Profile cover photo
Profile photo
MyKid AS
14 followers
14 followers
About
MyKid AS's posts

Post has attachment
Har du tid til det som betyr noe?

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Vil du ha mer tid til barna i barnehagen?
Gratis digitalt barnehageseminar i Stavanger 24. februar.

Er det mulig å bedre samspill mellom barnehage og foresatte, og finnes det løsninger som gjør informasjonsflyten enklere, smartere og gir mer tid?
MyKid inviterer til gratis barnehageseminar for deg som jobber i eller med barnehager.
Meld deg på i dag: https://goo.gl/VSIo7x
Photo

Post has attachment
Hvordan forenkle kommunikasjonen i barnehagen? MyKid inviterer til gratis frokostseminar 22. juni for deg som jobber i eller med barnehager.

Post has attachment
MyKid - et dynamisk system som dekker barenhagenes behov.

Post has attachment

Post has attachment
Svært fornøyd med MyKid
I Husebyparken barnehage er vi svært fornøyd med bruken av MyKid. Systemet letter arbeidet vårt betraktelig og vi har alt samlet på et sted!
Dokumentasjonsarbeidet vårt er blitt betydelig mye lettere, ved noen få tastetrykk får vi registrert at et barn skal ha fri, vi får lagt ut bilder fra turen vi har vært på, vi får skrevet "Dagen i dag", lagt ut månedsbrev og andre beskjeder.
Fordi alle beskjeder og brev blir "gitt" gjennom MyKid, sparer vi tid, penger og ikke minst miljøet, sier styrer Vibeke Syvertsen.
Vi har samlet all informasjon på et sted som gjør at alt "er der". Det er for oss revolusjonerende. Jeg tar meg selv i å sjekke MyKid titt og ofte, fordi jeg er nysjerrig på hva barnehagedagen har inneholdt mens jeg har vært på kurs eller møter.
Som styrer bruker jeg MyKid til å gi viktige beskjeder og skriv til foreldre og foresatte, jeg minner om registrering av barnas ferie, og jeg fører fravær for personalet. Noe av det beste er at det blir ført automatisk statistikk på hvor mye ferie/ sykdom/ avspasering barn og ansatte har.
MyKid er lett å bruke, og foreldrene er storfornøyd! Mange liker å få gode tilbakemeldinger på hva barnet har gjort i barnehagen, og et bilde sier mer enn 1000 ord.
MyKid skal ikke erstatte den gode tilbakemeldingskulturen og dialogen vi har i garderoben, men skal være en forsterkning, avslutter Vibeke.
Photo

Post has attachment
Et fantastisk hjelpemiddel for barnehagen

MyKid er en enkel og svært brukervennlig kommunikasjonsløsning som klart bidrar til et bedre samarbeid mellom våre barnehager og foreldre. Vi har i flere år hatt en ordinær nettside hvor vi har delt informasjon med foreldre, men denne løsningen bidro bare til enveiskommunikasjon. Med MyKid ser vi at vi når 30% flere foreldre enn tidligere, da systemet bidrar til toveiskommunikasjon og foreldre/foresatte ser definitivt verdien i å bruke løsningen.
MyKid er skreddersydd til å kommunisere med hver enkelt bruker, og vi utveksler mer informasjon enn tidligere noe som igjen bidrar til bedre samarbeid mellom hjem og barnehage. Samtidig sikrer systemet at all informasjon blir videreformidlet til avdelingene på en enkel og svært effektiv måte, sier daglig leder Svein Rambekk i Spire & Gro barnehagene AS.

Tilbakemeldingene er svært bra, og brukerne trekker spesielt frem muligheten for toveiskommunikasjon, full oversikt over det pedagogiske arbeidet på avdelingen og tilgang til bilder fra turer, aktiviteter og tema-arbeid.

MyKid gir til enhver tid oversikt over hvor mange barn og ansatte som er tilstede, og kan med få tastetrykk ha full oversikt over antall barn og voksne på de andre avdelingene i barnehagen. Dette bidrar til at vi kan bruke personalressursene på en mer hensiktsmessig måte. Systemet gir også barnehagen verdifull informasjon om barns ferie/fravær, vaktlister til de ansatte, og når det er behov for personalressurser i henhold til oppsetting av vakter, sier Svein videre.  

MyKid sparer oss for mye tid og ressurser, og løsningen er definitivt basert på fremtiden. Alltid oppdatert kontaktinformasjon for ansatte og foreldre. Med få tastetrykk er viktige informasjon delt på sms, epost eller lagt ut på MyKid. Løsningen har blitt vår felles plattform for deling av informasjon mellom barnehage, foreldre og de ansatte.
MyKid er i tillegg billig å bruke og veldig brukervennlig.
Vi er veldig fornøyd med MyKid og den oppfølgingen vi har fått underveis med å implementere løsningen i våre barnehager, og kan anbefales på det sterkeste, avslutter Svein Rambekk.

Svein Rambekk
Daglig leder Spire & Gro barnehagene AS
Photo

Post has attachment
MyKid - løsningen vi var på utkikk etter!
 
Høsten 2013 startet vi i Ragnas hage et lite prosjekt rundt kommunikasjon mellom ansatte og foresatte i barnehagen. Vi er en stor barnehagen med 6 avdelinger og 114 barn, og de forskjellige avdelingene brukte ulike metoder for å informere de foresatte. Det var alt fra sms, gule lapper i hylla og plakater på ytterdøra.
Barnehagen og foresatte måtte forholde seg til ulike informasjonsrutiner, sier styrer Linda D. Frarud fra Ragnas hage.

Vi ønsket oss en felles informasjonsplattform, og blant de foresatte var det et klart flertall som ønsket seg all informasjon via mail, sms eller et lukket intranett.
Alt dette pluss mye mer fant vi hos MyKid, kan Linda fortelle.

Vi startet med en pilotavdeling, men det tok ikke lang tid før alle avdelingene var i gang med løsningen fra MyKid. Informasjonsutveksling  og bildebehandling går nå som en lek!
MyKid er svært lett å bruke, tidsbesparende for personalet og en veldig god informasjonskanal for foresatte. Vi er superfornøyd med en enklere hverdag, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde foresatte, avslutter Linda.

Linda D. Fraurud
Styrer Ragnas hage
Photo

Post has attachment
God jul og godt nytt år! 

MyKid har hatt et svært begivenhetsrikt år, og vil først og fremst takke alle våre kunder og samarbeidspartnere. Tusen takk! Konstruktive innspill, både små og store, gir oss muligheten til å videreutvikle MyKid. 

Tusen takk for et innholdsrikt år!
Photo
Wait while more posts are being loaded