Profile

Cover photo
Mohamad Asnawi
Works at Google Adsense
Attends UiTM Shah Alam
Lives in Malaysia
539 followers|56,436,644 views
AboutPosts+1's

Stream

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Umur dia muda lagi, tapi dah ada beberapa koleksi kenderaan yang super duper mewah dah. Kalau kami cuma mampu dapat dalam mimpi saja lah. Silap-silap kalau gadai tanah pun belum tentu dapat.Umur baru sekitar 22 tahun tapi dia dah ada beberapa jenis koleksi kenderaan idaman anda semua.
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Kumpulan OFO menjejak hantu di Highland Towers menggunakan drone dan GoPro. Rakaman yang seram, tetapi unik. Tweet. Labels: Hal Dalam Negara. Share This Post: Facebook · Twitter · Google+ · Pinterest · StumbleUpon · Delicious · LinkedIn · Reddit. About Author: Si Kacak yang ingin berkongsi ...
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Foto..Konpius...Mana Satu Shila Amzah Dan Mak Dia..?? in Hal Artis - on 8:14 PM - No comments. Alololo! Tomei nya anak beranak ni. Cute je tgk Shila Amzah dan ibunya. Hehehe.. Konpius jap, sebab macam tak de beza je. Yang penting mak dia memang cantik dan awet muda.
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Bila si lelaki atau suami bawa kereta mereka memang mengharapkan tidak bersendirian bila bersama orang tersayang kan ? Tambah perjalanan yang jauh. Tapi kebelakangan ini situasi macam ni sering berlaku. Dia sibuk duk melayan media sosial. Semua dia guna, instagram, twitter, facebook dan lain ...
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
kepada SAFINAH,banyak sangat barang-barang aku n roomate aku yang kau curi. aku harap kau bertaubat dan kalau boleh pulangkan la semua barang kami tu. biar muka buruk tapi jangan perangai yang buruk. Posted by Haslinie Hashim on Wednesday, June 3, 2015 ...
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Baca luahan rasa Imam Muda Asyraf yang menceritakan kisah kehidupannya di awal perkahwinan bersama isteri. Semoga menjadi pengajaran dan pedoman buat pasangan baru berkahwin yang lain: Teringat sewaktu sy mula berkahwin dulu. Masih belajar di UM. Tiada pekerjaan tetap.
1
Add a comment...
In his circles
2 people
Have him in circles
539 people
Nadiya Nissa's profile photo
Alvin Yap's profile photo
iswady kamas's profile photo
zamirul asyraf's profile photo
Amran Awang's profile photo
Yas y's profile photo
Zamzuri Ibrahim's profile photo
Luqmanul Hakim bin Abd. Rahim's profile photo
farhan firdaus (fairlex)'s profile photo

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Terbaharu, sebuah rakaman video berdurasi 1.08 saat yang menunjukkan dua pelajar perempuan tersebar di media sosial.Melalui video, salah daripadanya seakan 'naik hantu' sahaja ketika memukul dan bagai sudah dirasuk semangat mistik sahaja gaya pertuturannya. Dikatakan punca berlakunya pergaduhan ...
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Apabila menatap gambar-gambar ibu bersalin, menerawang fikiran aku teringatkan kembali detik-detik isteri aku ingin melahirkan zuriat pertamaku ke dunia. Ketika diberitahu isteriku dimasukkan ke dalam hospital pada jam 1 pagi aku masih dibuai mimpi di rumah sewa berhampiran universiti.
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah, melalui perkongsian foto yang dimuatnaik melalui laman instagram milik mereka, Dr. Shasha pemilik Eartisitic, Hearing and Balance Center, menaja alat bantuan pendengaran untuk Fiqa.Suka melihat pasangan ini. Semoga hubungan mereka berkekalan hingga ke jannah!
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Isteri seperti ini biasanya menjauhi segala urusan suami, dan lebih mementingkan urusan serta kegemarannya sendiri. Pada dasarnya, isteri seperti ini merasa nyaman setiap kali dia bisa menyendiri, serta bisa menjaga segala apa yang dia dengar, dia lihat, dan dia sentuh untuk diri sendiri.
1
Add a comment...

Mohamad Asnawi

Shared publicly  - 
 
Kisah benar ini diceritakan oleh Kak Hasanah yang melihat kejadian ini berlaku didepan matanya. Kejadian ini walaupun nampak ringan, namun seringkali berlaku tanpa disedari. Semoga menjadi iktibar dan pengajaran buat para suami diluar sana. Pernah saya perhatikan sepasang suami isteri di kawasan ...
1
Add a comment...
People
In his circles
2 people
Have him in circles
539 people
Nadiya Nissa's profile photo
Alvin Yap's profile photo
iswady kamas's profile photo
zamirul asyraf's profile photo
Amran Awang's profile photo
Yas y's profile photo
Zamzuri Ibrahim's profile photo
Luqmanul Hakim bin Abd. Rahim's profile photo
farhan firdaus (fairlex)'s profile photo
Education
  • UiTM Shah Alam
    Msc. of Science, 2013 - present
Basic Information
Gender
Male
Other names
wie
Apps with Google+ Sign-in
  • Amran Run
Story
Tagline
Blogging is my life !
Introduction
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.

Work
Occupation
Blogger
Skills
Publisher
Employment
  • Google Adsense
    Publisher, 2012 - present
  • H12 Media
    Publisher, 2012 - present
  • Innity Sdn Bhd (500700-X)
    Publisher, 2012 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Other profiles
Contributor to
Mohamad Asnawi's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Jangan Terkejut.. Ramai Yang Puji Zamani Slam Semakin Hensem Lepas Jalin...
topviralnow.blogspot.com

Vokalis kumpulan Slam, Zamani yang baru-baru ini menggemparkan negara apabila ditangkap kerana terlibat dengan kes dadah. Dia yang sebelum i

Hanez Suraya Kini Mengandung..
topviralnow.blogspot.com

Menerusi perkongsian adik kepada Hanez Suraya iaitu Hanez Safira, isteri kepada Romie Razin itu kini telah pun disahkan hamil. Murah sungguh

Khas Wanita, Jangan Sembur Air Bahagian Tu, BAHAYA !!
infolagi2u.blogspot.com

'Vaginal flatulence' atau lebih dikenali kentut vagina ataupun faraj terkentut merupakan sebuah keadaan dimana alat kemaluan yang sulit mili

Foto Terkini Lisa Surihani..Perubahan Mendadak Mengejutkan !!
halhaldunia.blogspot.com

Umum mengetahui Lisa Surihani isteri kepada Yusri KRU ini sedang hamil ketika ini.Satu gambar yang dimuatnaik diinstagram menampakkan dia be

8 Gambar Romatik Dato' Siti & Dato' K di Istanbul
malayonline.blogspot.com

@ctdk terima kasih Semua yg bersama rombongan saya ke Cappadocia& Istanbul ..kenangan yg tercatat dlm memori kami berdua.. #romantikaastro #

5 Gambar..Reza HasbiPilih Kasih 1 Selamat Menjadi Suami Kepada Rosedarlila
malayonline.blogspot.com

Mula dikenali selepas memasuki rancangan realiti lakonan, 'Pilih Kasih 1' dan berjaya sehingga ke peringkat akhir sekali gus memenangi tempa

Ramai Wanita Menangis Baca Kisah Ini..Isteri Ini Sangat Hebat !
malayonline.blogspot.com

Kisah ini dipetik dari page facebook untuk dijadikan tauladan. Semoga kisah ini memberi sejuta manfaat dan kebaikan kepada para pembaca semu

Suami Miskin Mahu 'Suprise' kan Isteri Tapi Yang Dia Dapat .. [Sediakan ...
malayonline.blogspot.com

Nak tak nak, pasangan itu terpaksa berjauhan. Berjumpa sekurang-kurangnya dua kali sebulan. Si suami buka gerai makan kecil saja di kampungn

Penyanyi Ditahan Positif Dadah... Siapakah ??
malayonline.blogspot.com

Ampang - Seorang penyanyi lelaki, 36, yang pernah popular pada awal 90-an ditahan polis 9 malam tadi, selepas ujian air kencing positif Amph

Kanak Kanak 2 Tahun Ditemui Sendirian Lepas Semalaman ‘Bersembunyi’
malayonline.blogspot.com

Pegawai Perhubungan Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Sabah, Mohd Affendy K Ramin berkata, sebaik dimaklumkan mengenai kejad

Jawapan Terperinci..Tanda Tanda Wanita Keluar Mani !
malayonline.blogspot.com

Keluar mani dengan apa cara sekalipun sedikit atau banyak, warna biasa atau warna darah dalam keadaan jaga atau tidur, dengan syahwat atau t

Pernahkah Anda Terfikir Penyebab Garis Putih Pada Kuku Anda ?
malayonline.blogspot.com

Garis Muehrcke kelihatan sebagai garisan berkembar putih yang berjalan di seluruh kuku mendatar.Keadaan ini dinamakan selepas Robert Muehrck

Sadis, Kejadian Di Seremban, Hanya Mampu Tengok Isteri Dinodai Depan Mata !
malayonline.blogspot.com

Kejadian isteri main kayu tiga dengan jantan lain di Seremban sebentar tadi. Suami datang serbu senyap-senyap dari belakang dan tercetusnya

Pendedahan Sikap Sebenar Hanez Suraya Oleh Keluarga Romie Mengejutkan !
malayonline.blogspot.com

Meskipun sudah seminggu sah menjadi suami isteri, masih ada yang tidak senang dengan hubungan suci itu. Sehingga kini, ada sahaja kritikan d

Mengejutkan !! Para Isteri Tolong Jangan Memaki Hamun Suami Seperti Wani...
malayonline.blogspot.com

Hidup berumah tangga kadangkala memerlukan toleransi dan kesabaran yang mendalam. Sengketa itu umpama asam garam dalam kehidupan. Bila berum

'Dia Kata Anak Saya Beruk' - Black Mentor
malayonline.blogspot.com

Melalui temubual bersama Melodi hari ini, ternyata Black tidak senang dengan apa yang diperkatakan kepada anaknya itu oleh seorang individu

3 Gambar .. Tudung Apakah Ini Wahai Kaum Hawa ?
topviralnow.blogspot.com

Niat bertudung bukan kerana nak berfesyen, tapi kerana suruhan ALLAH. Terbaru viral di Facebook pasal seorang wanita ini pasal tudungnya. Sa

5 Gambar Kekasih Baru Pelakon Uqasha Senrose ?
topviralnow.blogspot.com

Menurut sumber melalui emel yang kami terima mendakwa, kekasih baru pelakon itu dikenali sebagai Ben Ali, serorang usahawan dan juga pelakon

10 Gambar Selebriti di Karpet Anugerah Drama Festival KL 2015
topviralnow.blogspot.com

Beberapa hari yang lalu telah berlangsung majlis sambutan ulang tahun kelahiran Datin Nur Shahida, isteri kepada pengasas D'Herb Dato' Alif.

Gambar Wajah Terkini Rayyan Anak Lelaki Siti Nordiana..Mirip Arwah Bapanya
topviralnow.blogspot.com

Beberapa hari yang lalu telah berlangsung majlis sambutan ulang tahun kelahiran Datin Nur Shahida, isteri kepada pengasas D'Herb Dato' Alif.