Profile cover photo
Profile photo
Nadiah Afham
224 followers
224 followers
About
Posts

Post has attachment
Tempahan dibuka untuk bulan Mei. 10 tempahan pertama akan diberikan harga promosi.

Post has attachment
Khasiat dan Kebaikan ESP
Assalammualaikum.... ni nak cerita salah satu produk shaklee yang memang ramai gunakan...Energizing Soy Protein, kalau dalam bahasa melayunya dipanggil Protein Soya Bertenaga..hehehe Apa itu ESP? ESP adalah minuman soya yang membekalkan protien. Protien ada...

Post has attachment
Kecantikan untuk setiap wanita
  Kalau nak diceritakan kaitan antara wanita dengan kecantikan ni memang banyak yang nak kena huraikan..almaklum laaaa..kecantikan dengan wanita ni diibaratkan macam tak dapat dipisahkan..hehe.. Setakat ini..kami berdua masih amalkan setiap hari dengan prod...

Post has attachment
Set Kecantikan
B-Complex = RM 53.00 Sustained Released Vita-C = RM 92.00 Vita-E Complex = RM 149.00   Energizing Soy Protein (ESP) = RM 150.00   JUMLAH =  RM 444.00 untuk pertanyaan lebih lanjut ataupun inginkan diskaun... jangan malu jangan segan, sila hubungi saya... SA...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman Dua Minggu
Assalamualaikum... Alhamdulillah..tu baru je guna satu produk..kalau guna 3 produk sekaligus..mesti banyak lagi yang turun..huhu..korang nak try jugak? meh la tengok sini dulu .. tapi kalau nak murah lagi..tanya la pada BAKPOGINI..hehehe I’m a Shaklee Indep...

Post has attachment
Harga Paling Terbaik Untuk Set Yang Paling Laris
Assalamualaikum... Perhatian!!!! Minta Perhatian!!! Ehemmm..disini kami telah sediakan pelbagai set keperluan harian yang paling laris dan harga yang sangat berpatutan.. Kami juga akan sedaya upaya membantu anda dari segi konsultasi dan pengambilan harian a...

Post has attachment
Jadi ahli untuk tambah pendapatan sehingga RM20,000.00
Dengan jadi ahli SHAKLEE, anda dapat untung Jual Harga Runcit (Retail Price) sehingga 30% Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian,
anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Ia
dikenali sebagai Bonus Prestasi....

Post has attachment
Solat diwaktu larut malam
Assalamualaikum... Apabila seseorang itu jaga dari tidurnya di waktu malam dan membangkitkan isterinya lalu kedua-duanya sama-sama menunaikan dua rakaat sembahyang nescaya mereka ditulis dalam golongan manusia yang banyak menyintai dan menyebuti ALLAH.” – (...

Post has attachment
Kebaikan Multivitamin Untuk Kesegaran Sepanjang Hari
Assalamualaikum... Melakukan pekerjaan harian ni bukannya perkara yang mudah..tambah-tambah lagi bila pergi buat kerja tapi tak makan pagi..pastu bila tengah buat kerja, mula la mundar mandir tak tentu arah..kat tempat kerja pun akan hilang fokus..macam man...
Wait while more posts are being loaded