Profile

Cover photo
Nabila Barni
Lives in ayer hitam batu pahat johor
1,371 followers|316,345 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
puas hati aku menangis malam ni
 ·  Translate
1
محمد إسماعيل ساليمون's profile photo
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
thanks to Allah
thanks for everything
thanks for always be my favourite 
good night
sweet dream
4
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
in shaa Allah, it possible 
1
Add a comment...

Nabila Barni

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
terima kasih diatas perkongsian membuat Bingka Labu tanpa menggunakan telur...
 ·  Translate
Assalamualaikum, Pagi ini saya buatkan bingka labu lemak tanpa telur untuk sarapan pagi. Kebetulan masih ada berbaki labu di dalam peti sejuk, lebihan dari projek muffin labu yang saya buat baru-baru ini. Memang sedaplah b...
3
1
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
assalamualaikum. maafkan saya. saya perlukan masa untuk mulakan balik apa yang dah lama saya tinggalkan. sabar ea ♡♡♡♡♡
 ·  Translate
6
sebastian rqzz's profile photoAshraf Naufal's profile photo
2 comments
 
hai saya di sk jabor naufal rumah warna kuning yang besar
 ·  Translate
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
diam tak bermaksud mengiyakan :)
 ·  Translate
Assalamualaikummmmmm.. waaa, lamanya tak update blog ni.. malas je lebih nak taip kennn.. Almaklumlah, sekarang nabila dah bekerja dan bukan lagi seorang penganggur so lagi bertambah malasnya nak mengadap laptop lama-lama...
6
Amirul Amin's profile photo
 
Iye kew...
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
Tidak semua habit buruk tidak baik untuk kesihatan. Selidik antara habit yang menggelikan baik untuk kesihatan.
2
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
Assalamualaikum Uhuiiiii Alhamdulillah, second entry untuk tahun ni. Sebenarnya banyak perkara dah terjadi dan sangat rindu nak menaip blog, tetapi banyak kekangan dan tahap kemalasan yang melimpah ruah, Abil batalkan niat...
9
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
nanananaanabilaaaa!
 ·  Translate
Assalamualaikum,  setelah sekian lama I'm backkkkk! As a new person and new name "ABIL" Ya Allah, alhamdulillah atas segala kurniaan-Mu Masih diberi nafas dan kehidupan yang semakin baik Ada yang merindui diri ini takk...
2
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
adore 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nabila Barni

Shared publicly  - 
 
kesedihan melanda
 ·  Translate
10
محمد إسماعيل ساليمون's profile photoAlief Al faridzi (AL)'s profile photonur syuhada's profile photoGdudjdjdodoke Gsjdjdkdkd D's profile photo
5 comments
 
Salam but mu nabila gjn la bersedah
Add a comment...

Nabila Barni

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Teringat kat ex bf/gf tak bermakna kita nak kembali kat dia kan.
Teruskan hidup dan hargai apa yg kita ada skrg :)
 ·  Translate
Story
Tagline
eh ? hahaha
Introduction
nabilanabilanabilanabilanabilanabilanabilasyazaninabilanabila
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
ayer hitam batu pahat johor
Work
Occupation
future housewife
Skills
tiup api lilin . fuuh ! *api padam
Basic Information
Gender
Female
Other names
abil