Profile cover photo
Profile photo
Naimi Amiesya
41 followers -
Tagline ? Ahahahahaha.. Be yourself (:
Tagline ? Ahahahahaha.. Be yourself (:

41 followers
About
Naimi's posts

Post has attachment
Selamat Hari Guru
Assalamualaikum wbt Haa ni aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU  buat semua guru-guru yang telah banyak mengorbankan masa mereka untuk mengajar para pelajar. Merekalah yang telah mengisikan "balang ilmu" dari tak ada apa-apa sehinggalah penuh melimpah-limpah. ...

Post has attachment
Keputusan Permohonan ke UITM
Assalamualaikum Fuhhh fuhhh syerammmmm. Takut ouh nak tengok keputusan permohonan ke UITM. Huhuhuhu 😱 Buka-buka je laman web tersebut dah rasa berdebar lain macam. Sebelum ni tak ada pula nak rasa macam tu. Rilek je lagi 😂 Ni baru buka website belum tengo...

Post has attachment
Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini Sumber Gambar

Post has attachment
GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW
Klik banner untuk join Meh ramai-ramai meriahkan  GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW.  Tempoh GA : 26 April sehingga 26 Mei 2017 

Post has attachment
Pencarian Bloglist Mei 2017 Blog Kasihjuju.com
klik banner untuk join

Post has attachment
Test nanti delete
Test jap 😂 Blockquote strikethrough  underline italic bold

Post has attachment
Done Temuduga
 Assalamualaikum~ Semalam aku telah pun selesai menghadiri temuduga bagi course interior designer aka ID. Alhamdulillah~ Penat woo, habis sakit-sakit badan. Bukannya lama mana pun temuduga tu. Sekejap je. Yang lamanya kena tunggu giliran. Memang berjanggut ...

Post has attachment
Naimi Amiesya commented on a post on Blogger.
dr ga yg sama, gudluck :)

Post has attachment
OMG
Assalamualaikum.. Ya Allah gementarnya rasa !! Aku dapat panggilan temuduga untuk course interior design. Takut dia jangan cakaplah. Nak terkencing, terberak, muntah semua rasa datang bertandang XD Aduhhh takut seyh, aku dahlah jenis yang tak reti sangat na...

Post has attachment
Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru
Klik banner untuk join. Assalamualaikum.. Meh join meriahkan Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru. Goodluck untuk semua blogger yang turut join. :) Giveaway tamat : 18 Mei 2017 // 11;59 malam.
Wait while more posts are being loaded