Profile cover photo
Profile photo
Van Montfort Advocatenkantoor
4 followers
4 followers
About
Van Montfort Advocatenkantoor's posts

Post has attachment
Verruiming vrije advocaatkeuze: een ‘herbevestiging’ en ‘een grote stap’

Europese Hof van Justitie, 11 april 2016
Na jaren van juridische strijd is de kogel door de kerk: ook bij UWV-procedures en in bestuursrechtelijke zaken heeft een rechtsbijstandverzekerde recht op vrije advocaatkeuze, aldus het Europese Hof van Justitie donderdag in antwoord op prejudiciële vragen van de Hoge Raad. Enkele advocaten die meestreden voor dit recht spreken opgelucht van een ‘herbevestiging’: “Een UWV-procedure is bijna net zo belangrijk als een gerechtelijke procedure.”
Photo

Post has attachment
Tal van onduidelijkheden in wetsvoorstel dat verheerlijken terrorisme strafbaar maakt

Het initiatiefwetsvoorstel van CDA-Kamerlid Keijzer dat verheerlijking van terrorisme onder bepaalde voorwaarden strafbaar stelt, stuit op zwaarwegende bezwaren.
Dat staat in het wetgevingsadvies van de Raad voor de rechtspraak. Volgens het initiatiefwetsvoorstel (een wetsvoorstel van een Kamerlid) komt er in het Wetboek van Strafrecht een artikel bij. Dit artikel stelt het verheerlijken van de gewapende strijd en terroristische misdrijven strafbaar als er het vermoeden is  dat de openbare orde daardoor ernstig wordt (of kan worden) verstoord. Hetzelfde geldt voor het geval dat dat vermoeden er redelijkerwijs had moeten zijn. 

Lees verder: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Raad-voor-de-rechtspraak/Nieuws/Paginas/Tal-van-onduidelijkheden-in-wetsvoorstel-dat-verheerlijken-terrorisme-strafbaar-maakt.aspx
Photo

Post has attachment
Het motto is "regelen voorkomt procederen". Mocht het desondanks tot een procedure komen, dan gaat Van Montfort Advocatenkantoor er uiteraard ook voor. 

Het kennismakingsgesprek is gratis, neem direct contact op!

Post has attachment
Arbeidsrecht (ontslagrecht)

Vanaf 1 juli 2015 is de werkgever verplicht om bij opzegging van het arbeidscontract, door bijvoorbeeld bedrijfseconomische redenen, aan u een transitievergoeding te betalen!

Voor 50+ers geldt een hogere transitievergoeding. Voor werkgevers met minder dan 25 werknemers geldt de reguliere transitievergoeding.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met mr. Van Montfort. Wilt u zo snel mogelijk opnieuw beginnen? Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Met Van Montfort Advocaten maakt u een zuivere start op kosten van de verzekeraar!  

http://www.montfortadvocaten.nl/contact
Photo
Photo
2015-11-02
2 Photos - View album

Post has attachment
Waar staan wij voor?

Voor de behandeling van uw zaak krijgt u een ervaren en onafhankelijke advocaat. Bij een rechtsbijstandverzekeraar krijgt u vaak te maken met een voor u onbekende, onervaren en niet universitair opgeleide jurist. De rechtsbijstandverzekeraar is vaak maar op een ding uit, het dossier met alle mogelijke middelen sluiten met zo min mogelijk kosten. Zo loopt u het gevaar dat niemand bereikbaar is, u wordt niet teruggebeld, u heeft geen inzicht in de zaak en u krijgt op oneigenlijke argumenten een negatief advies.

Bij Van Montfort Advocatenkantoor krijgt u gegarandeerd, iedere dag en zonodig in het weekend juridisch bijstand van een zeer ervaren en deskundige advocaat. Mr. Van Montfort heeft onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Eerlijke juridische bijstand van een redelijke prijs.
Het motto is "regelen voorkomt procederen". Mocht het desondanks tot een procedure komen, dan gaat Van Montfort Advocatenkantoor er uiteraard ook voor. 
Photo

Post has attachment
Wat kunt u verwachten?

Bij aanvang kunt u rekenen op een grondige analyse over de juridische positie van uw zaak. Daarnaast krijgt u direct duidelijkheid over de kosten.

U bent gegarandeerd van deskundigheid. Van Montfort Advocatenkantoor is namelijk geen typisch eenmanskantoor. Onze organisatievorm versterkt de kwaliteit van de dienstverlening. Intern kan worden teruggevallen op een groter aantal juridische specialisaties. 

Extern maakt Van Montfort Advocatenkantoor gebruik van deskundigen waaronder accountants, fiscalisten, notarissen en medisch specialisten in de omgeving van Heerlen. 

U kunt als particulier, maar ook als ondernemer (MKB) uw beroep doen op een advocaat. Door meer expertise in de diepte bent u gegarandeerd van een gedegen en adequate behartiging van uw belangen. 
Photo

Post has attachment
Van Montfort Advocatenkantoor in Heerlen kan u snel, doelgericht en degelijk van dienst zijn. Het kennismakingsgesprek is gratis!

In het kennismakingsgesprek krijgt u meteen een advies van een ervaren en onafhankelijk advocaat en niet van een jurist van een rechtsbijstandsverzekering, waarbij de rechtsbijstandverzekeraar moet leven van de door u betaalde premie.

U kunt bij mr. Van Montfort terecht voor:
- Personen- en familierecht 
- Arbeidsrecht & ontslagrecht
- Letselschade
- Ondernemingsrecht
- Vermogensrecht
- Erfrecht
- Huurrecht
- Strafrecht & jeugdrecht

Heeft u een advocaat of een second opinion nodig? Neem dan direct contact op met Van Montfort Advocatenkantoor. 

Post has attachment
Het aantal ontslagzaken lijkt in juni dit jaar, de maand voor de inwerkingtreding van het nieuwe ontslagrecht, te zijn toegenomen. De instroom van nieuwe ontslagverzoeken was deze maand ongeveer 2 keer zo groot als de gebruikelijke maandinstroom. Dit blijkt uit een inventarisatie van voorlopige cijfers door de Raad voor de rechtspraak.

Bij Van Montfort Advocaten in Heerlen krijgt u een ervaren en onafhankelijke advocaat voor de behandeling van uw zaak op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. U kunt als particulier, maar ook als ondernemer (MKB) uw beroep doen op een advocaat. Door meer expertise in de diepte bent u gegarandeerd van een gedegen en adequate behartiging van uw belangen. 

Neem nu contact op, het kennismakingsgesprek is gratis!

Post has attachment
U bent ontslagen vanwege bedrijfseconomische redenen en u wilt een schadevergoeding omdat het ontslag "kennelijk onredelijk" is, maar uw rechtsbijstandverzekeraar ziet niets in uw zaak.. Wat nu? U heeft recht op een second opinion bij een advocaat naar eigen keuze op kosten van de verzekeraar!
Wilt u zo snel mogelijk opnieuw beginnen? Met Van Montfort Advocaten maakt u een zuivere start.
Maak direct een afspraak!
Photo

Post has attachment
Vrije advocaatkeuze ook bij rechtsbijstandverzekering

DAS Rechtsbijstand benadeelt jarenlang de verzekeringnemer door de kosten eigen advocaat niet te betalen en moet nu alsnog deze advocaatkosten betalen. Het Europese Hof van Justitie heeft op 7 november 2013 in de zaak Sneller geoordeeld dat u zich niet meer hoeft te laten afschepen met een interne medewerker van DAS, OHRA, ARAG, SRK, ACHMEA en dergelijke. De voorwaarden van DAS zijn strijdig met Europees Recht.
Wait while more posts are being loaded