Profile cover photo
Profile photo
Mjøsa Tannklinikk
4 followers
4 followers
About
Mjøsa Tannklinikk's posts

Kampanjetilbud!
Vi på Mjøsa Tannklinikk vil feire vår nyåpning ved å gi deg gode tilbud på tannbehandling!
God tannhelse er vår topp prioritet, så vi gir deg mulighet til å komme til oss til reduserte priser ut November.
Kom til gratis konsultasjon med en av våre erfarne tannleger. Dette inkluderer grundig tannsjekk i tillegg til 2 standard røntgenbilder. Du vil også motta en start-pakke til tennene dine! Pakken inneholder tannkrem, munnskyllevann og instruksjoner på hvordan pusse tenner og bruke tanntråd på den mest effektive måten.
Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i ditt liv. Vi vil gjerne kunne gi deg det vakreste smilet for dagen!
• 50% av tannbleking for kommende brud og brudgom.
• 25% av tannbleking for kommende brudepiker og forlovere.
• 10% av tannbleking for resten av familien og gjestene.
Skal du til fotograf for å ta bilder ved avslutningsseremoni, pass eller andre viktige begivenheter? Få 25% av tannbleking hos oss!
Ikke gå glipp av kampanjetilbudene! God tannhelse er en av de viktigste tingene i ditt liv. Du skal føle deg sunn og frisk, men ikke minst, være stolt av å smile!
Ring oss på 62118000 og sett opp en time i dag. Vi ønsker deg hjertelig velkommen!
Kampanjetilbudene kan brukes bare en av gangen per tannlegebesøk.

Mjøsa Tannklinikk på Hamar er en ny og moderne tannlegeklinikk.  Våre dyktige tannleger med erfaring innen moderne tannbehandling og har din helse i fokus. Vi utfører det meste innen generell tannbehandling og er tilgjengelig for akuttbehandling.

Hos oss vil du bli tatt godt hånd om. Du blir møtt med rolige og hjemmlige omgivelser. Våre tannleger lytter til dine bekymringer og leder deg steg-for-steg igjennom din behandling. Omtanke for våre pasienter er like viktig som vårt moderne utstyr. Vi vil gi deg en god og behagelig opplevelse når du er hos oss.

God tannhelse er en vital del av den sunne kroppen. Vi mener kunnskap er ett av de viktigste hjelpemidlene for å opprettholde sunnhet, derfor er vi opptatt av å gi utfyllende og god informasjon. På våre hjemmesider har vi mye informasjon du kan lese slik at du er godt forberedt før en tannbehandling.

Ta gjerne kontakt med oss per telefon eller epost. Vi ønsker deg hjertelig velkommen.
Wait while more posts are being loaded