Profile cover photo
Profile photo
Recolta Gestió - Natal Recolta
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Us recordem que el dia 24 de desembre i el 31 de desembre estem tancats per vacances. #BonesFestes
Photo
Add a comment...

Post has attachment
L'equip de #RecoltaGestió us desitgem unes molt bones festes i una entrada d'any plena de salut i felicitat! Bon Nadal! #nadal2018 #dentalbalaguer #dentalurgell
Photo
Add a comment...

Post has attachment
No, l'enviament de propaganda electoral per mitjans electrònics o sistemes de missatgeria i la contractació de propaganda electoral en xarxes socials o mitjans equivalents no es considera activitat o comunicació comercial, de manera que no estan sotmesos als límits d'aquestes pel que fa al sudo de les dades. D'identificar de manera destacada la seva naturalesa electoral.
No et quedis amb cap dubte, pregunta'ns sense cap compromís. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalRecolta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
En sentència de 17 d'octubre de 2018, pendent de publicació al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el Tribunal Constitucional avala que no és discrimatorio que el permís de paternitat tingui una durada inferior que el de la mare.
La sentència, que analitza de forma detallada la jurisprudència constitucional, explica que la finalitat que persegueix el legislador en la protecció laboral i de seguretat social dispensada en el supòsit de part és diferent en atenció al fet que es tracti de la mare o del pare. En el cas de la mare la "finalitat primordial" que es persegueix en establir el descans per maternitat i el corresponent subsidi econòmic de la seguretat social és la protecció de la salut de la dona treballadora, durant l'embaràs, part i puerperi.
La sentència compta amb un vot particular formulat per la Magistrada María Luisa Balaguer Callejón, qui considera que el Tribunal en la seva anàlisi ha romàs aliè a una realitat molt més complexa de la qual es conté en la sentència, i que proporcionava una ocasió excepcional per analitzar l'impacte negatiu que tenen part d'aquestes mesures garantistes del fenomen de la maternitat, en el tractament igualitari de les dones en el marc del mercat laboral. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalRecolta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Per un futur on s'erradiquin totes les formes de violència contra les dones. #25N
Photo
Add a comment...

Post has attachment
El contracte de formació i aprenentatge permet obtenir per part del treballador una qualificació professional mentre té un contracte laboral amb l'empresa.
Per norma general el període de prova serà durant 2 mesos (excepte que el conveni aplicable determini una altra cosa), i la seva durada serà 1 any mínim i 3 anys màxim.
La contractació d'un treballador amb un contracte de formació dóna lloc a una alta en la Seguretat Social, per la qual cosa una vegada finalitzat i que el treballador queda aturat, podrà sol·licitar la prestació per desocupació.
Si tens dubtes consulta'ns. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalRecolta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sabies que a la cessió del contracte d'arrendament el nou arrendatari substitueix l'antic en els drets i obligacions que tenia davant de l'arrendador.
Les parts poden regular la cessió en el contracte segons la seva voluntat (per exemple, podran prohibir el traspàs o condicionar-al compliment de determinats requisits), si en el contracte res s'estableix al respecte, la cessió de negoci no requereix el consentiment de l'arrendador, però haurà de ser fefaentment notificat dins el primer mes des que s'hagi concertat la cessió. Així mateix, serà possible elevar la renda.
Sol·licita assessorament professional al teu gestor. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalrRecolta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sabies que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en sentència de 7 de maig ha confirmat el criteri de l'empresa Entitat Pública Empresarial Aeroports Espanyols i Navegació Aèria demandada per un treballador al qual va denegar el permís retribuït de 15 dies per matrimoni a l'haver gaudit el sol·licitant d'aquest per unió de fet amb la mateixa persona.
El sol·licitant va demandar l'empresa per denegar-li el permís per matrimoni justificant aquesta que no l'hi concedien per haver-ho gaudit prèviament per unió de fet amb la mateixa persona, ja que el conveni col·lectiu equiparava les dues unions a l'efecte del seu gaudi, la coincidència de els mateixos integrants de la parella, les diferents formes d'unió no generen un dret al permís per matrimoni de forma independent. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalrRecolta
Photo
Add a comment...

Post has attachment
L'equip de Recolta Gestió us desitgem una molt bona castanyada! #Castanyada2018
Photo
Add a comment...

Post has attachment
El treballador autònom econòmicament dependent està obligat a registrar el contracte signat que l'identifica com a tal en 10 dies hàbils des de la seva signatura. El registre es pot fer de forma telemàtica a través de la seu electrònica del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.
En matèria laboral, pregunta'ns. #GestoriaMollerussa #AssessoriaMollerussa #Recoltagestio #NatalrRecolta
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded