Profile cover photo
Profile photo
Modernera AB | Rekryterings- & bemanningsföretag med fokus på distansarbete.
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Sökes: JavaScript utvecklare – distansjobb

För en kunds räkning söker vi nu en JavaScript utvecklare på distans. Vår kund är en mycket expansiv företagsgrupp med ett hundratal konsulter. Företaget grundades 2003 av erfarna industrialister som såg en potential att effektivisera konsultbranschen. Företaget hjälper en mängd spännande teknikföretag, men driver också projekt in-house och utvecklar egna produkter. Deras kunder spänner från små teknikintensiva företag till stora internationella börsnoterade bolag.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: .NET utvecklare – distansjobb

För en kunds räkning söker vi nu en .NET utvecklare på distans. Vår kund är en mycket expansiv företagsgrupp med ett hundratal konsulter. Företaget grundades 2003 av erfarna industrialister som såg en potential att effektivisera konsultbranschen. Företaget hjälper en mängd spännande teknikföretag, men driver också projekt in-house och utvecklar egna produkter. Deras kunder spänner från små teknikintensiva företag till stora internationella börsnoterade bolag.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: Java Utvecklare – distansjobb

För en kunds räkning söker vi nu en Java utvecklare på distans. Vår kund är en mycket expansiv företagsgrupp med ett hundratal konsulter. Företaget grundades 2003 av erfarna industrialister som såg en potential att effektivisera konsultbranschen. Företaget hjälper en mängd spännande teknikföretag, men driver också projekt in-house och utvecklar egna produkter. Deras kunder spänner från små teknikintensiva företag till stora internationella börsnoterade bolag.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: Backendutvecklare inom Drupal – distansjobb

För en kunds räkning söker vi nu en Backendutvecklare inom Drupal på distans. Vår kund är en ägarlett webbyrå som producerar webbplatser, intranät och andra interaktiva lösningar på nätet. Företagets uppdragsgivare är ofta större företag och organisationer. Företaget grundades år 1999, har 11 anställda och kontor i Stockholm.
Add a comment...

Post has attachment
Allt fler företag drar ner på jobbresor och övergår mer till nätbaserade mötesformer. På så vis kan både klimatavtryck och kostnader minskas – men utvecklingen ställer nya krav.

Det är viktigt att det ges tid till informellt prat. Helst ett par minuter i början och i slutet. Dessutom bör man se till att alla mötesdeltagare får delta, så att inte bara de mest pratsamma gör sig hörda.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: Webbutvecklare med supportansvar på distans

För en kunds räkning söker vi nu en webbutvecklare med supportansvar på distans. Vår kund är ett mjukvaruföretag som har specialiserat sig på IT-system för klinisk laboratoriemedicin. Företagets produkter täcker IT-stöd för alla laboratorieaktiviteter såsom t.ex. provmottagning, analys, odling, administration, såväl som forskning och statistik. Företaget grundades år 1999 och har 6 anställda. Huvudkontoret finns i Nyköping men majoriteten av medarbetarna jobbar hemifrån i Sverige och Danmark.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: Säljare av ID-Bevakning för företag – Stockholm

För en kunds räkning söker vi nu säljare av ID-Bevakning för företag. Vår kund är ett svenskt säkerhetsföretag som erbjuder nästa generations databevakning för företag och individer som alarmerar vid händelser i realtid. Vår kunds lösning minskar risken för bedrägeri och bolagskapning.
Add a comment...

Post has attachment
Modernera är på Fores idag, vi deltar i seminarier och samtal om digital transformation av arbetsmarknad och skola samt hur distansarbete gynnar miljön.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: Säljare av E-learning inom juridik – Stockholm

För en kunds räkning söker vi nu säljare av E-learning utbildningar inom juridik. E-Learning ger möjlighet att tillgodogöra sig juridiska kurser varsomhelst, närsomhelst och hur många gånger som helst. Vår kund är en av Sveriges ledande leverantörer av juridisk kompetensförsörjning.
Add a comment...

Post has attachment
Sökes: PHP-utvecklare – Stockholm

För en kunds räkning söker vi nu en PHP-utvecklare. Vår kund är ett ägarlett företag som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Vår kunds lösning är en egenutvecklad e-handelsplattform som påminner om WordPress, men är nischad för e-handel. Företaget grundades år 2000, har 20 anställda och kontor i Malmö och Stockholm.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded