Profile cover photo
Profile photo
Moons Ingenieurs B.V.
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanwege de groei van de opdrachtenportefeuille van onze zuster onderneming Moons Architecten B.V. zijn we per direct op zoek naar een startende bouwkundig tekenaar. Zoals een collega de kern van de functie uitdrukt; “jij maakt van een bouwval iets moois”. Je vindt het (her)ontwikkelen en het werken met monumenten interessant. Als bouwkundig tekenaar ondersteun je onze architect in alle fasen van een project. Prioriteit ligt op het technisch tekenen en digitaal uitwerken van het (voorlopig) ontwerp. Je voert gesprekken met opdrachtgevers en (onder)aannemers. Je ondersteunt bij het opstellen van kostenindicaties en planningen. http://www.moons.nl/news/57/85/Bouwkundig-tekenaar-m-v-per-direct
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onze revolutionaire Riolift is vanaf heden via onze webhop te bestellen! Bezoek de vernieuwde website www.riolift.nl en bestel uw exemplaar vandaag nog!
Photo
Add a comment...

Ook dit jaar is Moons Ingenieurs weer aanwezig op de Rioleringsvakdagen in Gorinchem. Wij staan op 18, 19 en 20 maart weer op dezelfde plek als vorig jaar, dit jaar met standnummer 410. Heeft u vragen over bijvoorbeeld:

- Riosonic,
- Riolift,
- vGRP+,
- Pompenwolk,
- Slim reinigen,
- Slibmeting,
- Opstellen maatregelenplannen,

of wilt u gewoon eens kennismaken, kom dan gerust bij ons langs.
Add a comment...

Post has attachment
"Met geluidsmeting foutaansluitingen opsporen"
Vakblad Riolering - jaargang 20, januari 2014

"In 2009 startte de ontwikkeling van +Riosonic en volgde de introductie van het opsporen van foute rioolaansluitingen met geluidsgolven. De toentertijd innovatieve techniek - die tijdens de RIONEDdag 2011 de innovatieprijs heeft opgeleverd - is verder doorontwikkeld en volwassen geworden. Inmiddels zijn de afgelopen 5 jaren vele panden in de praktijk onderzocht. Maar wat heeft deze techniek nu opgeleverd?"

Lees het hele artikel op onze website: http://goo.gl/0IbvZ1
Add a comment...

Post has shared content
Vanaf 1 januari 2014 is ook de innovatieve puthaak met draaibaar handvat en kantelhaak los bestelbaar!
Vanaf 1 januari 2014 is ook de innovatieve puthaak met draaibaar handvat en kantelhaak los bestelbaar! Een losse puthaak kost € 125,-- exclusief btw en verzendkosten. Bestellen kan via email (info@riolift.nl) of onze website (www.riolift.nl).
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Vandaag starten wij met het 4e Riosonic project in gemeente Nijkerk. Wij onderzoeken van 326 woningen zowel HWA als DWA aansluitingen in woonwijk 'De Kamers'.
Add a comment...

Post has attachment
Komende donderdag, 2 februari 2012, zijn er ook enkele medewerkers van Ingenieursbureau Moons en RioolZorg aanwezig op de RIONEDdag 2012. Heeft u vragen over (de werking van) Riosonic of een van onze andere diensten of producten? Stel uw vraag gerust!

Website RIONED: http://www.riool.net/riool/rioneddag.do
Brochure RIONEDdag 2012: http://www.riool.net/riool/binary/retrieveFile?itemid=6635

Joop Moons: http://www.linkedin.com/pub/joop-moons/a/891/455
Janco Venderbos: http://www.linkedin.com/pub/janco-venderbos/28/a3a/715
Jeroen Kortooms: http://www.linkedin.com/pub/jeroen-kortooms/8/151/989
Diet van Wendel
Alex van Brunschot: http://www.linkedin.com/in/alexvanbrunschot
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded