Profile

Cover photo
188 followers|208,268 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

NN Romania

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Despre inginerie, blogging și arta public speaking-ului cu Cornel Trofimov: https://goo.gl/Z4ZzBV
 ·  Translate
1
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Dragostea vindeca cel mai bine, Asigurarea de Sanatate NN ajuta si ea.
 ·  Translate
2
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
De câţiva ani colegul nostru Bogdan e pasionat de alergările la munte, participă la maratoane şi ultramaratoane: “Începând din aprilie până în octombrie merg aproape în fiecare lună la câte o competiţie la munte. Pregătirea serioasă o încep din ianuarie, afară, indiferent de vreme şi temperatură. Chiar și la -15 grade, greu e doar până te echipezi şi ieşi din casă. (poza alăturată e în pădure la Băneasa, iarna trecută)
O pregătire anume înainte de cursă fac atunci când alerg mai mult de 21km, respectiv în cazul maratoanelor montane. Atunci cel mai important e să fiu odihnit, să dorm bine în săptămâna premergătoare evenimentului. Oricum în noaptea dinainte, din cauza emoţiilor, eu nu prea dorm. Poate pare o combinaţie inedită, însă eu ca şi cross-training fac rugby cu o echipă de amatori.
La munte alerg fără muzică, cel mai mişto e să asculţi pădurea sau golul alpin. Nu de alta, dar să fii pe fază dacă apare ursul.
Ar fi multe de spus, însă începutul este mai mereu o cursă scurtă şi abordabilă, pe un traseu nou în Bucureşti. Gen ‪#‎10km‬, pe 17 aprilie. Ne vedem duminică la NN Bucharest International 10K!”
 ·  Translate
3
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
“Unora le place să alerge seară, ca să se elibereze de stres, altora le place să alerge dimineaţa devreme, când aerul este proaspăt şi soarele este blând. Cel mai inutil consider alergatul pe bandă, chiar pierzi toată senzaţia!

Nu sunt un alergător profesionist, însă îmi place enorm să mă mişc în parc, ori de câte ori am ocazia, iar în ultima vreme am tot încercat să îmi fac timp din ce în ce mai mult pentru asta. Mă deconectează total de “lume” şi de problemele cotidiene. În plus, foarte rar am nevoie de o muzică motivaţională atunci când alerg. Spun asta pentru că observ mulţi tineri care aleargă prin parc, cu căştile pe urechi, iar eu consider că în acest fel pierd contactul esenţial cu natura din jurul lor.
Crezi că nu eşti pregătit să alergi o cursă de ‪#‎10km‬? Sigur că poţi. Trebuie doar să-ţi doreşti să faci asta, iar dacă simţi că nu mai poţi, cu siguranţă voinţa ta sau rudele/prietenii te vor ajuta să termini cursa.”
Iată, așadar, îndemnul colegului nostru Ovidiu Neagu pentru cursa NN Bucharest International 10K de duminică: 
“Aleargă când poţi,
Mergi când trebuie,
Târăşte-te dacă trebuie,
Dar nu renunţa niciodată! :) "
 ·  Translate
1
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Poate că Dan Dragomir, colegul nostru Underwriter, ar fi vrut să ne acorde un interviu. Poate. Nu a mai apucat să facă el asta, pentru că prietenul lui de nădejde, motanul Bruce, i-a luat-o înainte: goo.gl/iYzldj. 
 ·  Translate
2
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Dan Trifu, colegul nostru responsabil de consiliere medicală, e foarte ancorat în sistemul medical. Asta fiindcă își împarte timpul între spital, corporatie și, nu în ultimul rând, familie: http://goo.gl/uYNkfa
 ·  Translate
1
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Știm că ai nevoie de susținere în cazul în care tu sau cineva iubit întâmpină o problemă de sănătate. Asigurarea de sănătate NN îți oferă liniștea că te poți bucura de dragostea pe care o primești acasă. https://www.nn.ro/dragostea-vindeca
 ·  Translate
3
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Pentru colega noastră Eugenia, ideea de a face sport a venit ca o necesitate la un moment dat: “Am ales să alerg după ce medicul mi-a recomandat un tratament specific pentru dislipidemie. Mi-am propus să nu iau medicamente, ci să fac mai multă mişcare. Aşa mi-am înlocuit doză de medicament cu doză de sănătate.
Ies la alergare de 3-4 ori pe săptămână în parcul Al. Ioan Cuza, în jurul lacului. De cele mai multe ori alerg singură şi încerc să nu irosesc puţinul timp liber pe care-l am, ci să-l transform în ceva benefic. Pentru că sportul eliberează endorfinele - moleculele fericirii, iar starea de după mişcarea fizică este una de bucurie, de relaxare, de energie şi chef de viaţă. Aşa că vă propun să învingem astenia de primăvară şi sedentarismul cu o cură de alergare în aer curat. Şi vă mai recomand să ascultaţi Amy Winehouse - Valerie. La mine funcţionează, melodia asta îmi dă energia necesară să ajung acolo unde-mi propun, la capătul cursei. smile emoticon
Ne vedem duminică la NN Bucharest International 10K!”
 ·  Translate
2
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Colega noastră Raluca de la IT își ia mereu cu ea telefonul mobil pe parcursul antrenamentelor de alergare, fiindcă îi place să asculte muzică şi să-și înregistreze timpii în aplicaţia de fitness. Accesoriul care nu îi lipsește niciodată în timpul alergării este șapca, pentru că “în timpul aceleiași curse poți să ai parte şi de soare, şi de vânt şi de ploaie”. Pentru Raluca competiţia e doar un prilej să alerge alături de prietenii săi: “Înainte de competiţie am grijă să mă odihnesc mai mult şi încerc să nu exagerez cu efortul fizic în săptămâna anterioară. În plus, partea frumoasă a pregătirii ţine de meniul meu la care adaug mult mai multe fructe uscate, alune, nuci şi sucuri de fructe. Ca recompensă mă răsplătesc după competiţie, cumpărând un nou accesoriu/ echipament de alergare.”

Voi cum plănuiți să vă răsplătiți duminică după ce treceți linia de finish de la NN Bucharest International 10K?
 ·  Translate
2
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
Alergăm împreună duminică la NN Bucharest International 10K (http://www.bucharest10k.com)? Noi i-am rugat pe colegii noștri să ne povestească cum se antrenează, iar Irina Podoleanu de la Sales Management zice că aleargă de cele mai multe ori singură, seara. “Între competiţiile de orice fel mă pregătesc prin activităţi ce presupun un efort mult mai susţinut şi mai mare decât cel pe care urmeză să îl depun în concursul propriu-zis. Acesta este şi momentul în care “îţi antrenezi” voinţa şi determinarea, tehnica etc. Imediat înainte de orice fel de competiţie, secretul meu este “golirea minţii”: pur şi simplu nu mă mai gândesc la nimic legat de concurs/ posibile obstacole/ competitori etc. Priviți fotografia alăturată - acesta este sentimentul care mă “ghidează” în timpul concursului. Iar una dintre piesele care mă ajută este Worakls – Elea: https://www.youtube.com/watch?v=dSjjEzKLqPI Sper să va inspire şi pe voi! Spor la antrenament!”
 ·  Translate
2
Add a comment...

NN Romania

Shared publicly  - 
 
"Oportunitățile apar atunci când ești pregătit pentru ele": https://goo.gl/8fbDCX
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Bine ati venit pe pagina oficiala Google+ a NN Romania!
Introduction
Tot ceea ce facem se invarte in jurul clientilor.

Totul incepe cu tine, cu nevoile, visele si ambitiile tale. Cu dorinta de a obtine tot ce-i mai bun in viata. Atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie. O pensie sigura, o pusculita pentru educatia copiilor, senzatia confortabila ca lucrurile tale cele mai de pret sunt asigurate.

NN este aici ca sa te ajute sa iei cele mai bune decizii posibile. Scopul nostru este sa te ajutam sa iti asiguri viitorul financiar pentru ca, de fapt, viitorul tau e si al nostru.
Links
Contact Information
Contact info
Phone
021 9464
Email
Address
Str. Costache Negri nr 1-5, Opera Center, Bucuresti