Profile cover photo
Profile photo
Mya Farisha
143 followers
143 followers
About
Mya's posts

Post has attachment

Post has attachment
Kisah duit raya lima kupang
Assalamualaikum w.b.t dan salam 29 Ramadhan kepada semua. Insya-Allah, hari ni merupakan hari terakhir kita menjalankan ibadah puasa. Semoga semuanya baik seperti yang diharapkan. Ada yang masih on the road, dalam perjalanan balik ke kampung ke tu? Merisik ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
korang boleh la ajak kawan tau family lepak kat sini untuk sesiapa yang belum pernah sampai tu

http://www.myafarisha.com/2017/06/lepak-chill-di-tapak-urban-dining-street.html

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Lepak Chill di TAPAK Urban Dining Street
Tengok tajuk pun dah tahu apa yang Mya buat pada hujung minggu lepas kan? Tambah-tambah lagi awak-awak yang ada follow instagram Mya. Tak habis-habis Mya asyik berkongsi gambar dengan kawan-kawan seDiploma dulu yang Mya dah anggap macam keluarga sendiri. Ka...

Post has attachment
Senarai Pemenang Giveaway Raya by Mya & Friends
Assalamualaikum w.b.t. Salam ramadhan ke 26 kepada semua reader yang setia dengan blog Mya ni, walaupun jarang-jarang Mya update. Terima kasih yang tak terhingga Mya ucapkan kepada semua. Untuk entri kali ini, Mya nak umumkan keputusan akhir Giveaway Raya b...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded