената включва:
самолетен билет София – Москва – София
трансфер летище „Шереметиево” – Хотел – летище „Шереметиево”
7 нощувки в стандартни двойни стаи в хотел от веригата „ИБИС” 3***
6 закуски в хотела на шведска маса
6 обяда в заведения от веригите „Елки-палки”, „МУ-МУ” и „Грабли”.
сух-пакет със закуска в деня на заминаването
транспортно обслужване по програмата
екскурзионно обслужване и билети за посещение на всички описани в офертата обекти: Храм – паметник „Христос Спасител”, Кремъл, Оръжейна палата, Третяковската галерия, Поклонная гора и музея на Великата отечествена война, Музеят на техниката на Вадим Задорожний, Киностудио „Мосфилм”, Музеят на космосмонавтиката, Московският океанариум „Москвариум” , Архитектурно –парков музей-резерват „Царицино”
всички включени екскурзии са с екскурзовод на български език
застрахователна полица за медицинско обслужване с покритие до 30 000 евро
водач на групата от „Неда Травел”
Допълнително се заплаща:
Визово обслужване – 120 лева
Допълнителни екскурзии и посещение на балетни и оперни спектакли, които не са включени в програмата
Настаняване в единична стая – доплащане 300 лв.
Цената на билета включва летищни и горивни такси изчислени към 31.12.2016 година. Те могат да се променят незначително към датата на издаването на билетите. В случай на изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет от Авиокомпанията, за което клиентите ще бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази такса до 7 дни преди пътуването.
http://www.nedatravel.com/великден-москва/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Великденски празници в Санкт-Петербург и Москва
със самолет от София
10 – 17.04.2017 г.
8 дни / 7 нощувки


Пакетна цена за един човек в двойна стая – 2065 лева
* Цената е калкулирана при група от 20 човека

Цената включва:
самолетни билети София – Москва – Санкт Петербург – Москва – София
/всички полети са редовни линии на авиокомпания „Аерофлот”/
трансфер летище – хотел – летище и в Санкт Петербург и Москва
настаняване по двама:
– в град Санкт-Петербург, хотел„Москва”4**,
– в град Москва, хотел „Ибис” 3***
6 закуски в хотела на шведска маса, една вечеря на 10 април в Санкт Петербург,
празничен обяд на Великден 16 април и сух пакет за закуска на 17 април.
транспортно обслужване по програмата.
екскурзионно обслужване и билети за посещение на всички описани в офертата обекти: в Санкт-Петербург: Исаакиевски събор, Храм „Спаса на Крови”, Ермитаж, Екатеринински дворец в Царское село, Павловски дворец, Юсуповски дворец, Казански събор, Петропавловска крепост, в Москва: Кремъл и Оръжейната палата, Третяковската галерия и Храм „Христа Спасителя”, Двореца на Алексей Михайлович в архитектурно-парковия музей „Коломенское”.
всички включени екскурзии са с екскурзовод на български език
застрахователна полица за медицинско обслужване с покритие до 30 000 евро
водач на групата от „Неда Травел”
Допълнително се заплаща:
Визово обслужване – 120 лева
Допълнителни екскурзии и посещение на балетни и оперни спектакли
Настаняване в единична стая – доплащане 293 лв.
Цената на билета включва летищни и горивни такси изчислени към 31.12.2016 година. Те могат да се променят незначително към датата на издаването на билетите. В случай на изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет от Авиокомпанията, за което клиентите ще бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази такса до 7 дни преди пътуването.

Условия за записване:
В срок до 15.02.2017 г. трябва да бъдат подадени следните данни:

три имена на български и на латиница по паспорт
номер на международен паспорт
дати на валиднотст на международен паспорта от дата………до…….дата
попълнена визова анкета и снимка с паспортен формат /3,5 х 4,5 см./
дата на раждане
ВАЖНО* Условието за издаване на виза за Русия е международния паспорт да бъде валиден шест месеца след датата на връщане в България

Срокове за анулации и неустойки:
Авансово плащане до 10.02 2017 година – 650 лв. на човек
Окончателно плащане до 15.03. 2017 година.
Анулации и промени са възможни до 15.03. 2017 година, след това внесената авансова сума не подлежи на връщане.
Програма
1 ден – 10 април 2017
Тръгване от летище София в 12:30, с редовен полет на авиокомпания Аерофлот. Кацане на летище Шереметиево в Москва в 15:35 и след кратък престой в 18:30 от същото летище се излита за Санкт-Петербург. В Петербург самолетът каца в 19:40. Посрещане от екскурзовод, трансфер до хотела и настаняване в хотел „Москва”. Вечеря в ресторанта на хотела /включена е в пакетната цена/. Хотелът е удобно разположен в началото на Невски проспект и под него се намира спирката на метрото „Площадь Александра Невского” и голям търговскси комплекс.

2 ден – 11 април 2017
Закуска в хотела
10:00 Среща с екскурзовода във фоаето на хотела.
10:00 – 13:00 Обзорна екскурзия на Санкт- Петербург по време на която, се виждат Зимният Дворец, Дворцовия площад, Марсово поле, Казански събор, Невски проспект, Исаакиевски събор. Посещение на Исаакевки събор и Храм „Спаса на крови”
13:30 – 14:0 – време за обяд
15:00 – 16:30 – Екскурзия в Ермитажа, най-голямата художествена галерия в Русия и сред най-големите и престижни музеи в света. Основана е през 1764 год., когато Екатерина Велика купува 255 картини от германския град Берлин. Днес Ермитажът наброява над 2.7 млн. художествени предмета и артефакти от целия свят. Колекцията на Ермитажа включва творби от Леонардо да Винчи, Микеланджело, Рафаело и Тициан, уникална сбирка на Рембранд и Рубенс, много френски импресионисти като Реноар, Сезан, Мане, Моне и Писаро.
18:30 – връщане в хотела
Свободно време – възможно е да се организира посещение на оперен или балетен спектакъл

3 ден – 12 април 2017
Закуска
9:00 Среща с екскурзовода
9:00 – 12:00 Посещение на Царское село и Екатерининския дворец, бароковата перла в Короната на Руската империя. Царское село е една от двете извънградски резиденции на царското семейство Романови. Наред с Петерхоф тази резиденция надминава по своето величие и пищност дори френския Версай. В Царское село ще откриете два огромни и великолепни дворци от 18-ти век, заобиколени от обширни паркове и градини с разнообразна и завладяваща архитектура. Екатерининския Дворец безспорно е най-голямата атракция на Царское село, особено известен е с Кехлибарената стая.
Свободно време за обяд в град Пушкин.
Посещение на Павловския дворец. Екскурзия в най-романтичното предградие на Петербург – Павловск. Най-голямата забележителност на Павловск е павловският парк, признан за един от шедьоврите на световното парково изкуство. Паркът заема площ от 600 хектара и е един от най-голимите в Европа. Главно архитектурно украшение е дворцово-парковия комплекс, Павловски дворец, който е бил лятна резиденция на императора Певел I. В наше време двореца е музей, отворен за посецения. В него са представени колекции на руската портретна и пейзажна живопис и многочислени предмети на декоративно –приложното изкуство от XVII – XIX век. Завръщане в Петербург и свободно време.
Препоръчваме да посетите самостоятелно Музея на „Фаберже”, като предварително се запознаете с експонатите на сайта му http://fabergemuseum.ru/.
Можем да организираме и вечерна разхдка с корабче по петербургските канали и река Нева.

4 ден – 13 април 2017
9:30 Напускане на хотела с багажа, среща с екскурзовода
10:00 – 13:00 – Посещение на Юсуповския дворец. Домът на знаменитата фамилия Юсупови, извесни с това, че са били по-богати дори от импараторската фамилия. В Юсуповският дворец се е разиграло и драматичното убийство на приближения до царския двор знахар Распутин. Очаква ви интересна беседа и изненеда в края на посещението.
12:30 – 13:30 – Свободно време за обяд
13:45 – 15:45 – Посещение на Казанския събор и Петропавловската крепост
16:30 – Отпътуване за летище Пулково.
19:20 – Полет до Москва
Посрещане в Москва, трансфер и настаняване в хотел „Ибис” на Павелецката гара. Хотелът се намира на 5 минути с метро до Третяковската галерия и 10 минути до Кремъл.

5 ден – 14 април 2017
Закуска в хотела
10:00 Среща с екскурзовода. Обзорна екскурзия
14:00 – 15:00 – време за обяд
Разглеждането на Москва трябва да започне от Кремъл и легендарният Червен площад. Всеки е чувал за Кремъл, но само след като се разходите по площада ще усетите мащаба на главната руска крепост, ще се насладите както на пищната фасада на храма Василий Блаженний, така и на белите със златни куполи църкви зад крепостната стена. Столетия наред руските владетели са събирали дарове от цял свят и заедно с уникални експонати на руското оръжейно, ювелирно и приложно творчество сега всеки желаещ може да се докосне до тях чрез експозицията на Оръжейната палата. Подгответе се предварително за това посещение, защото времето, което ще имате няма да ви стигде да осъзнаете уникалността на това място.
19:00 Връщане в хотела

6 ден – 15 април 2017
Закуска в хотела
10:00 Екскурзия в знаменитата Третяковска галерия. Предстои ви да откриете Москва като град на изкуството. Ще чуете много истории за руското меценатство, за живота и творчеството на руските художници и поети, ще ви разкажат за руската театрална школа на Константин Станиславский и създаването на Московския драматичен театър. Ще имате възможност да разгледате подробно района Замоскворемие, един от най-старите райони на Москва, известен в миналото с многочислените си църкви със златни куполи. В този район са и офисите на едни от най-големите руски нефтени и енергийни компании. Сигурни сме, че ще се насладите на прекрасно вписаните в старинни сгради съвременни офисни комплекси. Разхождайки се по пешеходните улици на Замоскворечие ще стигнете до Третяковската галерия – съкровищницата на руското изобразително изкуство, запазена марка на Москва. Стотици хиляди са ежегодните посетители на тази галерия. Тук са съхранени легендарните произведения на И.Н. Крамской, И.Е. Репин, В.И. Суриков, И.И. Шишкин, В.М. Васнецов, И.И. Левитан, М.А. Врубель, В.А. Серов, И.К.Айвазовски, и стотици други руски творци. Ще получите огромно удоволствие. Не бързайте и не се надявайте да разгледате всичко. Предварително си набележете, кои автори представляват най-голям интерес за вас.
13:00 – 14:00 Време за обяд
Разходка по Патриаршият мост и посещение на Храма „Христос Спасител”, мястото, където се преплитат миналото, настоящето и бъдещето на Руската държава. Храмът е посветен на Отечествената война през 1812 година и със своята история в годините става отражение от руската национална съдба и символ на духовното възраждане на Русия.
Ще продължим с пешеходна екскурзия по улица „Арбат”, известна като сувенирната мека, най-бунтарското място от годините на „перестройката”. Тук всеки ъгъл, всяко здание е история, свързана с творчеството на Пушкин, Бунин, Пастернак, Окуджава.
19:00 Завръщане в хотела и свободно време

7 ден – 16 април 2017
10:00 среща с екскурзовода.
Екскурсия в Коломенское. Бившата подмосковна резиденция на руските царе сега е Държавен художествен архитектурно – исторически и природно – ландшафтен резерват. Заема територия от 390 хектара. В Храма на Казансакат света богородица се съхранява една от най-почитаните икони в съвремена Русия „Державная икона Божей Матери”. Екскурзията включва посещение на архитектурно – парковия резерват и двореца на цар Алексей Михайлович, бащата на Петър I. Дворецът е дървен и съвременният му вариант е напълно възстановено копие по оригинални чертежи на двореца на владетеля. Постройката е изпълнена в традициите на древно-руската архитектурно-строителна школа.
В деня на Воскресението Христово, най-светлият православен празник историческият парк – резерват ще е е ярко украсен, ще има много открити музикални сцени, базари със сувенири и лакомства. Ще може да се разходите и да почувствате колорита на празничната атмосфера.
13:00 – 14:00 Празничен обяд ресторант с руска кухня /включен е в цената/
Завръщане в хотела и свободно време.

8 ден – 17 април 2017
Закуска в сух пакет. Трансфер към летището
Полет 08:20 – 11:35

Предложената програма е наситена, но има и свободно време, в което можете самостоятелно да опознавате града или да ни поръчате билети за театър, опера или балет. Ще организираме и индивидуални посещения на желани от вас обекти, заявени предварително. Можем да препоръчаме тематични или „гурме” ресторанти, спортно-развлекателни комплекси и мероприятия, посещение на руска баня.
По желание можем да ви направим резервация за друг хотел, като допълнително обсъдим условията и цената
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Обявяваме записването за втора и трета смени на нашето лятно училище и „АРТ-работилница” в Клубен хотел „Ведрен”, Кранево
13 – 10 юни 2016
20 – 24 юни 2016
Програмата е пет дневна с акцент към заниманията по изкуство и история.
Предназначена е за деца на възраст от 7 до 12 години.
За работа с децата са привлечени талантливи, активни и отговорни ръководители. Програмата е авторска, разработена от специалисти с дългогодишен опит и предвижда индивидуален подход към всеки от участниците.
До Кранево и обратно е организиран транспорт от Варна.
Тръгване от паркинга на пазарчето в кв. Чайка в 8:30 ч.
Връщане на същото място в 17:45 ч.
Хотел “Ведрен” разполага със занимални, спортни площадки, сцена за концерти, басейн.
Територията е оградена и охраняема, намира се на 250 метра от плажа.
Цена 85 лева за седмица и включва:
• занимания по тематични модули 3 учебни часа по 45 минути
• активни занимания – творчески, спортни, музикални игри
• разходки до плажа, къпане в басейн /в зависимост от времето/
• настолни игри, четене на книги и гледане на подбрани филми по време на часа за почивка
• ежедневен транспорт Варна – Кранево – Варна
• обяд по меню /супа, основно ястие, десерт, следобедна закуска/
Всички допълнителни въпроси можете да зададете на e-mail: office@nedatravel.comилипо тел 0888 635 348 или 0887 620 208
* Цената без транспорт от Варна е 55 лева. Може да доведете детето в 9:00 в хотел „Ведрен” в Кранево и съответно да го вземете в 17:00 от хотела.
* Все още има 4 места за първата смяна за 6 – 10 юни 2016 г.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Лятно училище в Кранево, дневни и седмични програми с осигурен транспорт от Варна.
Цена за петдневна програма: 85 лева 
/с включен обяд, следобедна закуска и всекидневен транспорт 
от и до Варна/
Цена за петдневна програма с включени нощувки е: 180 лева 
/4 нощувки, 4 закуски, 5 обяда, 4 вечери, 5 следобедни закуски 
и транспорт в понеделник тръгване от Варна, петък връщане от Кранево/.
Петдневни активни програми със занимания по изкуство, спорт и история за деца на възраст от 7 до 12 години.
За работа с децата са привлечени млади, активни и отговорни аниматори. Програмата е авторска и е разработена от педагози с дългогодишен опит.
Територията е оградена и охраняема, намира се на 250 метра от плажа.
Осигурено е медицинско лице от 1 юни до 15 септември
Лятна Арт-работилница и училище
Лятно училище в Кранево, дневни и седмични програми с осигурен транспорт от Варна. Цена за петдневна програма: 85 лева  /с включен обяд, следобедна закуска и всекидневен транспорт  от и до Варна/ Цена за петдневна програма с включени нощувки е: 180 лева  /4 нощувки, 4 закуски, 5 обяда, 4 вечери, 5 следобедни закуски  и транспорт в понеделник тръгване от Варна, петък връщане от Кранево/. Петдневни активни програми със занимания по изкуство, спорт ...
events
Add a comment...

Post has attachment
Габрово е голям индустриален и образователен център от Възраждането и до днес.
Първата дата от нашето пътешествие в Габрово, приключи!
Да обобщим, очаровани сме от увлекателните беседи в музеите, интересните приключенчески игри и разходки, истински се забавлявахме. 
Споделяме една малка част от местата, който посетихме: Царевец, Етъра, Соколски манастир, Музея на хумора и сатирата, Интерактивният музей на габровската индустрия, Национален музей на образованието, Дряновски манастир и пещерата „Бачо Киро”.
Очакваме Ви, на следващата дата: 20-23 май 2016
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Голямото пътешесвие, Габрово 2-6 април 2016
28 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Много добре съхранен замък, на владетели пряко свързани с Българската история.
https://www.youtube.com/watch?v=xCywxMqqWp0&ebc=ANyPxKr1GkkYVkkOdKlsui8FE6r2UMFIp_yMALIqK6FAFhgfIwobPsNeYpjATVbjhY0GLx7yjkgkR4WFmp9eaDZ9SrjiaMuayQ
Add a comment...

Post has attachment
По стъпките на Румънските воеводи и крале
6-8 май 2016
(3 дни / 2 нощувки)

Добрич – Варна- Шумен – Русе-Букурещ /транзит/ – Куртеа де Ярджеш – Сибиу - Хунедоара – Алба Юлия – Сибиу - Букурещ- Русе – Шумен – Варна – Добрич

Пакетнa ценa: 198 лева на човек
Цената е на човек в двойна стая и включва:
Транспорт с лицензиран автобус
2 нощувки със закуски в хотели  3 и 4 звезди;
Екскурзоводско обслужване на български език през цялото време;
Кулата Киндия /Търговище/ :
Замъка на Корвините/ Хунедоара/:
Крепостта Алба Каролина/ Алба Юлия/ :
Панорамна обиколка на Букурещ, с включена фотопазузи
Музей на селото/ Букурещ/:
Цената не включва:
По желание:
- Доплащане за единична стая в хотел – 84 лв.;
- Доплащане за вечеря - 40 лв.;
- такса фото /25 леи за Кулата Киндия, 5 леи за Замъка на Корвините/
Входните такси, за екскурзиите предвидени в програмата, които се посещават :
- Кулата Киндией: 8 леи- възрастни,4 леи- студенти и ученици,
- Замъка на Корвините: 25леи- възрастни, 5 леи- ученици, 10 леи -пенсионери,
- Крепостта Алба Каролина : 20 леи
- Музей на селото: 10 леи възрастни, 2,5 леи- ученици, 5 леи -пенсионери 
Минимален брой участници за осъществяване на програмата – 40 човека.
/при по-малко участници, цената се преизичслява/
Add a comment...

Post has attachment

Очарование, което се помни завинаги.
Това е ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ САНКТ – ПЕТЕРБУРГ

Пакетна цена за един човек в двойна стая: 
1564 лв. за BB (нощувка и закуска)
1714 лв. за HB (нощувка, обяд и вечеря)
настаняване в хотел 4 звезди „МОСКВА”
Цената включва:
авиобилет Бургас – Санкт-Петербург – Бургас
трансфер летище „Пулково” – Хотел – летище „Пулково”
настаняване в хотел „Москва” 4** или „Аглая”4 ** в стандартни стаи
закуски в хотела на шведска маса / 5 вечери по желание
един обяд
транспортно обслужване по програмата
екскурзионно обслужване и билети за посещение на всички описани в офертата обекти: Петропавловската крепост  и Петропавловския събор, Казанският събор е действаща църква, затова екскурзията се провежда отвън, а след това се предоставя възможност да се влезе и разгледа отвътре, екскурзия в Исакиевския събор и екскурзия в Храма „Спас на Крови”,  Екатерининския дворец в Царское село, Юсуповския дворец, Ермитаж, Большой дворец в Петергоф
с групата ще бъде екскурзовод  с български език
медицинска застраховка с покритие до 30 000 Евро
водач на групата от екипа на „Неда Травел”
Допълнително се заплаща:
визово обслужване – стойността на еднократна виза за български граждани със срок за издаване 10 календарни дни и с включена такса визов център – 165 лв. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България и снимка с паспортен формат /3,5 х 4,5 см/
допълнителни екскурзии и посещение на атракции
Горивна такса
/Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса. В такъв случай цената на пътуването ще се промени и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет от Авиокомпанията, за което клиентите ще бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването.

Подробности за програмата:
http://www.nedatravel.com/санкт-петербург/
Add a comment...

Post has attachment
Програма "Голфстрийм", в комплекс "Вемара", гр. Бяла
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded