Profile cover photo
Profile photo
NN Romania
245 followers -
Bine ati venit pe pagina oficiala Google+ a NN Romania!
Bine ati venit pe pagina oficiala Google+ a NN Romania!

245 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Am intrebat cativa oameni ce ii leaga de cei dragi.
Eva a mostenit parul cret de la parinti si de la bunici, iar Gabriel ii impartaseste cu emotie sotiei cele mai frumoase sentimente in versuri.
Cand te oglindesti in cei dragi ce trasaturi, expresii sau atitutdini ai preluat de la ei, si ce speri sa dai mai departe?
Lasa-le siguranta financiara celor pe care ii iubesti.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Dan Trifu, colegul nostru responsabil de consiliere medicală, e foarte ancorat în sistemul medical. Asta fiindcă își împarte timpul între spital, corporatie și, nu în ultimul rând, familie: http://goo.gl/uYNkfa
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Despre inginerie, blogging și arta public speaking-ului cu Cornel Trofimov: https://goo.gl/Z4ZzBV
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Știm că ai nevoie de susținere în cazul în care tu sau cineva iubit întâmpină o problemă de sănătate. Asigurarea de sănătate NN îți oferă liniștea că te poți bucura de dragostea pe care o primești acasă. https://www.nn.ro/dragostea-vindeca
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dragostea vindeca cel mai bine, Asigurarea de Sanatate NN ajuta si ea.
Add a comment...

Post has attachment
Pentru colega noastră Eugenia, ideea de a face sport a venit ca o necesitate la un moment dat: “Am ales să alerg după ce medicul mi-a recomandat un tratament specific pentru dislipidemie. Mi-am propus să nu iau medicamente, ci să fac mai multă mişcare. Aşa mi-am înlocuit doză de medicament cu doză de sănătate.
Ies la alergare de 3-4 ori pe săptămână în parcul Al. Ioan Cuza, în jurul lacului. De cele mai multe ori alerg singură şi încerc să nu irosesc puţinul timp liber pe care-l am, ci să-l transform în ceva benefic. Pentru că sportul eliberează endorfinele - moleculele fericirii, iar starea de după mişcarea fizică este una de bucurie, de relaxare, de energie şi chef de viaţă. Aşa că vă propun să învingem astenia de primăvară şi sedentarismul cu o cură de alergare în aer curat. Şi vă mai recomand să ascultaţi Amy Winehouse - Valerie. La mine funcţionează, melodia asta îmi dă energia necesară să ajung acolo unde-mi propun, la capătul cursei. smile emoticon
Ne vedem duminică la NN Bucharest International 10K!”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De câţiva ani colegul nostru Bogdan e pasionat de alergările la munte, participă la maratoane şi ultramaratoane: “Începând din aprilie până în octombrie merg aproape în fiecare lună la câte o competiţie la munte. Pregătirea serioasă o încep din ianuarie, afară, indiferent de vreme şi temperatură. Chiar și la -15 grade, greu e doar până te echipezi şi ieşi din casă. (poza alăturată e în pădure la Băneasa, iarna trecută)
O pregătire anume înainte de cursă fac atunci când alerg mai mult de 21km, respectiv în cazul maratoanelor montane. Atunci cel mai important e să fiu odihnit, să dorm bine în săptămâna premergătoare evenimentului. Oricum în noaptea dinainte, din cauza emoţiilor, eu nu prea dorm. Poate pare o combinaţie inedită, însă eu ca şi cross-training fac rugby cu o echipă de amatori.
La munte alerg fără muzică, cel mai mişto e să asculţi pădurea sau golul alpin. Nu de alta, dar să fii pe fază dacă apare ursul.
Ar fi multe de spus, însă începutul este mai mereu o cursă scurtă şi abordabilă, pe un traseu nou în Bucureşti. Gen ‪#‎10km‬, pe 17 aprilie. Ne vedem duminică la NN Bucharest International 10K!”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Colega noastră Raluca de la IT își ia mereu cu ea telefonul mobil pe parcursul antrenamentelor de alergare, fiindcă îi place să asculte muzică şi să-și înregistreze timpii în aplicaţia de fitness. Accesoriul care nu îi lipsește niciodată în timpul alergării este șapca, pentru că “în timpul aceleiași curse poți să ai parte şi de soare, şi de vânt şi de ploaie”. Pentru Raluca competiţia e doar un prilej să alerge alături de prietenii săi: “Înainte de competiţie am grijă să mă odihnesc mai mult şi încerc să nu exagerez cu efortul fizic în săptămâna anterioară. În plus, partea frumoasă a pregătirii ţine de meniul meu la care adaug mult mai multe fructe uscate, alune, nuci şi sucuri de fructe. Ca recompensă mă răsplătesc după competiţie, cumpărând un nou accesoriu/ echipament de alergare.”

Voi cum plănuiți să vă răsplătiți duminică după ce treceți linia de finish de la NN Bucharest International 10K?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded