Profile cover photo
Profile photo
Morten Hilmer
142 followers -
Nature is my Passion
Nature is my Passion

142 followers
About
Morten's posts

Post has attachment
Nyt kursus i Adobe Lightroom - med fokus på det profesionelle workflow. Dette 2-dags Adobe Lightroom kursus henvender sig primært til naturfotografer, som har fokus på organisering af billederne og grundlæggende justeringer for at opnå et naturtro look uden manipulation. Vi tager udgangspunkt i et professionelt workflow, hvor hastighed, performance, kvalitet og sikkerhed har højst prioriteret. Du kommer til at arbejde med import af billederne, presets, keywording, kalibrering af skærm og kamera, sortering af billederne, IPTC-metadata, redigering og backup. Herudover kommer vi ind på produktion af fotobog og print fra Lightroom.
http://mortenhilmer.com/fotokurser/lightroom-kursus/

Post has attachment
Så er der åbnet for tilmelding til et spændende fotokursus i Skandinavisk Dyrepark.
http://mortenhilmer.com/fotokurser/fotokursus-skandinavisk-dyrepark/

Post has attachment
Tusind tak til kursisterne for en rigtig god weekend, og tak for jeres positive feedback på hjemmesiden.
--
På dette fotokursus kommer du med på et rendyrket kursus i fuglefotografering. Kurset henvender sig til den øvede fotograf, som har styr på det grundlæggende, og nu er klar til at rykke et stort skridt videre mod de rigtig fede billeder af fugle. På dette fotokursus i fuglefotografering kommer du til at arbejde intens med kameraets autofokussystem, og du lærer, hvilke teknikker du skal bruge for at få knivskarpe billeder af både siddende- og flyvende fugle. Læs mere og tilmeld dig næste kursus på:
http://mortenhilmer.com/da/fotokurser/fotokursus-fuglefotografering/

Post has attachment

Post has attachment
Fotokursus i fuglefotografering
6. - 7. August 2016 med Morten Hilmer

Her kan du komme med på et rendyrket kursus i fuglefotografering. Kurset henvender sig til den øvede fotograf, som har styr på det grundlæggende, og nu er klar til at rykke et stort skridt videre mod de rigtig fede billeder af fugle. På dette fotokursus i fuglefotografering kommer du til at arbejde intens med kameraets autofokussystem, og du lærer, hvilke teknikker du skal bruge for at få knivskarpe billeder af både siddende- og flyvende fugle. 

Post has attachment
Fotokursus i Naturfotografering
27. - 28. august 2016

Nature Art er et fotokursus for øvede fotografer. Her på kurset skal vi beskæftige os med den type billeder, som ikke nødvendigvis viser en fugl, et dyr, en blomst eller et landskab, men som derimod forsøger at gengive den stemning eller følelse, vi oplever derude i naturen. Som fotograf kan man ofte misunde maleren, der med sine farver og fantasi frit kan udtrykke netop disse begreber på et lærred. Vi er mere bundet af motiverne og lyset, men ved at udnytte og kombinere alle vores teknikker og vores udstyr, kan vi i høj grad gøre det samme – og det skal vi lære på dette kursus. 

Post has attachment
Det er tidlig morgen i engen, og den lille rævehvalp sidder foran hulens indgang og varmer sig i de første solstråler. Rævemor er stadig ikke kommet hjem fra nattens jagt, så hvalpene må vente tålmodigt.
-
It's early morning in the meadow and the small fox pup is sitting outside the den enjoying the heat of the first sunlight. The fox mom still hasn't returned from the night's hunt so the pups will have to wait patiently.

Se more photos at: https://www.facebook.com/MortenHilmer/
Photo

Post has attachment
Fotokursus i Fuglefotografering.
Der er fuld knald på riderne ude ved Bulbjerg, og det passer jo helt perfekt, for her den 25. - 26. juni holder jeg et intensivt kursus i Fuglefotografering.
Kurset henvender sig til den øvede fotograf, som har styr på det grundlæggende, og nu er klar til næste niveau – og klar til at rykke et stort skridt videre mod de rigtig fede billeder af fugle.
http://mortenhilmer.com/…/fo…/fotokursus-fuglefotografering/
Photo

Post has attachment
BBC Earth just featured a story about my work in the Arctic and a gallery of my photos from Greenland at http://www.bbc.com/earth/story/20160226-photographing-greenlands-elite-dog-sled-patrol.
I'm really proud to see my work on that site, and happy to be a part of the International League of Conservation Photographers ILCP

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded