Profile cover photo
Profile photo
MyMan.ro
9 followers -
Cadouri pentru barbati cu stil !
Cadouri pentru barbati cu stil !

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Statueta bronz Paganini

Statueta bronz reprezentandu-l pe Niccolo Paganini(1782-1840), compozitor Italian si unul dintre cei mai faimosi virtuozi ai viorii. Paganini este considerat unul dintre cei mai mari violonisti din toate timpurile, avand o intonatie si o tehnica inovativa perfecte.

Spusele lui Paganini au ramas faimoase de-a lungul timpului: " Nu sunt un barbat chipes, dar cand femeile ma aud cantand, se tarasc la picioarele mele" !
Dimensiuni: 30cm
http://www.myman.ro/statuete-bronz/1393-statueta-bronz-paganini.html
Photo
Photo
2014-09-10
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Set barbierit Truefitt & Hill Ultimate Comfort
Cu aspectul sau luxos, aceasta cutie magica contine cam tot ce ar avea nevoie un barbat pentru a iesi in lume cu acel aspect 'fresh', revigorat pe care femeile il adora !

Calitate si lux in doze mici, dar suficiente !

Acest set de la Truefitt & Hill este prezentat într-o frumoasa cutie de cadou si include 4 produse din gama Ultimate Comfort:
Crema de barbierit la cutie (171ml)
Balsam pentru dupa barbierit la tub (103ml)
Ulei pentru inainte de barbierit (56g)
Lotiune exfolianta si revigoranta pentru baie si dus.

TRUEFITT & HILL

Furnizor oficial al Casei Regale a Marii Britanii prin Mandat Regal al M.S. Ducele de Edinburgh

De mai mult de doua secole, Truefitt & Hill a oferit domnilor rafinati numai cele mai bune produse si servicii de ingrijire personala. Produsele Truefitt & Hill ofera barbatilor posibilitatea de a arata si se simti la cele mai inalte cote.

Infiintata in 1805, Truefitt & Hill detine cel mai vechi local de barbierit din lume si, de asemenea, Mandatul Regal al M.S. Ducele de Edinburgh. Gama de produse oferita in prezent este rezultatul a peste 200 de ani de cercetare si relatii stranse cu clientii. Prin cunostintele si experienta acumulate, Truefitt & Hill ofera in prezent produse ce sunt in acceasi masura sofisticate si practice.

Barbatii merita numai ce este cel mai bun in tot ceea ce fac. Daca sunteti in cautarea celor mai bune produse barbatesti de ingrijire, suntem siguri ca veti gasi calitatea de neegalat a produselor si traditia de prestigiu a Truefitt & Hill ca fiind extrem de convingatoare. Oferta cuprinde game complete pentru barbierit, parfumuri, produse pentru par si baie pentru a oferi solutia completa zilnica de ingrijire pentru barbatul zilelor noastre.

Istoria prestigioasa a marcii Truefitt & Hill incepe in 1805 in timpul domniei Regelui George al III-lea. De atunci, clientela Truefitt & Hill a inclus membrii liniei masculine a Familiei Regale si, de asemenea, membrii Caselor Regale aflate in vizita.

Multe din produsele fine ale Truefitt & Hill au fost preparate in acelasi mod in decursul a mai mult de 190 de ani si inca sunt vandute nobilimii, a caror familii au recunoscut traditia Truefitt & Hill ca fiind Furnizori de Excelenta de-a lungul generatiilor.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Cavaler medieval cu scut si lance

Statueta reprezentand un cavaler medieval pe cal, in pozitie de lupta, cu lance si scut, finisata manual.

Dimensiuni: 26cm
http://www.myman.ro/cadouri-barbati/1323-cavaler-medieval-cu-scut-si-lance.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Set de scris Windsor
Set de scris clasic intr-o cutie eleganta de un albastru intens, frumos lustruita si cu incuietoare de bronz.

Setul contine: cerneala, penite, stilou de lemn.

Dimensiune: 29.25 x 8 x 7.5cm
Photo
Photo
2014-09-04
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Cupola renascentista

O celebrare a arhitecturii clasice, aceasta cupola renascentista este un obiect decorativ care va personaliza spatiul pe care il va ocupa. Realizata manual din lemn, formata din 4 coloane reunite sub o bolta avand detalii splendide si sprijinindu-se pe o baza cu scari, frumos ornamentata cu o tabla de sah in negru si ivory(culoarea fildesului).

Dimensiuni: 25 × 25 × 40cm(I)
Photo
Photo
2014-09-03
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Ne inconjuram adesea de lucruri pe care ajungem doar sa le stergem de praf, care ajung sa ocupe spatii din casa sau biroul nostru pana cand, intr-o zi, ne decidem sa ne debarasam de ele si sa le inlocuim cu altele. Insa, fiecare lucru care “populeaza” o…
Lucruri vechi, lucruri noi...
Lucruri vechi, lucruri noi...
cadouribarbati.wordpress.com
Wait while more posts are being loaded