Profile cover photo
Profile photo
Muse Creativity
30 followers
30 followers
About
Muse Creativity's interests
View all
Muse Creativity's posts

Post has attachment
Днес по главната улица Александровска в Бургас един маскиран младеж изрази по необичаен начин своята любов към Мартина?.
Докато се спускахме с велосипеди по улицата се натъкнахме на този не знаен младеж изписващ с тебешир по асфалта огромните букви.
Исках на връщане да мина от там, за да видя до къде е стигнал и какво е написал но пътят ми се отклони в друга посока.
През цялото време, докато въртях педали към офиса си мислех само за едно.
Дали е стигнал до площад тройката :) а сега искам да предложа на този младеж да се свърже с нас, за да му направим тениска на новата ни машина, понеже тя е единствена по рода си с дължина на печатаемото поле до цели 60 см. http://musecreativity.com
Photo
Photo
4.10.16 г.
2 Photos - View album

Post has attachment
Любитеките на на здравословния начин на живот вече могат да се сдобият с 100% памучни тениски с уникален печа на индииски вег ресторант SATSANGA и зала за Йога GANGA. Попитайте за тениските в обектите или на страниците им във Фейсбук
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
4.10.16 г.
6 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
100% памук и страхотни кройки на невероятно добри цени от 18 лв.
Photo

Post has attachment
Представяме ви новата ни модна линия от собствени тениски в лимитирани колекции и най новият ни онлайн магазин за дизайнерски дрехи. В нещо ще имате възможност да закупите тениски създадени от нас! Приятно пазаруване.

Post has attachment
Много от нас вероятно са виновни в приемане на визитки от учтивост и след това просто да ги изхвърлите или забравят за тях. Тези визитки обаче остават с теб – психически или физически.
#muse #design #creativity

Post has attachment
Скъпи приятели! Особено сме горди да Ви споделим факта, че Muse Creativity е за втори път основен партньор на единствения по рода си фестивал на балканския дух, музика, танци и вкусна храна - #SofiaМezi! Смятаме, че тук е мястото да изкажем своята благодарност към организаторите на фестивала, а именно - Select Music Media, без който фестивала не би бил същия. Искаме ме да изкажем своята признателност към тях за това, че ни се довериха и ни повериха цялостното графично оформление на #SofiaMezi и по този начин, ние можем да покажем, че Muse Creativity е един надежден, гъвкав и не на последно място креативен партньор.
Отделно искаме да насърчим всички жители и гости на града, които все още не са успели да изпитат празника на духа и сетивата наречен - SofiaMezi, да си отделят време, за да посетят сърцето на столицата, и в точност пространството между Националния стадион "Васил Левски" и метро станция „Васил Левски“, и да се насладят на балканския дух, музиката, танците, вкусната храна, студената бира или греяното вино. Защото #SofiaMezi не е просто фестивал! SofiaMezi е празник на живота и радостта.

Photo

Post has attachment
Целта на TwerkingButt™ е да Ви предостави върховно изживяване с интерактивна кибер страст.
Wait while more posts are being loaded