Profile cover photo
Profile photo
mytyres.gr
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
MERCENDES CLS 350 V6

#MERCENDES #CLS_350 #V6
#MICHELIN PILOT SPORT 4
275/35ZR18 99Y REAR
245/40ZR18 97Y FRONT
Απόλυτος έλεγχος και δυνατότητα άμεσης απόκρισης
- Τεχνολογία «Dynamic Response»: μια υβριδική ζώνη από Αραμίδη και Νάιλον που εξασφαλίζει βέλτιστη επαφή του αυτοκινήτου με το δρόμο
- Σχέδιο πέλματος που προσαρμόζεται συνεχώς στο οδόστρωμα, για βελτιωμένη επιφάνεια επαφής με το δρόμο
Ασφάλεια σε βρεγμένους δρόμους
- Νέο μείγμα γόμας με ειδικά "λειτουργικά ελαστομερή" και Πυρίτιο παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την πρόσφυση στο βρεγμένο και ως προς το φρενάρισμα
- Πέλμα με βαθύ και φαρδύ κατευθυντήριο σκάλισμα ώστε να απομακρύνεται άμεσα το νερό σε βρεγμένο οδόστρωμα
Υπεροχή Michelin στη διάρκεια ζωής
Αποτέλεσμα της συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων αλλά και της εμπειρίας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό
- Η γκάμα ελαστικών Michelin Pilot Sport 4 έχει σχεδιαστεί από κοινού με τους πιο απαιτητικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων (BMW, Mercedes, Audi, Porsche)
- Το σχέδιο πέλματος προέρχεται από την εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula Ε, WRC ...)
#MERCENDES #CLS_350 #V6
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Yokohama Geolandar A/T-S G015
αποκλειστικα στο mytyres.gr
#Yokohama #geolandar #G015 #mytyres
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Η Goodyear και ο Rainer Zietlow για μια φορά ακόμα μαζί για να διασχίσουν τη διαδρομή από το Μαγκαντάν – στη Ρωσία έως τη Λισαβόνα – στην Πορτογαλία σε περίπου 8 ημέρες.
 
Αθήνα 30 Ιουνίου, 2016. 
Την 30η Ιουνίου[1], ο Rainer Zietlow θα ξεκινήσει το ταξίδι των 15.200 χιλιομέτρων στην Ευρασία, επιζητώντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Σε περίπου 8 ημέρες[2], ο Rainer θέλει να διασχίσει οδηγώντας τη διαδρομή από το Μαγκαντάν, στο πιο ανατολικό σημείο της Ασιατικής ηπείρου που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο, έως τη Λισσαβώνα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.  Όπως και με τις προηγούμενες προκλήσεις του, ο Zietlow θα δωρίσει τα έσοδα από την προσπάθειά του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Χωριό SOS στη Λευκορωσία, το οποίο θα επισκεφθεί μετά από την προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ. Με μία μεγάλη λίστα με προηγούμενες πρωτιές, ο  Rainer επιλέγει πάλι την Goodyear ως τον ιδανικό συνεργάτη για αυτή του την προσπάθεια.
 
Προϊστορία με πρωτιές
Ακριβώς όπως και ο Zietlow, κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων ρεκόρ, η Goodyear επίσης είναι υπερήφανη για τη μεγάλη λίστα με προηγούμενες πρωτιές: η πρώτη εταιρεία που έστειλε τα ελαστικά της στη σελήνη, η πρώτη που έβγαλε στην αγορά ελαστικά off-road και η πρώτη που τα ελαστικά της κέρδισαν 350 αγώνες  F1 Grand Prix. Ο Rainer Zietlow κατέχει ήδη τέσσαρα παγκόσμια ρεκόρ μεγάλων αποστάσεων. Η πρόκληση αυτή θα είναι η πέμπτη. Η προσπάθεια θα οδηγήσει τον Zietlow σε ένα ταξίδι μέσα από 11 ζώνες ώρας, ξεκινώντας από το πιο ακραίο σημείο στην Ευρασία που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει θα είναι να διασχίσει τη Μόσχα χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση και ο διαβόητος αυτοκινητόδρομος Kolyma Highway στη Ρωσία, μία διαδρομή 3000 χιλιομέτρων με επιφάνεια από σκύρα (χαλίκια), ιδιαίτερα απαιτητική για το πλήρωμα, το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Για να διασχίσει την υπέρ-ήπειρο κάνοντας ταυτόχρονα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ο Rainer Zietlow επέλεξε να εμπιστευθεί τη Goodyear για τρίτη φορά, βασιζόμενος στην οικογένεια ελαστικών Wrangler της εταιρείας. Οι προηγούμενες συνεργασίες αφορούσαν στις διαδρομές «Από Ακρωτήρι σε Ακρωτήρι (Cape to Cape)» και «Από Ακρωτήρι σε Ακρωτήρι (Cape to Cape)» 2.0.
 
Η οικογένεια ελαστικών Wrangler της Goodyear
Από το Μαγκαντάν έως το Yakutsk, ο Rainer θα χρησιμοποιήσει τα ελαστικά της Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure με Kevlar, που προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες off-road για συνθήκες ιδιαίτερα απαιτητικές και ακραίες. Για την οδήγηση σε επιφάνειες με πιο χαλαρό χαλίκι και σε αυτοκινητόδρομους από το Yakutsk έως τη Λισαβόνα, ο Rainer θα χρησιμοποιήσει τα ελαστικά παντός καιρού Wrangler HP All Weather, σχεδιασμένα για οχήματα SUV και 4X4, που συνδυάζουν σταθερή απόδοση όλο το χρόνο πάνω σε ασφαλτοτάπητα και σε σκληρές επιφάνειες, με ισχυρές δυνατότητες off-road. Τα ελαστικά προσφέρουν επιθετικό κράτημα σε υγρές συνθήκες, δυνατή αντίσταση στην υδρολίσθηση, και ταυτόχρονα χαρίζουν την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα καθώς θα κατευθύνεται προς τη Λισαβόνα.
 
«Ο Rainer θα πρέπει να οδηγήσει σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως ασφαλτοτάπητας, σκύρα και λάσπη και κάτω από ποικιλία καιρικών συνθηκών, με στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες»,  εξηγεί ο Alexis Bortoluzzi, Διευθυντής Μάρκετινγκ Director EMEA στη  Goodyear. «Τον εφοδιάσαμε με ελαστικά της οικογένειας Wrangler που μπορούν πραγματικά να έχουν εξαιρετική απόδοση στη διάρκεια αυτής της μεγάλης και γεμάτης προκλήσεις διαδρομής και επιπλέον, όπως όλα τα ελαστικά της Goodyear, είναι αξιόπιστα».
 
 
«Η Goodyear μας προσφέρει ασφαλή και αξιόπιστα ελαστικά με εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά παρέχουν την τόσο απαραίτητη ποιότητα και δύναμη για δρόμους όπως ο αυτοκινητόδρομος Kolyma Highway αλλά και οι Γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι», προσθέτει ο Rainer Zietlow.
 «Τα ελαστικά επίσης προσφέρουν την απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ των δυνατοτήτων δρόμου και off-road. Όταν αποφάσισα να αναλάβω αυτή την προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να συνεργαστώ και πάλι με την Goodyear».
 
                         
Διασχίζοντας την Ευρασία από το Μαγκαντάν έως τη Λισσαβώνα 
Η προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ αναμένεται να κρατήσει περίπου 8 ημέρες ως την ολοκλήρωσή της και η ομάδα του Zietlow, ο κάμεραμαν Marius Biela και ο Ρώσος δημοσιογράφος Peter Bakanov θα διασχίσουν στο διάστημα αυτό 7 χώρες: Ρωσία, Λευκορωσία, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία.
Το αυτοκίνητο θα φέρει σύνολο επτά ελαστικών: τέσσερα τοποθετημένα και τρεις ρεζέρβες. Οι άλλοι συνεργάτες της προσπάθειας είναι: λιπαντικά LukOil του Ομίλου Volkswagen Ρωσίας,  Ferodo, Champion, Immarsat, Exide, Borbet και Kuehne+Naegel.

Περισσότερες πληροφορίες
Για περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και δεδομένα & στοιχεία γύρω από τη διαδρομή, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.challenge4.detouareg-eurasia.comnews.goodyear.eu ή ακολουθήστε μας στο@Goodyearpress
 
Σχετικά με τη Goodyear
Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 66,000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 49 εργοστάσια σε 22 χώρες ανά τον κόσμο. Τα δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο ,προσπαθούν να αναπτύξουν προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που λειτουργούν ως πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για όλο τον κλάδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε τη σελίδα  www.goodyear.eu
Για επιπλέον φωτογραφίες,  επισκεφθείτε την αίθουσα τύπου online:http://news.goodyear.eu . 
Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο on Twitter @Goodyearpressκαι να συνδεθείτε με την ομάδα ThinkGoodMobility στο LinkedIn.
 
 
 
[1] Η ακριβής ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει λόγω καιρικών συνθηκών.
[2] Το ισχύον παγκόσμιο ρεκόρ είναι 8 ημέρες και 12 ώρες  και το έχουν από το 2008 ο Matthias Göttenauer και ο Andreas Renz.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Η Goodyear και ο Rainer Zietlow για μια φορά ακόμα μαζί για να διασχίσουν τη διαδρομή από το Μαγκαντάν – στη Ρωσία έως τη Λισαβόνα – στην Πορτογαλία σε περίπου 8 ημέρες.

Αθήνα 30 Ιουνίου, 2016.
Την 30η Ιουνίου[1], ο Rainer Zietlow θα ξεκινήσει το ταξίδι των 15.200 χιλιομέτρων στην Ευρασία, επιζητώντας ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Σε περίπου 8 ημέρες[2], ο Rainer θέλει να διασχίσει οδηγώντας τη διαδρομή από το Μαγκαντάν, στο πιο ανατολικό σημείο της Ασιατικής ηπείρου που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο, έως τη Λισσαβώνα στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Όπως και με τις προηγούμενες προκλήσεις του, ο Zietlow θα δωρίσει τα έσοδα από την προσπάθειά του στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Χωριό SOS στη Λευκορωσία, το οποίο θα επισκεφθεί μετά από την προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ. Με μία μεγάλη λίστα με προηγούμενες πρωτιές, ο Rainer επιλέγει πάλι την Goodyear ως τον ιδανικό συνεργάτη για αυτή του την προσπάθεια.

Προϊστορία με πρωτιές
Ακριβώς όπως και ο Zietlow, κάτοχος πολλαπλών παγκόσμιων ρεκόρ, η Goodyear επίσης είναι υπερήφανη για τη μεγάλη λίστα με προηγούμενες πρωτιές: η πρώτη εταιρεία που έστειλε τα ελαστικά της στη σελήνη, η πρώτη που έβγαλε στην αγορά ελαστικά off-road και η πρώτη που τα ελαστικά της κέρδισαν 350 αγώνες F1 Grand Prix. Ο Rainer Zietlow κατέχει ήδη τέσσαρα παγκόσμια ρεκόρ μεγάλων αποστάσεων. Η πρόκληση αυτή θα είναι η πέμπτη. Η προσπάθεια θα οδηγήσει τον Zietlow σε ένα ταξίδι μέσα από 11 ζώνες ώρας, ξεκινώντας από το πιο ακραίο σημείο στην Ευρασία που είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει θα είναι να διασχίσει τη Μόσχα χωρίς κυκλοφοριακή συμφόρηση και ο διαβόητος αυτοκινητόδρομος Kolyma Highway στη Ρωσία, μία διαδρομή 3000 χιλιομέτρων με επιφάνεια από σκύρα (χαλίκια), ιδιαίτερα απαιτητική για το πλήρωμα, το αυτοκίνητο και τα ελαστικά. Για να διασχίσει την υπέρ-ήπειρο κάνοντας ταυτόχρονα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ο Rainer Zietlow επέλεξε να εμπιστευθεί τη Goodyear για τρίτη φορά, βασιζόμενος στην οικογένεια ελαστικών Wrangler της εταιρείας. Οι προηγούμενες συνεργασίες αφορούσαν στις διαδρομές «Από Ακρωτήρι σε Ακρωτήρι (Cape to Cape)» και «Από Ακρωτήρι σε Ακρωτήρι (Cape to Cape)» 2.0.

Η οικογένεια ελαστικών Wrangler της Goodyear
Από το Μαγκαντάν έως το Yakutsk, ο Rainer θα χρησιμοποιήσει τα ελαστικά της Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure με Kevlar, που προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες off-road για συνθήκες ιδιαίτερα απαιτητικές και ακραίες. Για την οδήγηση σε επιφάνειες με πιο χαλαρό χαλίκι και σε αυτοκινητόδρομους από το Yakutsk έως τη Λισαβόνα, ο Rainer θα χρησιμοποιήσει τα ελαστικά παντός καιρού Wrangler HP All Weather, σχεδιασμένα για οχήματα SUV και 4X4, που συνδυάζουν σταθερή απόδοση όλο το χρόνο πάνω σε ασφαλτοτάπητα και σε σκληρές επιφάνειες, με ισχυρές δυνατότητες off-road. Τα ελαστικά προσφέρουν επιθετικό κράτημα σε υγρές συνθήκες, δυνατή αντίσταση στην υδρολίσθηση, και ταυτόχρονα χαρίζουν την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα καθώς θα κατευθύνεται προς τη Λισαβόνα.

«Ο Rainer θα πρέπει να οδηγήσει σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως ασφαλτοτάπητας, σκύρα και λάσπη και κάτω από ποικιλία καιρικών συνθηκών, με στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες», εξηγεί ο Alexis Bortoluzzi, Διευθυντής Μάρκετινγκ Director EMEA στη Goodyear. «Τον εφοδιάσαμε με ελαστικά της οικογένειας Wrangler που μπορούν πραγματικά να έχουν εξαιρετική απόδοση στη διάρκεια αυτής της μεγάλης και γεμάτης προκλήσεις διαδρομής και επιπλέον, όπως όλα τα ελαστικά της Goodyear, είναι αξιόπιστα».


«Η Goodyear μας προσφέρει ασφαλή και αξιόπιστα ελαστικά με εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά παρέχουν την τόσο απαραίτητη ποιότητα και δύναμη για δρόμους όπως ο αυτοκινητόδρομος Kolyma Highway αλλά και οι Γερμανικοί αυτοκινητόδρομοι», προσθέτει ο Rainer Zietlow.
«Τα ελαστικά επίσης προσφέρουν την απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ των δυνατοτήτων δρόμου και off-road. Όταν αποφάσισα να αναλάβω αυτή την προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να συνεργαστώ και πάλι με την Goodyear».


Διασχίζοντας την Ευρασία από το Μαγκαντάν έως τη Λισσαβώνα
Η προσπάθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ αναμένεται να κρατήσει περίπου 8 ημέρες ως την ολοκλήρωσή της και η ομάδα του Zietlow, ο κάμεραμαν Marius Biela και ο Ρώσος δημοσιογράφος Peter Bakanov θα διασχίσουν στο διάστημα αυτό 7 χώρες: Ρωσία, Λευκορωσία, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία.
Το αυτοκίνητο θα φέρει σύνολο επτά ελαστικών: τέσσερα τοποθετημένα και τρεις ρεζέρβες. Οι άλλοι συνεργάτες της προσπάθειας είναι: λιπαντικά LukOil του Ομίλου Volkswagen Ρωσίας, Ferodo, Champion, Immarsat, Exide, Borbet και Kuehne+Naegel.

Περισσότερες πληροφορίες
Για περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και δεδομένα & στοιχεία γύρω από τη διαδρομή, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.challenge4.de, touareg-eurasia.com, news.goodyear.eu ή ακολουθήστε μας στο @Goodyearpress

Σχετικά με τη Goodyear
Η Goodyear είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Απασχολεί περίπου 66,000 άτομα και κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 49 εργοστάσια σε 22 χώρες ανά τον κόσμο. Τα δύο Κέντρα Καινοτομίας στο Akron του Ohio και στην Colmar-Berg στο Λουξεμβούργο ,προσπαθούν να αναπτύξουν προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υπηρεσίες που λειτουργούν ως πρότυπα τεχνολογίας και επιδόσεων για όλο τον κλάδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Goodyear και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε τη σελίδα www.goodyear.eu
Για επιπλέον φωτογραφίες, επισκεφθείτε την αίθουσα τύπου online: http://news.goodyear.eu .
Μπορείτε επίσης να μας ακολουθήσετε στο on Twitter @Goodyearpress και να συνδεθείτε με την ομάδα ThinkGoodMobility στο LinkedIn.



[1] Η ακριβής ημερομηνία ενδέχεται να αλλάξει λόγω καιρικών συνθηκών.
[2] Το ισχύον παγκόσμιο ρεκόρ είναι 8 ημέρες και 12 ώρες και το έχουν από το 2008 ο Matthias Göttenauer και ο Andreas Renz.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Το βραβείο Εκτός-Δρόμου για το 2016 πηγαίνει στο Goodyear Wrangler DuraTrac
Η Goodyear αντιμετώπισε με επιτυχία τους «διεκδικητές» του τίτλου και διατήρησε την κορυφαία θέση της στις επιλογές των αναγνωστών του γνωστού Γερμανικού περιοδικού ‘Off Road’. Για τέταρτη συνεχόμενη φορά, το ελαστικό Wrangler DuraTrac της Goodyear επελέγη ως το καλύτερο ελαστικό εκτός-δρόμου στην κατηγορία ‘Ελαστικά έλξης’.
Ζητήθηκε από τους αναγνώστες να ψηφίσουν έναν από τους 10 ανταγωνιστές. Σχεδόν το 28% των ψήφων πήγε στο ελαστικό της Goodyear, με τον δεύτερο να λαμβάνει σχεδόν 20%!
Πάνω από 85,000 αναγνώστες συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τα βραβεία εκτός-δρόμου, επιλέγοντας τα πιο δημοφιλή οχήματα εκτός δρόμου σε 12 κατηγορίες καθώς και το καλύτερο ελαστικό έλξης.
“Η ανανέωση της βράβευσης αυτής αποτελεί απόδειξη των επιδόσεων του Goodyear Wrangler DuraTrac”, δήλωσε ο Jürgen Titz, Group Managing Director D-A-CH Goodyear. “Η ψήφιση ως το καλύτερο ελαστικό εκτός-δρόμου είναι πολύ σημαντική για εμάς, γιατί βασίζεται στην κρίση ιδιαίτερα ενημερωμένων καταναλωτών με γνώση της off road οδήγησης."
Το Goodyear Wrangler DuraTrac, εξελίχθηκε για χρήση σε σκληρά και ανώμαλα εδάφη και προσφέρει στα ογκώδη τετρακίνητα εξαιρετικό χειρισμό εκτός δρόμου και σε βραχώδεις επιφάνειες.
Το βραβείο «Εκτός Δρόμου» όχημα που αποτελεί επιλογή των αναγνωστών απονέμεται κάθε χρόνο από το 1982. Το βραβείο για το καλύτερο ελαστικό έλξης δίνεται από το 2013.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Mytyres.gr
Κερδίστε μια συλλεκτική επίσημη μπάλα του UEFA Euro 2016
Για να μπείτε στον διαγωνισμό
1.Κανετε Like στην σελίδα www.facebook.com/Mytyres.gr/
2.Like & Share στην φωτογραφία του διαγωνισμού
www.facebook.com/Mytyres.gr/photos/a.1416800605216486.1073741829.1408477189382161/1791648387731704/?type=3&theater
3.Γράφετε το όνομα σας κάτω από την φωτογραφία του διαγωνισμού
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11-07-2016 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσα από το προφίλ τους στο facebook.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Με κάθε τετράδα ελαστικών Continental ΔΩΡΟ μια μπάλα του UEFA EURO 2016
Photo
Add a comment...

Post has attachment
AUDI Q7 3.0 TDI QUATTRO
CONTINENTAL CROSS CONTACT UHP
265/50R19 XL 110Y
Το βιονικό περίγραμμα του ελαστικού το κάνει πιο στενό κατά την κίνηση και πιο πλατύ κατά το φρενάρισμα. Αυτό μειώνει την απόσταση φρεναρίσματος και διασφαλίζει πιο υψηλή ευστάθεια στις στροφές. Το ασύμμετρο προφίλ του ελαστικού και η εξωτερική του στιβαρότητα εγγυώνται εξαιρετικό χειρισμό στις στροφές και απολαυστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Τα τέσσερα ή πέντε (ανάλογα με το πλάτος του ελαστικού) περιφερειακά αυλάκια αποστράγγισης παρέχουν εξαίρετη προστασία από την υδρολίσθηση.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-05-26
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Καλή Ανάσταση. Το άγιο Φως της Ανάστασης , ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded