Profile

Cover photo
Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee)
Lives in Helsinki
13,625 views
AboutPostsPhotos

Stream

 
#AnssiKela Parasta aikaa https://youtu.be/u9JVdDNuvZE käyttäjältä@YouTube Kenties laulu minusta... #Asperger #Aspie #Ulkopuolinen
 ·  Translate
1

Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee) changed his profile photo.

Shared publicly  - 
 
1

Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee) changed his profile photo.

Shared publicly  - 
1
 
<3 () <3
1
1
 
Something so awesome! #HerculePoirot
I´m a fan! <3
1
 
 
Kuinka voin auttaa neurokirjolaista kommunikoimaan kanssani ja kuinka voin neurokirjolaisena auttaa muita ihmisiä ymmärtämään itseäni?
Tärkeintä mitä voit niin neurologista keskivertoa edustavana henkilönä tehdä kun kohtaat neurokirjolaisen, on se että et lähde "tulkitsemaan" liikaa hänen käytöstään tai huomauttelemaan turhaan hänelle hänen tavastaan kommunikoida ja elehtiä. Anna hänelle a...
 ·  Translate
Tärkeintä mitä voit niin neurologista keskivertoa edustavana henkilönä tehdä kun kohtaat neurokirjolaisen, on se että et lähde "tulkitsemaan" liikaa hänen käytöstään tai huomauttelemaan turhaan hänelle hänen tavastaan kommuni...
View original post
1
Work
Occupation
Suutari, Tradenomi
Skills
Suutari. Meedio / Näkijä
Basic Information
Gender
Male
Other names
Rinche Dorjee
Story
Tagline
I am an OS-aspie, committed Buddhist and Amma's follower. FTM / gender queer & medium / clairvoyant from Finland.
Introduction

I´m an ftm- polyamorous, OS- and pansexual human being, who loves Buddha and is Autistic too. I have Aspergers syndrome and add. I grew up to knowing that I was different from other people.
I have learned to love and accept myself. Although it has not been easy. We are all connected to each other, in this world, and eventually it makes all of us as one.

I am an intuitive medium, a channel between two worlds, trying to use my powers to do good in this world.


Olen ihan tavallinen Asperger/ add- ja FTM/Gender Queer & OS- suuntautunut ihminen. 

En varsinaisesti määrittele itseäni kumpaankaan sukupuoleen kuuluvaksi, olen vain minä, vapaa yksilö tässä maailmankaikkeudessa. Oma ainutlaatuinen itseni.
Matkani varrella olen kuitenkin vastannut sieluni kutsuun valita itselleni miehen ulkomuoto, sillä syvällä sisimmässäni tiedän sen itselleni oikeaksi. Tullessani ulkoisesti ehjäksi, tietoisuuteni saa vapauden olla oma itsensä, Korkeamman minäni ohjauksessa.

Olen turvautumisvalan ottanut buddhalainen, Äiti Amman lapsi ja hänen opetuksiensa seuraaja, sekä intuitiivinen näkijä - kanavana kahden maailman välillä, pyrkien käyttämään näkijän lahjaani kaiken hyvän tekemiseen tässä maailmassa.


Etsin rauhaa ja tasapainoa. Pyrin rehellisyyteen itseäni kohtaan ja siihen, että maailman huiskeessa en kadottaisi itseäni vaan pysyisin aitona, vaikka maailma ei aina kohtelisikaan minua silkkihansikkain. - Tietoisuutemme muistaa oppimansa ja toteuttaa tämän elämän vaikeuksien ja valintojen kautta sille asetettua tehtävää, jonkun maallista kehoani Suuremman ohjauksessa. -Kaikella on tarkoituksensa, kunhan vain muistamme kuunnella itseämme. Uskon näin.

Elämäntaisteluani siivittää myös liikuntarajoite (CP-vamma), jonka sain hoitovirheen seurauksena osakseni tällä matkalla, sekä Aspergerin oireyhtymä, jonka kautta olen oppinut katsomaan elämää hieman uudesta vinkkelistä ja kasvanut ihmisenä valtavasti. On pitänyt huomata että elämässä on muutakin kuin vain se kuori, jonka voimme tämän todellisuuden olomuodossamme nähdä. 
Henkisemmät asiat ja ihmisen sielun kauneus merkitsevät minulle paljon enemmän kuin maallisen elämän pinta-liito. Tiedän että sisäinen hyvyys näkyy myös ulospäin.


Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Helsinki
Previously
Kuopio - Espoo