Profile

Cover photo
Verified local business
MyKid AS
Software Company
Today 8AM–8PM
14 followers|412,272 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Har du tid til det som betyr noe?
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Vil du ha mer tid til barna i barnehagen?
Gratis digitalt barnehageseminar i Stavanger 24. februar.

Er det mulig å bedre samspill mellom barnehage og foresatte, og finnes det løsninger som gjør informasjonsflyten enklere, smartere og gir mer tid?
MyKid inviterer til gratis barnehageseminar for deg som jobber i eller med barnehager.
Meld deg på i dag: https://goo.gl/VSIo7x
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Et fantastisk hjelpemiddel for barnehagen

MyKid er en enkel og svært brukervennlig kommunikasjonsløsning som klart bidrar til et bedre samarbeid mellom våre barnehager og foreldre. Vi har i flere år hatt en ordinær nettside hvor vi har delt informasjon med foreldre, men denne løsningen bidro bare til enveiskommunikasjon. Med MyKid ser vi at vi når 30% flere foreldre enn tidligere, da systemet bidrar til toveiskommunikasjon og foreldre/foresatte ser definitivt verdien i å bruke løsningen.
MyKid er skreddersydd til å kommunisere med hver enkelt bruker, og vi utveksler mer informasjon enn tidligere noe som igjen bidrar til bedre samarbeid mellom hjem og barnehage. Samtidig sikrer systemet at all informasjon blir videreformidlet til avdelingene på en enkel og svært effektiv måte, sier daglig leder Svein Rambekk i Spire & Gro barnehagene AS.

Tilbakemeldingene er svært bra, og brukerne trekker spesielt frem muligheten for toveiskommunikasjon, full oversikt over det pedagogiske arbeidet på avdelingen og tilgang til bilder fra turer, aktiviteter og tema-arbeid.

MyKid gir til enhver tid oversikt over hvor mange barn og ansatte som er tilstede, og kan med få tastetrykk ha full oversikt over antall barn og voksne på de andre avdelingene i barnehagen. Dette bidrar til at vi kan bruke personalressursene på en mer hensiktsmessig måte. Systemet gir også barnehagen verdifull informasjon om barns ferie/fravær, vaktlister til de ansatte, og når det er behov for personalressurser i henhold til oppsetting av vakter, sier Svein videre.  

MyKid sparer oss for mye tid og ressurser, og løsningen er definitivt basert på fremtiden. Alltid oppdatert kontaktinformasjon for ansatte og foreldre. Med få tastetrykk er viktige informasjon delt på sms, epost eller lagt ut på MyKid. Løsningen har blitt vår felles plattform for deling av informasjon mellom barnehage, foreldre og de ansatte.
MyKid er i tillegg billig å bruke og veldig brukervennlig.
Vi er veldig fornøyd med MyKid og den oppfølgingen vi har fått underveis med å implementere løsningen i våre barnehager, og kan anbefales på det sterkeste, avslutter Svein Rambekk.

Svein Rambekk
Daglig leder Spire & Gro barnehagene AS
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
God jul og godt nytt år! 

MyKid har hatt et svært begivenhetsrikt år, og vil først og fremst takke alle våre kunder og samarbeidspartnere. Tusen takk! Konstruktive innspill, både små og store, gir oss muligheten til å videreutvikle MyKid. 

Tusen takk for et innholdsrikt år!
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Perfekt hjelpemiddel

Da vi ble presentert for MyKid, så vi at dette ville være et veldig bra hjelpemiddel i den daglige kommunikasjonen med foreldre og foresatte. Ansatte og foreldre var utelukkende positive, og vi kom raskt i gang med å bruke systemet forteller daglig leder Marianne J. Tiochta i Trollmyra barnehage.
- Vi har opplevd at kommunikasjon- og informasjonsflyt har blitt enklere og bedre. Jeg som daglig leder bruker systemet til å kommunisere både med ansatte og foreldre. Dette gjør at jeg kan kvalitetssikre at alle får den informasjonen de trenger til riktig tid. Alle i personalgruppa har dessuten lært seg raskt å bruke MyKid sier Marianne.
 
- Et av de mest verdifulle trekkene jeg vi ta frem er den muligheten vi har til å informere alle foreldre raskt med sms ved ulike krisesituasjoner, eller hvis alle må ha informasjon samtidig. Gjennom bilde-albumene kan foreldre få innsyn i hva barna gjør i hverdagen, og dette ser vi at foreldrene setter stor pris på. Vi ser også at systemet er både økonomisk og tidsbesparende i forhold til kopiering og formidling av informasjon til foreldre. I et miljøperspektiv har vi redusert bruken av papir betraktelig.
 
- I et pedagogisk perspektiv er MyKid et perfekt hjelpemiddel for å vise frem vår profesjonalitet i forhold til barns læring og utvikling, noe som er med å heve foreldrenes kunnskap om barnehagens innhold. Vi bruker også MyKid til å legge ut ulike dokumenter og veiledere både til foreldre og ansatte. Vi opplever at MyKid er et system som er med på å sette en god struktur på vår hverdag, og kan anbefale systemet på det sterkeste avslutter Marianne J. Tiochta.
 ·  Translate
2
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
Nydalsveien 12, 0467 Oslo
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Hvordan forenkle kommunikasjonen i barnehagen? MyKid inviterer til gratis frokostseminar 22. juni for deg som jobber i eller med barnehager.
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
MyKid - et dynamisk system som dekker barenhagenes behov.
 ·  Translate
3
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
Svært fornøyd med MyKid
I Husebyparken barnehage er vi svært fornøyd med bruken av MyKid. Systemet letter arbeidet vårt betraktelig og vi har alt samlet på et sted!
Dokumentasjonsarbeidet vårt er blitt betydelig mye lettere, ved noen få tastetrykk får vi registrert at et barn skal ha fri, vi får lagt ut bilder fra turen vi har vært på, vi får skrevet "Dagen i dag", lagt ut månedsbrev og andre beskjeder.
Fordi alle beskjeder og brev blir "gitt" gjennom MyKid, sparer vi tid, penger og ikke minst miljøet, sier styrer Vibeke Syvertsen.
Vi har samlet all informasjon på et sted som gjør at alt "er der". Det er for oss revolusjonerende. Jeg tar meg selv i å sjekke MyKid titt og ofte, fordi jeg er nysjerrig på hva barnehagedagen har inneholdt mens jeg har vært på kurs eller møter.
Som styrer bruker jeg MyKid til å gi viktige beskjeder og skriv til foreldre og foresatte, jeg minner om registrering av barnas ferie, og jeg fører fravær for personalet. Noe av det beste er at det blir ført automatisk statistikk på hvor mye ferie/ sykdom/ avspasering barn og ansatte har.
MyKid er lett å bruke, og foreldrene er storfornøyd! Mange liker å få gode tilbakemeldinger på hva barnet har gjort i barnehagen, og et bilde sier mer enn 1000 ord.
MyKid skal ikke erstatte den gode tilbakemeldingskulturen og dialogen vi har i garderoben, men skal være en forsterkning, avslutter Vibeke.
 ·  Translate
1
Add a comment...

MyKid AS

Shared publicly  - 
 
MyKid - løsningen vi var på utkikk etter!
 
Høsten 2013 startet vi i Ragnas hage et lite prosjekt rundt kommunikasjon mellom ansatte og foresatte i barnehagen. Vi er en stor barnehagen med 6 avdelinger og 114 barn, og de forskjellige avdelingene brukte ulike metoder for å informere de foresatte. Det var alt fra sms, gule lapper i hylla og plakater på ytterdøra.
Barnehagen og foresatte måtte forholde seg til ulike informasjonsrutiner, sier styrer Linda D. Frarud fra Ragnas hage.

Vi ønsket oss en felles informasjonsplattform, og blant de foresatte var det et klart flertall som ønsket seg all informasjon via mail, sms eller et lukket intranett.
Alt dette pluss mye mer fant vi hos MyKid, kan Linda fortelle.

Vi startet med en pilotavdeling, men det tok ikke lang tid før alle avdelingene var i gang med løsningen fra MyKid. Informasjonsutveksling  og bildebehandling går nå som en lek!
MyKid er svært lett å bruke, tidsbesparende for personalet og en veldig god informasjonskanal for foresatte. Vi er superfornøyd med en enklere hverdag, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde foresatte, avslutter Linda.

Linda D. Fraurud
Styrer Ragnas hage
 ·  Translate
2
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
0484 Oslo Norway
NOOslo
+47 23 89 87 70mykid.no
Software Company, Business Related
Software Company
Business Related
Business Service
Information and Technology Services
Services Companies
Today 8AM–8PM
Wednesday 8AM–8PMThursday 8AM–8PMFriday 8AM–8PMSaturday ClosedSunday ClosedMonday 8AM–8PMTuesday 8AM–8PM
Google+ URL
Your Activity
Write a review
Review Summary
Be the first to review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo