Profile cover photo
Profile photo
Movem Castelldefels
45 followers
45 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Aquest diumenge més de 1800 ciutadanes i ciutadans de ‪#‎Castelldefels‬, hem gaudit del nostre Castell.
Add a comment...

Post has attachment
Les obres del carrer Major-Narcís Montoriol a tot ritme. Les obres que hem endegat solucionaran el problema del drenatge de les aigües residuals, ampliaran una de les voreres amb nou arbrat, es resoldran les barreres arquitectòniques i tindrem nova il·luminació tipus Led amb millor qualitat i molt menys cost energètic. Esperem que les obres finalitzin a finals del mes de Març.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
REUNIÓ AMB EL CONSELLER PEL TEMA QUE ENS PREOCUPA A TOTS RELACIONAT AMB L'HOSPITAL DE VILADECANS
Add a comment...

Post has attachment
Hoy hemos podido disfrutar de una visita guiada al castillo realmente apasionante acompañados por Alfonso López Borgoñoz quien nos ha relatado acontecimientos poco conocidos ocurridos en Castelldefels. Pura historia que encierra nuestro pueblo y su castillo. Gracias Alfonso, ha sido un recorrido a través del tiempo sumamente interesante.
Add a comment...

Post has attachment
DIUMENGE DE FESTA AL CASTELL
1721 persones han assistit avui al castell en la seva jornada de portes obertes.
Un dia radiant en el qual s'ha pogut gaudir de música en directe, mostra d'artesanies i servei de bar.
El nostre castell podrà oferir novament activitats amb entrada gratuïta, els segons diumenges de cada mes.
La propera cita: 13 de març.
Add a comment...

Post has attachment
L'AIGUA, UN RECURS NATURAL ESSENCIAL, ÉS L'OR TRANSPARENT, ÉS L'OR-VIDA...
Però molt més necessari que els l'or (mineral preciòs) o el negre (petroli). Ho sabem i especialment la valorem quan és escassa o es preveu la seva escassetat.
L'any 2007 vam patir una sequera molt severa que va obligar a administracions a prendre mesures extraordinàries pel que fa als sistemes de reg i fonts ornamentals; va faltar poc per arribar a la necessitat de fer talls en el subministrament a les llars. Per això va servir per sensibilitzar-nos a tots i totes sobre la necessitat de fer-ne un ús assenyat, responsable, pensant en el seu valor i en la necessitat de preservar les reserves, de fer-ne un bon ús i una gestió òptima.
Enguany, abans dels darrers dies en què sembla que el cel ha descarregat tímidament aquest bé preciós, anavem pel mateix camí. I és que aquests episodis de sequera continuada i severa sembla que seran cada cop més freqüents si no posem aturador al canvi climàtic.
Tant si plou com si no, cal que la nostra manera de consumir aigua sigui assenyada, sostenible. I tant si la pluja ha tornat a omplir els embassaments com si no, quan arribi el Dia Mundial de l'Aigua d'enguany (22/març) hem de continuar fent aquest ús assenyat. I també els dies que segueixin...
Per no perdre-ho de vista, l'Agència Catalana de l'Aigua ha organitzat un concurs de fotografia a Instagram sota el lema "AIGUA I CANVI CLIMÀTIC". Participem i fem que Castelldefels sigui present en aquest concurs!!!
Teniu més informació i les bases penjades a http://aca-web.gencat.cat/…/Dia_Mund…/bases_concurs_2016.pdf
Photo
Add a comment...

Post has attachment
S’acosta el mes de les preinscripcions i, com cada any des que cau la natalitat, molts centres educatius d’arreu de Catalunya reben la notícia de que al setembre obriran amb una línia menys de P-3. És el cas de l’escola Miquel Martí i Pol de Sant Feliu de Llobregat, a la qual s’ha comunicat que de cara al curs 2016-2017 haurà de tancar una de les seves línies de P-3. La decisió ha sublevat les AMPA de la localitat, que s’han mobilitzat fins al punt d’aglutinar les protestes de moltes famílies de tot el Baix Llobregat, que veuen com els seus centres van rebent la mateixa notícia.
Add a comment...

Post has attachment
La Delegación Territorial de Ensenyament en el Baix Llobregat ha notificado el cierre programado de 21 aulas de P3 en los próximos cursos como anunciaba en entradas anteriores de este blog. Es por eso que para el próximo 4 de febrero (Dijous Gras), y en el marco unitario de la comunidad educativa del Baix Llobregat con el concurso de todas las fuerzas sindicales, se ha convocado una concentración frente la entrada principal de Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded