Profile cover photo
Profile photo
Monitor System
5,025 followers -
Samo najbolje!
Samo najbolje!

5,025 followers
About
Monitor System's posts

Post has attachment
Treba vam laptop za igranje ili rad sa zahtevnim programima? Cenite samo kvalitet? Želite sigurnost sa najboljom garancijom na tržištu?
Ako je odgovor DA na sva tri pitanja, Monitor System vam predlaže Lenovo laptop! Ako nam ne verujete pogledajte sami karakteristike ovog uređaja na našem sajtu (link: https://goo.gl/AqsfH3)
PS: U komentarima nam recite šta bi VI dodali ili oduzeli ovom lepotanu!
Photo

Post has attachment
Danas je petak, pa je red da se nečim razveselimo!
PS: Devojke, žene, dame, da li gajite nekog ovakvog muškarca?
Photo

Post has attachment
Ako želite uređaj koji će VRHUNSKI raditi, ne samo sada nego i za par godina, onda je Lenovo IdeaPad 700-15ISK savršen izbor!
Ako nam ne verujete kliknite na link i sami se uverite.

Link za proizvod: https://goo.gl/AqsfH3

Takođe ne zaboravite da Monitor nudi mogućnost kupovine na kredit(6,8,12 i 24 rate) ili čekove građana(8 rata).
Photo

Post has attachment
Klik, klik, klik, pobeda! #Asus nova mehanika!
Photo

Post has attachment
Zajedno sa kompanijama #Asus i #Fortuna_Gaming nastavljamo podršku eSportu. Tim povodom želimo da nabavimo novu sezonu prestižnog regionalnog takmičenja u najpopularnijoj igrici #League_of_Legends .
Photo

Post has attachment
Ono kada voliš sve najbrže #Asus !
Photo

Post has attachment
26.01.2017 Kompanija #Logitech je predstavila Logitech MK850 Performance Wireless Keyboard and Mouse Combo, potpuno opremljenu tastaturu i miš s omekšanim osloncem za dlan i pažljivo oblikovanim tasterima za celodnevnu udobnost.
Tastatura i miš rade zajedno s novim Logitech DuoLink softverom koji omogućava prilagođene funkcije i navigaciju. Logitech DuoLink, ekskluzivni dodatak dostupan putem Logitech Options softvera, čini MK850 Performance Logitechov prvi pravi Combo povezivanjem tastature i miša, kako bi zajedno omogućili nove funkcije. DuoLink omogućava tasterima miša drugačiji set gestova i radnji kada držite pritisnut taster Fn na tastaturi. Na primer, možete se lako kretati između radnih površina i aktivirati Task View ili Mission Control opcije pomeranjem miša. Dok slušate muziku možete igrati i pauzirati klikom na srednji taster miša ili menjati pesme pomeranjem scroll točkića levo i desno.
I tastatura i miš donose Easy-Switch tehnologiju. Dodirom na tastere možete lako prebacivati između bilo koja tri povezana uređaja.
PhotoPhotoPhotoPhoto
1/27/17
4 Photos - View album

Post has attachment
Opaaa #Asus MG279Q ubica...
Photo

Post has attachment
Dragi naši, opet u saradnji sa kompanijama #Asus i #Fortuna_Gaming organizujemo League of Legends junior turnir! Prijavite se na vreme mesta su ograničena!
Photo

Post has attachment
Teške mašine, #Intel #NVIDIA #Asus #Gigabyte #Kingston #NZXT samo za teške radove! Oduševljeni smo pouzdanoscu novog Z270 čipa. A svi moramo priznati da izgleda prelepo.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
1/21/17
6 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded