Profile cover photo
Profile photo
MTBX - Mountainbike Magasin
28 followers -
MTBX - Online Mountainbike Magasin
MTBX - Online Mountainbike Magasin

28 followers
About
MTBX - Mountainbike Magasin's posts

Post has attachment
Vi har testet et beskyttelsessæt fra tyske DirtLej. Super smart til at beskytte din cykel under transport.

Post has attachment
Hvis dit krav til en kommende kæreste er, at vedkommende skal være aktiv, eventyrslysten eller have lyst til at afprøve grænser, hvorfor så ikke få det testet af på en date? Udover at det er sjovt, så bryder det også den ellers så velkendte pinlige tavshed. Og helt ærligt, hvis anstrengelserne bærer frugt, hvor fedt er det ikke lige at kunne dele denne sportsgren med sin kæreste? Det giver masser af energi til parforholdet, mange fede fælles oplevelser og altid noget man kan snakke om.
I anledningen af Valentinsdag får du her 6 gode råd til den perfekte mountainbike-date.

Post has attachment
Danmarks første MTB-festival afholdes i Søhøjlandet
Så er der godt nyt for danske mountainbikeentusiaster på alle niveauer. En ny festival for mountainbikere opstår for første gang til foråret, når MTB Festival Søhøjlandet løber af stablen fra 12.-14. maj 2017. Billetsalget starter 30. januar.

Hvis du er en af de mange tusind danskere, der de senere år er begyndt at hoppe på jernhesten og køre i skoven, når du skal motionere, er der spændende nyheder. DGI Østjylland, FDF Sletten og Gl. Rye MTB er nemlig gået sammen om at starte en ny festival kun for mountainbikeinteresserede.

Navnet på festivalen er MTB Festival Søhøjlandet og som navnet antyder, kommer den til at foregå i naturen i netop Søhøjlandet på grænsen mellem Silkeborg Kommune og Skanderborg Kommune, som er kendt for at mønstre nogle af landets bedste mountainbikespor.

”Vi har sammensat to dage med masser af mountainbike, oplevelser og fællesskab, hvor deltagerne kan vælge mellem mere end 30 spændende workshops, aktiviteter og foredrag,” udtaler Thomas Hviid Madsen, projektleder hos DGI Østjylland.

”Man skal deltage, hvis man elsker at køre mountainbike og gerne vil være endnu bedre. Man møder en masse andre udøvere, bliver undervist af de bedste instruktører på de bedste spor, lærer at køre både bedre, mere sikkert og sjovere, oplever storslået natur på tætteste hold og har et hyggeligt fællesskab med venner eller familie,” fortsætter han.

Læs også mere på https://www.dgi.dk/mtbfestival/Post has attachment
Weekendophold med mountainbike? Vi har fundet 10 gode steder til dig.

Forestil dig en hel weekend med mountainbike, familie og venner. Der er masser af mulighed for at kombinere weekend med familiehygge, gode venner og masser af mountainbike. I denne artikel har vi fundet 10 bud på weekendophold, med fokus på mountainbike. Nedenstående forslag til weekendophold er nævnt i tilfældig rækkefølge, og er altså ikke listet efter hverken oplevelse eller pris.

Post has attachment
Kom med til Wagrain til sommer, på denne fede og unikke mountainbike oplevelse. 5 dage på 4-stjernet hotel med All-Inclusive.

Derudover er der 4 dages undervisning med Europamesteren i Downhill, Mads Weidemann.

Kom frisk, der er kun 7 pladser tilbage.

Post has attachment
Mangler du en julegave til kvinden i dit liv, så har vi lavet 10 gode bud på en julegave.

Post has attachment
Var det noget med et 3 dages etapeløb i pinsen 2017?


Post has attachment
Vi har været i Harzen op opleve fed natur, og medvirket i denne reklamefilm for MTB tours og Hotel Njord i Harzen (Hahnenklee)

Post has attachment
MTBX havde en reporter med på "Ferie for alle" messen i Herning. Han støvsugede messen for MTB relaterede rejser og ophold.

Post has attachment
SRAM NX er navnet på den nye gruppe fra Sram. Vi arbejder på at få lov at teste den. NX skulle eftersigende kun veje 500g mere end et komplet X01, men til gengæld kun koste 1/6 del. Men indtil da, kan du læse nogle af vores andre test.
Wait while more posts are being loaded