Profile

Cover photo
NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria
13 followers|76,689 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Story
Tagline
онлайн магазин; кафе капсули; кафе машини; еспресо машини; NESCAFÉ ® Dolce Gusto®;
Introduction

Официалният онлайн магазин на NESCAFÉ ® Dolce Gusto® България.

 

Условия за употреба на Google+ страницата на NESCAFÉ ® Dolce Gusto® за България.

 

Приятели, за да бъде тази страница забавно и приятно място, ви молим да имате предвид, че няма да поощряваме съдържание и действия, които:

  1. Хулят, клеветят, тормозят, заплашват останалите потребители на страницата и нарушават човешките им права (като например правото на достойнство или правото на лична неприкосновеност).
  2. Целят публукуването на клеветнически, престъпни, нецензурни, неприлични, заблуждаващи или незаконни материали или информация.
  3. Качват (upload) или прикачат хипервръзки към софтуер или други материали, които подлежат на авторски права, освен ако публикуващият не притежава тези права.
  4. Качват (upload) или прикачат хипервръзки към вируси или други видове софтуер, чиято цел е да нарушава дейността на компютрите на останалите потребители.
  5. Качват (upload) или прикачат хипервръзки към снимки или други материали, които съдържат изображения на марки или елементи от марки на конкурентни компании.
  6. Качват (upload) или прикачат хипервръзки към снимки или други материали, които представят употребата на алкохолни и тютюневи изделия в благоприятна светлина или я стимулират по друг начин.
  7. Качват (upload) или прикачат хипервръзки към снимки, видеа или страници с рекламно съдържание или които приканват или стимулират потребителите на страницата на Нестле България“ АД да участват в различни видове конкурси, събития и други подобни инциативи.
  8. Което и да е друго действие, което е в противоречие с правилата за употреба на Google+ установени в: https://www.google.com/intl/en/policies/terms/

 

Ако се установи наличието на такъв тип действия или съдържание, то подлежи на изтриване без предупреждение, а потребителят - на лишаване от права на достъп до тази страница. Всички материали, в това число, но не само, коментари, визии, снимки, видеа, публикувани на тази страница от потребители, не отразяват обезателно официалната позиция на „Нестле България” АД, нейните служители или партньори. „Нестле България” АД не носи отговорност за правотата на което и да е твърдение, изразено от потребителите на тази страница, както и за публикувани от потребителите текстове и снимки със защитено авторско право и за предоставена от потребителите всякаква лична и/или чувствителна и/или поверителна информация;

 

Страницата на NESCAFÉ ® Dolce Gusto® за България може да съдържа информация, свързана с научни експерименти и/или непотвърдени данни и/или научни прогнози. „Нестле България” АД не носи отговорност за решения/действия, основани на такава информация, без направена консултация със специалист.

Страницата на NESCAFÉ ® Dolce Gusto® за България може да съдържа връзки към други Интернет страници. Въпреки че „Нестле България” АД се стреми да предоставя връзки само към страници, които са в съответствие с приложимото законодателство и стандартите на „Нестле България” АД, компанията не носи отговорност за информацията, която се съдържа на други страници.

„Нестле България” АД събира лични данни (като име, адрес, телефон и други), само в случай че същите са доброволно предоставени от потребителите на страницата.

 

В допълнение на настоящите правила, можете да имате предвид и Правилата на Google+ с които можете да се запознаете тук: https://www.google.com/intl/en/policies/terms/

 

 

 

Contact Information
Contact info
Phone
0800 1 6666
Email