Profile

Cover photo
Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee)
Lives in Helsinki
13,945 views
AboutPostsPhotos

Stream

1
 
#AnssiKela Parasta aikaa https://youtu.be/u9JVdDNuvZE käyttäjältä@YouTube Kenties laulu minusta... #Asperger #Aspie #Ulkopuolinen
 ·  Translate
1

Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee) changed his profile photo.

Shared publicly  - 
 
1

Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee) changed his profile photo.

Shared publicly  - 
1
 
<3 () <3
1
1
 
Something so awesome! #HerculePoirot
I´m a fan! <3
1
 
 
Kuinka voin auttaa neurokirjolaista kommunikoimaan kanssani ja kuinka voin neurokirjolaisena auttaa muita ihmisiä ymmärtämään itseäni?
Tärkeintä mitä voit niin neurologista keskivertoa edustavana henkilönä tehdä kun kohtaat neurokirjolaisen, on se että et lähde "tulkitsemaan" liikaa hänen käytöstään tai huomauttelemaan turhaan hänelle hänen tavastaan kommunikoida ja elehtiä. Anna hänelle a...
 ·  Translate
Tärkeintä mitä voit niin neurologista keskivertoa edustavana henkilönä tehdä kun kohtaat neurokirjolaisen, on se että et lähde "tulkitsemaan" liikaa hänen käytöstään tai huomauttelemaan turhaan hänelle hänen tavastaan kommuni...
View original post
1
Work
Occupation
Suutari, Tradenomi
Skills
Suutari. Meedio / Näkijä
Basic Information
Gender
Male
Other names
Rinche Dorjee, Kani, The Sirian starseed soul
Story
Tagline
I am a Sirian Starseed, OS-aspie, committed Buddhist and Amma's follower. FTM / gender queer & medium / clairvoyant from Finland.
Introduction
I'm a free spirit introvert. Together with Highly sensitiveness, this gives me a door to another world.
I'm a Sirian starseed soul. I have deeper knowledge that I'm a starseed human from blue star, Sirius. I have always had a connection to The Sirians and I feel their existence and energies very strongly.

My totem / power animals are Hare,Tapir and Blue whale.
When I'm in the water, spirit of Blue whale is with me.

I am an ftm / gender queer & polyamorous, OS-oriented animist and pansexual human being, who loves Buddha and is Autistic too.
I have Aspergers syndrome and add, which is basically high functioning autism.
I also use a wheelchair because I have a Cerebral Palsy (CP), that I got when I was little.
I grew up to knowing that I was different from other people.
I have learned to love and accept myself. Although it has not been easy. We are all connected to each other, in this world, and eventually it makes all of us as one.

***********

Olen outo ja omalaatuinen, herkkä introvertti.

Koen olevani "Starseed human", yhteydessä sinisen tähden Siriuksen energioihin. Minulla on aina ollut vahva yhteys, kaipaus ja suojeluksen tunne. Tunne siitä, mistä todellinen Minä on kotoisin.

Henkiopas-eläimeni on jänis. Vesi-elementissä minua ohjaa sinivalaan energia ja matkallani toisiin ulottuvuuksiin mukanani kulkee Tapiiri.

Olen ihan tavallinen muunsukupuolinen, FTM & animisti / OS-suuntautunut ihminen, joka rakastaa kuunnella radiota.

En varsinaisesti määrittele itseäni kumpaankaan sukupuoleen kuuluvaksi, olen vain minä, vapaa yksilö tässä maailmankaikkeudessa. Oma ainutlaatuinen itseni.


Matkani varrella olen kuitenkin vastannut henkeni kutsuun valita itselleni miehen ulkomuoto, sillä syvällä sisimmässäni tiedän sen itselleni oikeaksi. Tullessani ulkoisesti ehjäksi, tietoisuuteni saa vapauden olla oma itsensä, Korkeamman minäni ohjauksessa.
Olen turvautumisvalan ottanut buddhalainen ja Äiti Amman lapsi. Hän on henkinen opettajani ja Guruni, tällä maanpäällisellä matkallani. Hänen Lotusjalkojensa juureen kumarran pääni, tuntien syvää kiitollisuutta, rauhaa ja onnea.

Toimin intuitiivisena näkijänä - kanavana kahden maailman välillä, pyrkien käyttämään näkijän lahjaani kaiken hyvän tekemiseen tässä maailmassa.

Etsin rauhaa ja tasapainoa. Pyrin rehellisyyteen itseäni kohtaan ja siihen, että maailman huiskeessa en kadottaisi itseäni vaan pysyisin aitona, vaikka maailma ei aina kohtelisikaan minua silkkihansikkain. Tietoisuutemme muistaa oppimansa ja toteuttaa tämän elämän vaikeuksien ja valintojen kautta sille asetettua tehtävää, jonkun maallista kehoani Suuremman ohjauksessa. -Kaikella on tarkoituksensa, kunhan vain muistamme kuunnella itseämme. Uskon näin.

Elämäntaisteluani siivittää myös liikuntarajoite, jonka sain hoitovirheen seurauksena osakseni tällä matkalla, sekä Aspergerin oireyhtymä, jonka kautta olen oppinut katsomaan elämää hieman uudesta vinkkelistä ja kasvanut ihmisenä valtavasti. On pitänyt huomata että elämässä on muutakin kuin vain se kuori, jonka voimme tämän todellisuuden olomuodossamme nähdä.
Henkisemmät asiat ja ihmisen sisäinen kauneus merkitsevät minulle paljon enemmän kuin maallisen elämän pinta-liito.
Tiedän että sisäinen hyvyys näkyy myös ulospäin.

Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Helsinki
Previously
Kuopio - Espoo