Profile cover photo
Profile photo
Mrs Pip
267 followers -
A housewife by profession, an engineer by thinking
A housewife by profession, an engineer by thinking

267 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Mudahnya DIY Canvas Print di Printcious
hi there, mrs pip tengah berfikir untuk membingkaikan memori gambar anak-anak mrs pip. ada few choices yang mrs pip fikir iaitu sama ada untuk print gambar dan letak dalam bingkai, atau buat ceramic tiles atau buat canvas print.  so hari tu ada blogger yang...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Althea nak bagi 50% diskaun untuk keluaran make-up terbaru Althea!
hi there, wah ... daebak ni! Althea akan melancarkan Althea Exclusive make-up set ... wow, so lepas ni Althea dah ada rangkaian make-up jenama sendiri ... tak sabar nak try make-up by Althea ni ... since Althea akan melancarkan produk make-up sendiri ni, so...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com
hi there, jom join giveaway ni di blog mia ... kot kot rezeki tahun baru :)) Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia....
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
Giveaway Let's Beauty By Apekinah.com
hi , mrs pip join giveaway let's beauty by apekinah ... wah, ni kalau menang dapat beauty box. menarik ni ... wish me luck tau. dan kalau nak join, sila klik banner di bawah. syarat syarat penyertaan pun senang , jom join! Giveaway Let's Beauty By Apekinah....
Add a comment...

Public
jom join ramai ramai.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Birthday Giveaway by Mya Rosli
hi there, so join giveaway cik mya sempena birthday dia yang akan datang ... so jom ramai ramai memeriahkan giveaway dia, ak join pun syarat syarat pun mudah ... klik banner di bawah ok. Birthday Giveaway by Mya Rosli Syarat-syaratnya: Follow blog ini . Fol...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded