Profile cover photo
Profile photo
Nageldecoratie.nl
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Nieuw: Mood Acrylpoeder!
Op veler verzoek hebben we afgelopen week nieuwe Mia Secret acrylproducten toegevoegd in de Mood Acrylpoeder serie!

Mia Secret Acrylpoeder Mood Collectie.
12 schitterende acrylpoeders die van kleur veranderen door temperatuur!

Benieuwd naar deze nieuwe serie? Check onze website: https://www.nageldecoratie.nl/acrylnagels/mia-secret-acryl-poeder-collecties/acryl-poeder-mood-collectie.html
Add a comment...

Deze hele zomer kregen we de mooiste nail-art foto's binnen van onze klanten die mee wilden doen aan de winactie.

Onder de mooiste inzendingen hebben we gisteren avond een waardebon ter waarde van 50 Euro verloot waarmee je naar wens producten kunt bestellen via Nageldecoratie.nl of Gelnagellack.eu.

En de winnaar is.... 😁😁Kendra van Wesemael 😁😁! Zij stuurde ons een berg aan nail-art foto's waarop duidelijk te zien is wat de mogelijkheden zijn op het gebied van nail art. En dat waarderen we zeer!

Check de mooiste foto's op onze Instagram: https://www.instagram.com/nageldecoratie/
Add a comment...

Post has attachment
Welke UV reserve lamp heb ik nodig?
Inmiddels bestaat Nageldecoratie.nl 7 jaar en in al die tijd hebben we honderden vragen gehad over UV reserve lampen die niet werken. De reden hiervan was nooit duidelijk, maar sinds een paar weken hebben we dankzij een groep klanten en onze leverancier de oorzaak gevonden!

Inductie of Elektronisch?
Er zijn zo het blijkt twee soorten reserve lampen (elektronisch en inductie), beide lampen zijn voor wat betreft vorm gelijk, echter werken ze anders. Een inductie lamp zal niet werken als je UV-lamp een elektronische lamp nodig hebt en andersom. Let daarom goed op welke lamp in je apparaat past. https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/uv-lampen.html

Hoe weet ik welke reserve lamp ik nodig heb?
Begint het type nummer op het stalen gedeelte van je reserve lamp met UV-9W? Dan heb je een elektronische lamp nodig. Als het type nummer UV-9W-L is dan heb je een inductielamp nodig.

Bekijk al onze scherp geprijsde reserve lampen op onze website: https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/uv-lampen.html
Photo
Photo
19-09-17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw: Mirror Chome producten en Glass Finish Gel!
https://www.nageldecoratie.nl/gel…/chrome-mirror-effect.html

Chrome Mirror laat je nagels blinken als een spiegeltje! Maak de nagel voor gebruik eerst goed schoon en vijl het nagelbed iets, zodat de basecoat meer grip heeft. Gebruik Xtra Bond Primer voor het beste en meest langdurige resultaat. Breng een laagje Chrome Mirror aan en laat deze drogen. De Chrome Mirror hoeft zelf niet gedroogd te worden met een UV lamp, de basecoat natuurlijk wel. Na 2 minuten begint de lak te glimmen.

Gebruik na het aanbrengen van een laagje chrome mirror gelnagellak altijd een topcoat of onze nieuwe Glass Finish Gel. Zonder topcoat duurt het glanzende effect slechts 2 uur, dus vergeet deze niet.

Ook de Glass Finish Gel of topcoat moet worden gedroogd met een UV lamp. Wanneer u kunstnagels heeft gebruik dan altijd de Luxury base- en topgel van Mia Secret voor het beste resultaat.

https://www.nageldecoratie.nl/gel…/chrome-mirror-effect.html
PhotoPhotoPhoto
12-09-17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mia Secret Nude en Elegance Acrylpoeder collecties!

Sinds deze week hebben we weer twee nieuwe Mia Secret Acrylpoeder collecties met 12 Nude en Elegance kleuren. De Nude collectie bevat zes huidkleurige kleuren en is buitengewoon geschikt voor het maken van mooie acrylnagels zonder opvallende kleuren.

https://www.nageldecoratie.nl/acrylnagels/acryl-poeder-nude-collectie.html

Naast de Nude Collectie hebben we deze week ook de nieuwe Mia Secret Elegance Collectie gelanceerd. Deze nieuwe collectie bestaat uit zes schitterende luxe en volle kleuren die ideaal zijn voor een elegante uitstraling.

https://www.nageldecoratie.nl/acrylnagels/acryl-poeder-elegance-collectie.html
Add a comment...

Post has attachment
Naast Nageldecoratie, Gelnagellak, Nagellak en Acrylnagels hebben we sinds deze maand ook een nieuwe categorie Tools. Deze categorie geeft ons de mogelijkheid om nog meer Mia Secret producten aan te bieden die perfect bij onze klanten die veelal nagelstyliste of beautyspecialist zijn passen.

https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/elektrische-vijlsystemen.html

Met diverse nieuwe vijlsystemen hebben we een compleet assortiment dat zowel voor de thuisgebruiker als voor professioneel gebruik prima voldoet. Denk hierbij ook aan een professioneel afzuigsysteem tegen het stof wat vrij komt bij het vijlen.

Kijk voor de 44 nieuwe producten op onze website:
https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools.html
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
22-08-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Nageldecoratie.nl nu ook op Instagram!
https://www.instagram.com/nageldecoratie/

Sinds deze week hebben we bij Nageldecoratie.nl ook een Instagram account. Het idee is om iedere creatie die wij van onze klanten ontvangen ook eens aan iedereen te laten zien.

Daarnaast proberen onze stylistes tientallen soorten nagellak, gelnagellak en acrylproducten en laten we deze vanaf nu ook regelmatig zien via ons Instagram account.

Stuur jij de mooiste foto? Dan win je 50 EURO!

Natuurlijk willen wij graag zien wat jullie van onze maken. Daarom deze oproep om je mooiste nagelcreaties te versturen naar klantenservice@nageldecoratie.nl!

Onder de mooiste inzendingen verloten wij een waardebon ter waarde van 50 Euro waarmee je naar wens producten kunt bestellen via Nageldecoratie.nl of Gelnagellack.eu.

Ook plaatsen we de mooiste foto's onder vermelding van de naam van inzenders op social media.
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw: Elektrisch vijlen Accessoires!

Vanaf vandaag hebben we diverse nieuwe elektrische vijl accessoires van Mia Secret in ons assortiment, waaronder 12-delige nagelfrees bitjes set en diverse schuurrolletjes voor de bijbehorende mandrel.

Door gebruik te maken van elektrisch vijlen kun je veel tijd besparen, maar met de juiste spullen krijg je ook nog eens een beter en strak resultaat.

12-delige Nagelfrees Bit en Schuurrolletjes set
Deze set bestaat uit 6 verschillende schuurrolletjes, 5 verschillende diamant bitjes en een mandrel voor de schuurrolletjes. Zowel de bitjes als de mandrel kunt u bevestigen op al onze elektrische vijlsystemen. De bitjes worden geleverd in verschillende vormen zoals rond, ovaal, en puntig. Zo maak je de nagels in de juiste vorm. De 6 schuurrolletjes hebben verschillende korrels, van fijn naar grof. Met deze set heb je alle tools in handen voor een prachtig eindresultaat.

https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/accessoires/drill-bit-set.html

Deze set bestaat uit 100 schuurrolletjes met een korrel #180 (zeer fijn). De schuurrolletjes zijn te gebruiken voor een passende mandrel zoals die uit onze 12-delige bit en mandrel set,

https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/accessoires/schuurrolletjes-180-100-stuks.html

De schuurrolletjes zijn verkrijgbaar in zowel korrel #180 als #120 (bovenstaande afgebeeld). #120 geeft een iets snellere, maar groffere afwerking. Het is aan de bevelen om na gebruik alsnog handmatig te vijlen voor een super fijne afwerking.

https://www.nageldecoratie.nl/nail-art-tools/accessoires/schuurrolletjes-120-100-stuks.html

Het is belangrijk om te weten dat de rolletjes niet te steriliseren zijn, waardoor u voor professioneel gebruik per persoon een schuurrolletje dient te gebruiken in verband met de hygiëne.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Zonneschijn Nagellak - verandert van kleur!
Het is weer lekker weer en dat betekent blote voeten in trendy slippers! De nagellak mag weer op de teennagels en de speciale nagellak mogen weer uit de lade worden gehaald.

Speciale nagellak
Wat is nu cooler dan een nagellak die van kleur verandert in een enkele seconde? Onze collectie zonneschijn nagellak verandert in een enkele seconde van kleur dankzij de speciale eigenschappen van deze nagellak:
https://www.nageldecoratie.nl/nagellak/zonneschijn-nagellak.html

Niet overtuigd? Bekijk dan de filmpjes op onze website:
https://www.nageldecoratie.nl/nagellak/zonneschijn-nagellak.html

In de schaduw lijken de kleuren allemaal op elkaar en lijken de kleuren wit/transparant, maar in de zon kleurt de lak helemaal blauw, roze, paars of geel!

'Niet goed geld terug'
Wil je deze nagellak eens proberen, maar ben je niet zeker van de werking? Nageldecoratie.nl garandeert de werking van ieder product in het assortiment. Of wel, niet goed? Geld terug!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23-05-17
5 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded