Profile cover photo
Profile photo
mono.net
59 followers -
mono.net er et dansk hjemmeside-værktøj, som gør det nemt for alle at oprette professionelle hjemmesider i responsive design, webshops og meget mere.
mono.net er et dansk hjemmeside-værktøj, som gør det nemt for alle at oprette professionelle hjemmesider i responsive design, webshops og meget mere.

59 followers
About
Posts

Post has attachment
STOR NYHED! VELKOMMEN TIL MONO EKSPERTERNE

Har du brug for ekspert-hjælp til at få kickstartet din hjemmeside? Så har vi en stor nyhed at dele med dig! I dag lancerer vi nemlig en helt ny hjemmeside med Mono Eksperterne, som kan opbygge og designe din Mono-hjemmeside for dig, hvis du eksempelvis mangler tiden eller evnerne til at få bygget din drømme hjemmeside.

Eksperterne har mange års erfaring med Mono, og har adgang til særligt avancerede funktioner, som gør det muligt at lave helt uovertrufne designs. Læs mere om vores Ekspert-program på bloggen eller gå direkte til www.monoeksperter.dk !
Bemærk at listen over Eksperter vil blive udvidet løbende, og at eksperterne også kan hjælpe dig med fx markedsføring, SEO, grafikker, tekstforfatning og meget mere.

Ekspertportalen er for dig, som gerne vil bruge mono.net til at lave en professionel hjemmeside du nemt kan vedligeholde, men har brug for hjælp til at komme godt fra start :)
Add a comment...

Post has attachment
Få styr på regnskabet og få styr på din virksomhed

Hvad er fordelene ved online regnskabsføring, når man har en lille virksomhed? Få svar på det og meget mere i dette gæsteblogindlæg fra Billy Regnskabsprogram, som deler ud af deres guldkorn og giver tips til hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde et regnskabsprogram, der passer til dig.

God weekend! :)
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Danskernes online vaner 2015

Matcher din hjemmeside og markedsføring danskernes online vaner? I vores seneste blogindlæg kan du læse om danskernes brug af internettet anno 2015. Få indsigt I hvordan du bedst når ud til dine kunder, som i stigende grad shopper online, bruger mobile devices og ser videoindhold. #Statistik   #DanskerneOnline   #ThinkWithGoogle  
Add a comment...

Post has attachment
Styrk din online kundeservice med chat

Vil du øge serviceniveauet på din hjemmeside? Så bør du overveje en live chat funktion. Med chat kan du skabe direkte dialog med kunderne og derigennem styrke dit salg. Få gode råd fra gæsteblogger og grundlægger af Cybersmile, Andreas Rafn.
Add a comment...

PAKKEJAGTEN FORTSÆTTER

I sidste uges pakkejagt kunne man enten ønske sig designhjælp fra Monos designteam eller 12 måneders gratis abonnement til Billy regnskabsprogram. Vi siger stort tillykke til Andrea, der ønskede sig den flotte gave, som Billy regnskab i sidste uge satte på højkant. Vi takker Billy for at sponsorere den flotte gave og ønsker Andrea stort tillykke med de 12 måneders abonnement på Billys regnskabsprogram.

Vi har nu gemt den sidste julepakke på vores hjemmeside -  en SEO startpakke til en værdi af 1.495 kroner.

Rigtig god pakkejagt! :-)
Add a comment...

Post has attachment
JULEKONKURRENCE PÅ MONO.NET

Vi er i julehumør! Hver uge frem til jul gemmer vi derfor en julepakke på mono.net, så du har mulighed for at vinde en tidlig julegave. 

Den første julegave er allerede gemt på mono.net og hvis du finder den, kan du deltage i konkurrencen om ugens julegave; 6 måneders gratis hjemmesideabonnement. 

Lad pakkejagten begynde! :-)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Planlægger du at skabe lidt julestemning i din webshop? Og hvordan kan det mon forbedre dit julesalg? Få en masse gode tips og del gerne dine egne ideer!

Læs mere på Mono bloggen: http://www.mono.net/forbered-webshop-til-julesalg-2015-11-19
Add a comment...

Post has attachment
Årets sidste chance for kursus i Avanceret brug af Mono

Fredag 11 december 9:00-16:00 afholder Good people årets sidste kursus i København.  Det er årets sidste chance for at lære mere om basis SEO, CSS kodning, designopsætning og meget mere!

Bemærk at kurset koster 1.700kr. ekskl. moms, og det er for øvede brugere af Mono værktøjet. Læs mere: http://www.goodpeople.dk/mono-apps/mono-kursus
Add a comment...

Post has attachment
Online anmeldelser er vigtige!

Dyk ned i muligheden for online anmeldelser og øg dit salg! Online anmeldelserne af din virksomhed har stor betydning for potentielle kunder og kan påvirke dit salg fremadrettet. I dette blogindlæg får 5 hurtige tips til håndteringen af anmeldelser og du kan desuden læse mere om mulighederne for online anmeldelser på Facebook, GoogleMaps, Tripadvisor og Trustpilot. Du kan læse hele blogindlægget her: http://www.mono.net/online-anmeldelser-af-virksomheder-2015-11-10
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded