Profile

Cover photo
Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee)
Lives in Helsinki
32 followers|19,225 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Have him in circles
32 people
TransAmsterdam's profile photo
Rosina Maharjan's profile photo
Marlene Ellis's profile photo
Marja-Sisko Aalto's profile photo
Timo Saukkonen's profile photo
Gil Davis's profile photo
Maria Ennustaja's profile photo
Tenzin Norbu's profile photo
väinö koivu's profile photo

Mitjo Ruohoniemi (Rinche Dorjee) changed his profile photo.

Shared publicly  - 
1
 
 
Lepaan tonttukivi on suuri siirtolohkare. Kiven yläosasta löytyy syvä kolo, johon on uhrattu.

Tarinan mukaan Lepaan tonttu ja Hattulan Vesunnin tonttu ottivat yhteen kiven luona. Kerrotaan, että Tonttukivessä oleva syvä kolo voisi olla jäänne kiveen hirmuisesti osuneesta jauhopussin huitaisusta. Toisen tarinan mukaan Lepaan tonttu paiskasi Vesunnin tontun kiven kylkeen, jolloin siihen jäi nenän ja leuan tekemä syvennys.

Ainakin kalastajien tiedetään pitäneen kiveä uhrikivenä. Kalastajat ovat pyytäneet kalaonnea tuomalla Tonttukiven koloon pieniä uhrilahjoja. Lepaan kartanon viimeisen kalastajan Teppo Lehtosen tiedetään uhranneen kaloja Tonttukivellä vielä 1920-luvulla. Parin sadan metrin päässä kivestä sijaitsevat Pekkasen hautaröykkiöt.

Kuva: Kimmo Nurminen / Taivaannaula ry

#taivaannaula #suomenusko #suomi #hiisi #hiidet #lepaa #tonttukivi
 ·  Translate
View original post
1
 
Ukonvaaja, ensimmäinen pitkä dokumenttielokuva suomenuskosta on piirua vailla valmis. Pieni hämeenlinnalainen Helomedia Oy on tehnyt sitä joukkorahoituksen turvin pitkään ja hartaasti. Pian se on valmis näytettäväksi joukkorahoittajille. Ukonvaajassa A.W. Yrjänä johdattaa katsojaa mytologisille juurillemme.
1
Story
Tagline
Olen outo ja omalaatuinen, erityisherkkä introvertti. En osaa lukea karttoja ja olen matemaattisesti lahjaton. Vahvuuteni on sanankäyttö.
Introduction
Meri ja metsä vetävät minua puoleensa, niiden mysteeri suo minulle lohtua.

Koen olevani kaksisieluinen "Starseed human", yhteydessä sinisen tähden Siriuksen energioihin. Trans-prosessini kautta henkeni elää sekä miehisyyttä, että naisetta sopuisassa tasapainossa.
Minulla on aina ollut vahva yhteys, kaipaus ja suojeluksen tunne. Tunne siitä, mistä henkeni on kotoisin.

Henkiopas-eläimeni on jänis. Vesi-elementissä minua ohjaa sinivalaan energia ja matkallani toisiin ulottuvuuksiin mukanani kulkee Tapiiri. Myös karhu ansaitsee suuren kunnioitukseni.

Olen ihan tavallinen muunsukupuolinen, FTM & animisti / OS-suuntautunut ihminen.
En varsinaisesti määrittele itseäni kumpaankaan sukupuoleen kuuluvaksi, olen vain minä, vapaa yksilö tässä maailmankaikkeudessa. Oma ainutlaatuinen itseni.

Olen buddhalaisen turvautumisvalan elämäni aikana ottanut, Suomenuskoinen, juuriaan kunnioittava ammalainen, joka seuraa Guruaan ja omaa sisäistä totuuttaan, sekä kunnioittaa esi-isiensä viisautta ja kokemuksia.

Toimin intuitiivisena näkijänä - kanavana kahden maailman välillä, pyrkien käyttämään näkijän lahjaani kaiken hyvän tekemiseen tässä maailmassa.

Elämässäni pyrin rauhaan, tasapainoon ja  rehellisyyteen itseäni kohtaan ja siihen, että maailman huiskeessa en kadottaisi itseäni vaan pysyisin aitona, vaikka maailma ei aina kohtelisikaan minua silkkihansikkain. Kaikella on tarkoituksensa, kunhan vain muistamme kuunnella itseämme ja sisintämme, selviämme kyllä. Uskon näin.

Elämäntaisteluani siivittää myös liikuntarajoite, jonka sain hoitovirheen seurauksena osakseni tällä matkalla, sekä Aspergerin oireyhtymä, jonka kautta olen oppinut katsomaan elämää hieman uudesta vinkkelistä ja kasvanut ihmisenä valtavasti. On pitänyt huomata että elämässä on muutakin kuin vain se kuori, jonka voimme tämän todellisuuden olomuodossamme nähdä.
Henkisemmät asiat ja ihmisen sisäinen kauneus merkitsevät minulle paljon enemmän kuin maallisen elämän pinta-liito.
Tiedän että sisäinen hyvyys näkyy myös ulospäin.Bragging rights
Olen buddhalaisen turvautumisvalan elämäni aikana ottanut, Mātā Amṛtānandamayī Devīn lapsi ja seuraaja.
Work
Occupation
Suutari, Tradenomi
Skills
Suutari. Meedio / Näkijä
Basic Information
Gender
Male
Other names
Rinche Dorjee, Kani, Mitjo Markus Markunpoika Ruohoniemi