Profile cover photo
Profile photo
Papaglamz dotcom
354 followers
354 followers
About
Papaglamz's posts

Post has attachment
Nasi goreng sotong yang sedap dan menyelerakan tak kira waktu.. Sekali rasa pasti nak lagi.
buff.ly/2sLIoye

Post has attachment
Macam-macam ada di Pulau Pinang. Rancang betul-betul perjalanan supaya korang tak menyesal.

Post has attachment
Review filem Kapoor and Sons yang memberikan banyak impak dan pengajaran hidup bermakna buat aku

Post has attachment
Jangan terliur melihat kek cheese yang sedap ni tau. Resepi ada dalam entri. Selamat mencuba.

Post has attachment
Untuk adik adik yang konpius nak sukat air untuk masak nasi, cik en nak kongsi tips mudah

Post has attachment
Senang rupanya nak buat kek marble ne, selalu beli jew. Apa kata jom kita sama-sama buat kek marble

Post has attachment
Ada stok ayam di rumah tapi blurr tak tahu nak masak apa? Klik link untuk tgk 3+1 menu yang boleh korang masak hanya dengan ayam.
buff.ly/2snWHXn

Post has attachment
Nak makan steamboat bbq buffet, cuba lah di DKayangan Steamboat BBQ Buffet , seksyen 13 Shah Alam

Post has attachment
Pasangan korang merajuk? Cuba tips ni mana tau termakan pujukan korang tu.. Hihi..

Post has attachment
Ada yang buat majlis berbuka puasa dengan cara potluck dengan kawan-kawan? Baca ni untuk 30 menu mudah potluck berserta resepi.
Wait while more posts are being loaded