Profile cover photo
Profile photo
Mulders Advocaten Echt
Mulders Advocaten Echt, Houtstraat 56, 6102 BK Echt.
Mulders Advocaten Echt, Houtstraat 56, 6102 BK Echt.
About
Posts

Post has attachment
Mogen bikinifoto's gewoon door een ander op Facebook geplaatst worden of kan een beroep worden gedaan op het portretrecht? (Art. 21a AW). Lexxit antwoordt.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tilburg verbiedt motorclub-kleding, kan dat wel?  

Vanaf 1 mei is het in Tilburg verboden kleding van motorclubs zoals Hells Angels MC Holland, No Surrender MC Amsterdam of Satudarah Maluku MC 1943 te dragen.  

Het verbod van de burgemeester is onderdeel van zijn nieuwe "harde aanpak" van motorclubs. Het is overigens maar de vraag of het verbod van de burgemeester wel stand houdt in de rechtszaal.

Welke bevoegdheden heeft de burgemeester en moet hij rekening houden met rechten als: vrijheid van meningsuiting en vrijheid van vereniging? Zie onderstaande link.
Add a comment...

Post has attachment
Rechtsbijstandverzekeraar SRK Rechtshulp keert liever niet uit.

Rechtsbijstandverzekeraar SRK geeft haar werknemers instructies op welke manier zij mensen die recht hebben op juridische bijstand van zich af kunnen schudden. De bedoeling is duidelijk, niet alleen zo weinig mogelijk schade uitkeren maar ook de schade waarop iemand recht heeft in de knip te houden.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. Een van de medewerkers van SRK zou uit de school hebben geklapt en gedurende lange tijd notities hebben gemaakt van de instructies die door SRK gegeven zouden zijn en de methodes om onder uitbetaling uit te komen.

Mulders Advocaten Echt constateert dat rechtsbijstandsverzekeraars vaak moeilijk de rechtsbijstand verlenen waarop de verzekerde denkt recht te hebben. Ons advies is: laat u zich niet al te gemakkelijk opzij zetten en vraag altijd even een second opinion. Bijvoorbeeld tijdens ons #inloopspreekuur iedere vrijdag 17.00-19.00
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pedofielenvereniging Martijn verboden!

Vanaf vandaag is de omstreden pedofielenvereniging Martijn wettelijk verboden. Dat heeft de Hoge Raad vanmorgen beslist. De vereniging heeft al heel wat rechtszaken overleeft, omdat er geen strafbare feiten werden gepleegd. Nu is het dan toch afgelopen!

De rechter oordeelde dat Martijn het beeld naar buiten brengt dat seksueel contact tussen kinderen en volwassenen normaal is. In dit geval wordt de bescherming van kinderen als belangrijker aanschouwt dan het recht op vereniging.

Opgeruimd staat netjes!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Universele krachten bij Mulders Advocaten!

Zeer de moeite waard is de kunst die door Josephine Rutten wordt gemaakt. Zij exposeert in het kantoor van Mulders Advocaten Echt.

Haar schilderijen zijn gebaseerd op het onderstaande filmpje. Wij nodigen U uit, tijdens het inloopspreekuur iedere vrijdag van 17.00 tot 19.00 om deze kunst te komen bewonderen. Voordat U van deze uitnodiging gebruik maakt is het belangrijk de film goed te bekijken. Dat garandeert dat een bezoek de moeite waard is.
Add a comment...

Post has attachment
Iedere vrijdag van 17.00-19.00 uur houden wij een inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak naar ons toe komen met bepaalde juridische vragen. Ons team van advocaten zal u dan kosteloos helpen. Kom gerust eens binnenlopen!

Voor meer informatie: http://www.mulders-advocaten.nl/Inloopspreekuur.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Geen alimentatie betaald? Rijbewijs kwijt!

Binnenkort kunnen rechters in België rijbewijzen intrekken van ouders die de alimentatieplicht niet nakomen. Tevens kan er beslag worden gelegd op goederen tot €15.000. Deze maatregelen dienen ervoor te zorgen dat het aantal wanbetalers afneemt. Is zo'n harde aanpak goed, of is dit overdreven?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Smaad of laster op internet plaatsen is onrechtmatig. Maar hoe zit het met linken naar smaad of laster. Een link op bijvoorbeeld twitter kan namelijk veel volgers bereiken  en ervoor zorgen dat een bericht zich razendsnel verspreidt. Lexxit beantwoordt die vraag in het onderstaande artikel.
Add a comment...

Post has attachment
Eergisteren is het bedrijf ACI Adam in Maastricht Failliet verklaard. 125 werknemers dreigen daardoor op straat te komen.

In een aantal gevallen kan de directie aansprakelijk zijn voor de schade die het faillissement voor de werknemers met zich mee brengt. In dit geval had het bedrijf in 2012 nog een omzet van 770 miljoen euro. Er werden onlangs grote investeringen gedaan die mogelijk onverantwoord waren bij een gezonde bedrijfsvoering.

Wij hebben de mogelijkheden voor de werknemer even op een rijtje gezet.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded