Profile cover photo
Profile photo
Mohaz Sue
30 followers
30 followers
About
Posts

Post has attachment
Ikut papa pergi kerja
Assalamualaikum..... Seronok dia dapat apa yang dia nak. Harini join suami ke pejabat Nilai Harta Consultancy di Bangi. Ada training untuk perunding hartanah yang baru. Lagipun Amsyar beriya sangat nak ikut papa dia pergi kerja. So bagilah dia merasa suasan...
Add a comment...

Post has attachment
PONS EXTRA VIRGIN OLIVE OIL Pilihan Terbaik untuk Kulit Melecur
Assalamualaikum.. Tentu ramai dah tahu tentang kebaikan menggunakan minyak zaitun dalam kesihatan samada diminum, dicampur dalam masakan atau sebagai sapuan pada kulit dan rambut. Moha sendiri berminat menggunakan minyak zaitun sejak terpengaruh dengan ranc...
Add a comment...

Post has attachment
Alam Natura ramuan semulajadi untuk kesihatan
Assalamualaikum..  Alhamdulillah, kakak Moha dah discharge dari wad selepas beberapa hari ditahan sebab tekanan darah yang terlampau tinggi. Keputusan dari ujian yang dibuat, selain tekanan darah tinggi, kolestrol kakak juga agak tinggi. Disebabkan penyakit...
Add a comment...

Post has attachment
2018 tinggal kenangan
Assalamualaikum... Harini bermulanya tahun 2019.. alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan meneruskan kehidupan. Selamat tahun baru kepada semua yang membaca blog mohazsue.com ni. Terima kasih tak terhingga❤️❤️❤️. 2018 yang berlalu banyak meninggalkan ke...
Add a comment...

Post has attachment
Masa susah lembut gigi dari lidah. Dah senang...
Assalamualaikum.. Tengah-tengah skroll fb, terbaca posting ni... Weh.. 2 tahun tu!!! Tabung travel boleh pulak dipenuhkan. Kenapa tak ujudkan tabung bayar hutang? Aduhai... Geram tau.. bukan apa. Kisah hutang ni samalah cam kes suami. Bila sorang kawan dia ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
William jual cermin mata murah tapi berkualiti tinggi di kedai Eye Pro Vision, Sungei Wang.
Assalamualaikum... Sejak raya haji lepas lagi, Mata Moha selalu rasa sakit. Adakala rasa gatal, pedih, kabur, berdenyut dan kadangkala jadi merah dan bengkak tak tentu pasal. Sangat tak selesa. Rasa macam ada 'benda' kat bawah kelopak mata tu. Nak kelip mat...
Add a comment...

Post has attachment
Apa Susah? Guna Sajalah Khidmat Penghantaran Mesra Lazz Susu Kambing
Assalamualaikum... Bagi sesetengah orang, mereka berpendapat penyusuan badan patut dihentikan selepas anak berusia dua tahun setengah kerana susu itu tidak lagi berfungsi sebagai makanan utama atau pembekal nutrien untuk membesar. Juga memberi ruang kepada ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Bertunang Lily
Assalamualaikum... 15hb lepas, berlangsunglah majlis pertunangan anak saudara Moha ni. Lily nama panggilannya. Arwah mak yang bagi. Sebab mak suka bunga lily. Moha pun suka bunga lily yang putih bersih tu. Bau dia pun wangi...  Lily ni anak perempuan kakak ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded